KaDy - SoFo (7 - 3)

Aika: 15.12.2012 14.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


Ennakkoasetelmat

Runkosarjaa suvereenisti dominoiva KaDy lähti otteluun suurena ennakkosuosikkina. Edes muutamat loukkaantumisista johtuvat poissaolot eivät muuttaneet tätä faktaa, sillä Dynamon rosteri on laaja. Niin laaja, että tähänkin otteluun jäi kahden aloittavan ketjun ulkopuolelle todella kovia pelimiehiä.

Kauden avauspeli Somerolla päättyi KaDy:n 25-vierasvoittoon, mutta jo tuossa kamppailussa SoFo väläytteli kaksinkamppailutahtoaan. Myös SoFo-maalipelaaja Joonas Puolamäki tiedettiin vaikeaksi ohitettavaksi.

Mikä ratkaisi?

SoFo:n aggressiivisuus ja tahto voittaa kaksinkamppailuja aiheuttivat KaDy:lle yllättävänkin suurta päänvaivaa. Vastassa oli fyysisesti ja henkisesti vahva joukkue.

kimble.jpg

Osoitus vieraiden vahvuudesta joukkueena nähtiin heti ensimmäisellä jaksolla, kun vieraat tokenivat KaDy:n supervaihdosta, jonka aikana Kimmo Tolvanen osui kahdesti ja Mikko Kytölä kerran. SoFo otti kylmän suihkun jälkeen aikalisän, ja pari minuuttia myöhemmin taululla lukikin jo 32.


(Kuva: Jos ei kukaan muu tee maaleja, on joukkuepelaajan perikuva "Kimble" Tolvanen valmis uhrautumaan.)

Arash Muridiyazdin juuri ennen taukoa taikoma 42-osuma kuitenkin helpotti huomattavasti KaDy:n toisen jakson puhdetta.

nippe.jpgPallonhallinta oli  jälleen kerran KaDy:lla, ja SoFo:n heikkoudeksi nousi ehkä hieman liian yksipuolinen hyökkääminen. Tosin pitkät roiskaisupallot, joita vieraat viljelivät, poikivat usein vääntötilanteita maalintekoetäisyyksillä. Ja näitä vääntöpalloja SoFo voitti KaDy:n näkökulmasta liian paljon. Niila-Ville Laitinen (kuvassa) oli kuitenkin mies paikallaan punamustan maalinsuulla.

Toisessa päädyssä Puolamäki esitti muutaman näyttävän venymisen mutta joutui antautumaan lopulta kolmesti toisella jaksolla. KaDy loi tilanteita hitaillakin hyökkäyksillä, mutta maalit syntyivät vastaiskusta tai pallonriistosta.

Erikoista

Puolustusorientoitunut Kimmo Tolvanen survaisi peräti kaksi osumaa SoFo:n verkkoon. Milloin viimeksi mies on tehnyt enemmän kuin yhden maalin liigapelissä? Pyyteettömyydestään tunnettu "Kimble" palkittiin ansaitusti ottelun parhaana.

Jos itse ottelu ei tarjonnut suuria tunteita tällä kertaa, niin samaa ei voi sanoa puoliaikashow'sta. KaDy Futsalin kymmenvuotisjuhlan kunniaksi tauolla pelattiin näytösottelu, jossa parketilla viiletti joukko KaDy Futsalin entisiä pelaajia. Oi niitä aikoja!

Kiitos puoliaikashow'sta ja palveluksista KaDy-Hirviön hyväksi Ville Toivanen, Jukka Aumanen, Heikki Seppälä, Antti Syrjälä, Samu Kytölä, Ville Ruuska, Jarmo Vesterinen, Miika Kuha, Miikka Järvenpää, Matti Koskela ja Tero Kelhälä!

Ennen ottelun alkua kukitettiin ja palkittiin presidentti Ville "Vaari" Ruuska ja manageri Samu "Smaug" Kytölä. Onnea KaDy Futsal, 10 v.!

Palkitut
*** Kimmo Tolvanen (KaDy)
** Mikko Kytölä (KaDy)
* Niila-Ville Laitinen (KaDy)

KaDy:n paras: Kimmo Tolvanen
SoFo:n paras: Topi Luukkala

Yleisö
130 kpl

Seuraava ottelu
Futsal cup, 3. kierros
LaPo-90–KaDy
Ti 18.12. klo 19:30
Lapua

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 005:44Tolvanen KimmoKytölä Mikko
2 - 006:23Tolvanen KimmoKytölä Mikko
3 - 006:56Kytölä MikkoLahtinen Tomi
3 - 108:16Luukkala TopiEi syöttäjää
3 - 208:55Karjalainen PekkaJaakkola Esa-Pekka
4 - 219:51Muridiyazd ArashLahtinen Tomi
5 - 233:02Hosio MiikaSavela Tarkko
5 - 334:14Kuokkanen TomiLuukkala Topi
6 - 335:49Lahtinen TomiKytölä Mikko
7 - 337:56Muridiyazd ArashEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Luukkala TopiKeltainen
00:00Karjalainen PekkaKeltainen
00:00Puolamäki JoonasKeltainen
00:00Jaakkola Esa-PekkaKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaajat
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Hosio Miika
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
14Ojala Jarkko
Kenttäpelaaja
15Mäkiniemi Juho
Kenttäpelaaja
21Savela Tarkko
Kenttäpelaaja