KaDy - Sievi Futsal (1 - 3)

Aika: 23.9.2015 18.50
Sarja: Harjoitusottelut

Kampuksen Dynamo ei kyennyt vastaamaan Sievin Futsalin nimekkäillä lainamiehillä vahvistetun tähtisikermän taitoon, vaan Slovakiassa pelattavalle UEFA Futsal cupin ”main roundille” valmistautuvat keltapaidat veivät  voiton numeroin 1-3 (0-1). Rauhallinen kamppailu oli harjoitusottelu sanan varsinaisessa merkityksessä, eikä tuomariston tarvinnut viheltää ensimmäistäkään rikettä.

Ottelun ensimmäinen jakso sujui pitkälti Dynamon kenttäpäädyssä SiFun maajoukkuemiesten hioessa kuvioitaan ja syöttörallejaan, onnistuen törkkäämään ohessa yhden maalin.  KaDy vieraili vuorollansa Sievin päädyssä  muutaman nopean vastaiskun muodossa ja lähimpänä maalintekoa oli comebackin punamustaan nuttuun tehnyt Juhana Pernaa, jonka tälli kilpistyi Miika Toivolan jalkatorjuntaan.

Toinen jakso sujui pitkälti erikoistilanteiden merkeissä, SiFun ottaessa tuntumaa niin 5 vs 4- kuin 4 vs 5- pelaamiseensa ja jakson kaikki maalit tehtiinkin reikäpaitapelin puitteissa. KaDyn loppuhetkillä syntynyt kavennus oli varsin komea: ylivoimapelissä melko aktiivisessa pallollisessa roolissa nähty Juha-Matti Savolainen otti Juho Rinteen luupin rinnallaan alas ja lähetti sen näyttävällä potkulla SiFun verkkoon.

Sievin nutussa nähtiin Miika Hosion ja Jukka Kytölän ohella lainamiehenä (?) myös maajoukkueen kapteeni Panu Autio.