KaDy - Tervarit (3 - 1)

Aika: 23.8.2014 12.00
Sarja: Harjoitusottelut

Kampuksen Dynamo otti neljännen perättäisen voittonsa kesäfutsalsarjassa lyötyään Oulun Tervarit Monnarin kotiturnauksen avausottelussa lukemin 3-1 (1-1).

Ottelun ensimmäinen kolmannes mentiin varsin selkeästi Dynamon tahdissa, mutta päivän avausmaalin tekivät oululaiset Joel Kelonevan päästessä sijoittamaan Riku Säärelän syötön koko lailla tyhjään verkkoon. Dynamon ansaittu ja maukkaalla kombinaatiolla työstetty tasoitus nähtiin vajaat kaksi ja puoli minuuttia ennen taukosummeria, jolloin Jukka Kytölä sai ohjata "Maagi" Hosion makean passin pitseihin.

Dynamo siirtyi johtoon ennen toisen jakson puoliväliä, kun Arash Muridiyazd jatkoi ensi viikolla takaisin Italian kentille suuntaavan Mikko Kytölän matalan laukauksen maalin edustalta sisään. Loppunumerot tuikkasi kutosen pisteen tienoilta ensiesiintymisensä edustus-KaDyn paidassa tehnyt Juho Rinne

0 - 109:46Keloneva JoelSäärelä Riku
1 - 112:42Kytölä JukkaHosio Miika
2 - 121:02Muridiyazd ArashEi syöttäjää
3 - 127:42Rinne JuhoHosio Miika
00:00Keloneva JoelKeltainen