Mad Max - KaDy (1 - 4)

Aika: 29.12.2012 15.00
Paikka:
Sarja: Futsal-Liiga


Ennakkoasetelmat

Syyskierroksella KaDy oli napannut helpon 4–0-voiton Mad Maxista, jonka aseeksi tiedettiin todella tiivis puolustuspelaaminen. Dynamon haasteena oli jälleen lähteä purkamaan maxien "bussia" siten, ettei vastustajalle lohkeasi turhan monta vaarallista vastahyökkäyspaikkaa.

Dynamo ei ollut aikaisemmin voittanut Mad Maxia yli kahdella maalilla sen kotiluolassa.

Mikä ratkaisi

Dynamon hyökkäysrotaatio toimi keskinkertaisesti: kotijoukkueen pakka aukeni kyllä muutamaan otteeseen melko näyttävästi, mutta merkit "punamustasta ylivoimasta" antoivat odottaa itseään (semminkin kun KaDy pelasi vieraspeliasussaan eli kokovalkoisissa). Ensimmäisellä jaksolla max-vahti Antti Heikkilä joutui antautumaan vain kertaalleen.

Toisella jaksolla KaDy:n maltti herpaantui toviksi, mistä merkkinä oli liian hanakka penetroivien syöttöjen hakeminen. Kärsivällisesti puolustanut kotijoukkue pääsi useisiin syötönkatkoihin.

Kesken KaDy:n hieman heikomman periodin maxien paras pistesinko Jarno Mattila puljautti itsensä vapaaseen vetopaikkaan, josta mies ei erehtynyt. Lukemat tasoihin.

Dynamo nosti profiiliaan tasoituksen jälkeen, ja vaihtomiehet toivat lisää sähinää askiin. Pallonhallinta tuotti tuloksen viitisen minuuttia ennen loppua, kun Kytölät Mikko ja Jukka järjestivät voitto-osuman pelikirjakuvion päätteeksi. Lukemia kaunistelivat vielä maalipörssiä edelleen johtava Miika Hosio ja Tomi Lahtinen.

kajukboom.jpg

(BOOM! J.Kytölä palasi parketille rasvapattioperaation jälkeen. "Kajukille" kaksi syöttöpistettä – KaDy-Hirviön laariin kolme pistettä. Kuva (c) H-P Auraneva.)


Kärsivällisyys oli jälleen valttia. Jos olikin KaDy-Hirviön pallonsiirtely ajoittain hieman sielutonta, niin kiitosta voidaan jakaa siitä, että pelaajien usko ei notkahtanut edes yllättävän tasoituksen jälkeen.

Erikoista

Dynamon maalinsuulla pelasi varsin mukiinmenevän liigadebyytin Henri Hytönen, 23. "Enrico" marinoitiin koviin peleihin jo viime kesän opiskelijoiden EM-kisoissa, mutta nyt mies pääsi vihdoin haistelemaan liigaympyröitäkin. Vain yksi päästetty maali kielii siitä, että KaDy:n maalipelaajaosastokin on leveä...


Palkitut

*** Mikko Kytölä (KaDy)
** Antti Heikkilä (Mad Max)
* Jarno Mattila (Mad Max)

KaDy:n paras: Mikko Kytölä
Mad Maxin paras: Antti Heikkilä

Seuraava ottelu
PP-70 - KaDy
Su 6.1.2013 (Pirkkahalli D3)
Futsal Cupin puolivälierä


Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 109:33Kytölä MikkoEi syöttäjää
1 - 127:50Mattila JarnoBlom Jere
1 - 235:07Kytölä MikkoKytölä Jukka
1 - 335:25Hosio MiikaMuridiyazd Arash
1 - 439:21Lahtinen TomiKytölä Jukka
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Kopola TimoKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaajat
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Keskinen Jere
Kenttäpelaaja
10Hosio Miika
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
14Ojala Jarkko
Kenttäpelaaja
15Mäkiniemi Juho
Kenttäpelaaja
20Hytönen Henri
Maalivahti