KaDy - PP-70 (8 - 3)

Aika: 23.10.2016 15.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


Monnarilla nähtiin melkoinen maali-iloittelu, kun KaDy rökitti länsitamperelainen PP-70:n perusteellisin lukemin 8–3 (4–1). Ottelun hahmoksi nousi Dynamon parhaana palkittu Sergei Korsunov (alla), PP-ikoni joka iski vanhaa seuraansa vastaan hattutempun. Ottelun kriittinen vaihe osui viisiminuuttisiin erätauon molemmin puolin: Dynamo siirtyi niiden aikana 1–1-tilanteesta 7–1-johtoon.

sege_torso-PP-peli.jpg

"Sege" Korsunov (kuva: Sami Virtanen)

Ennakkoasetelmat

Liigapaikkansa vakiinnuttaneelle PP:lle ennakoitiin kiperää kautta, sillä ”Sege” ei ollut ainoa muualle siirtynyt avainpelaaja. Tamperelaiset aloittivat kuitenkin kauden pirteästi nappaamalla GFT:stä puhtaan voiton ja PJK:sta ja Ilveksestä rankkarikisavoitot. Tappiot ”PeePee” kärsi ennen KaDya kärkipään Leijona Futsalille ja SoVolle. KaDya vastaan rosterista puuttui alkukauden tehopelaaja Tero Intala. Tamperelaisten maalissa aloitti ex-KaDy Henri Hytönen, joten kummassakin joukkueessa oli kokemusasiantuntijuutta, mitä vastustajaan tulee.

KaDy puolestaan oli lauantaina saanut koneensa kunnolla käyntiin ja käynyt ryöväämässä täyden pistepotin Espoosta GFT:ltä. Näin jyväskyläläisillä oli tilillään kaksi voittoa ja kaksi tappiota. GFT-peliin saatiiin mukaan yhtä aikaa kaikki kauden alla hankitut vahvistukset, joista Pol Viadalle PP-kohtaaminen oli ensimmäinen peli kotiyleisön edessä.

Mikä ratkaisi

Palloa hallinnut Dynamo onnistui hyödyntämään huomattavan tehokkaasti erikoistilanteensa. Avausmaalin iski tuore maajoukkuekasvo Markus Rautiainen vapaapotkun karapallosta, Arash Muridiyazd osui kulmapotkukuviosta ja Korsunov pommitti kahdesti sisäänpotkusta.

Puolustussuuntaan KaDy pelasi varmasti, eikä PP-70 saanut aikaan tehokasta prässiä ennen kuin peli oli menetetty. Nippe Laitisen maali pysyi yhtä erehdystä lukuun ottamatta koskemattomana aina kahdelle viimeiselle peliminuutille, jolloin PP:n parhaana palkittu ärhäkkä Markus Säde iski lukemat 7–2 ja 7–3.

KaDy-PP-70_porukkaa.jpg

Korsunov iski hattutempun, "Ara" Muridiyazd ja "Jekku" Keskinen maalin mieheen. (Kuva: Sami Virtanen)

Vaikka ottelu oli taputeltu ”Segen” hattutempun täyttyessä varttitunti ennen loppuvihellystä, täydelliseksi nappisuoritukseksi KaDyn peliä ei voi luonnehtia. Kun lannistunut vierasjoukkue ei saanut loppukiriä aikaiseksi, Dynamon peli alkoi kärsiä ponnettomuudesta. Hätää ei silti ollut, ja esimerkiksi katalaanikaksikko Pol Viada ja Santi Sardá olisi tarvinnut vain hieman parempaa tuuria koristellakseen loppulukuja entisestäään.

Seuraavat ottelut

Seuraavan kerran KaDy on tulessa Kemissä 6.11., ja Monnarilla isännöidään isänpäivänä 13.11 Ilvestä.

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna Dynamo-pelureita nähdään kahdesti maajoukkueessa Sloveniaa vastaan. Ottelut pelataan lauantaina 29.10. ja sunnuntaina 30.10. Vantaan Energia Areenalla. Joukkueeseen on nimetty peräti kuusi KaDy-nimeä.

Palkitut

KaDyn paras: Sergei Korsunov
PP-70:n paras: Markus Säde

Yleisöä: 174

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 007:39Rautiainen Markus Kytölä Mikko
1 - 112:31Hovi MatiasEi syöttäjää
2 - 114:52Muridiyazd ArashKorpela Jani
3 - 115:11Korsunov SergeiMuridiyazd Arash
4 - 117:54Kytölä MikkoKalliokoski Jesse
5 - 120:13Korsunov SergeiKorpela Jani
6 - 121:44Kytölä MikkoKalliokoski Jesse
7 - 125:11Korsunov SergeiViada Pol
7 - 238:43Säde MarkusPaski Janne
7 - 339:40Säde MarkusSipilä Jerry
8 - 339:56Keskinen JereKorsunov Sergei
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Tolvanen KimmoKeltainen
00:00Korpela JaniKeltainen
00:00Kalliokoski JesseKeltainen
00:00Pylvänäinen PauliKeltainen
00:00Hovi MatiasKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaajat
8Korpela Jani
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Keskinen Jere
Kenttäpelaaja
10Korsunov Sergei
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
14Rautiainen Markus
Kenttäpelaajat
19Ikonen Jose
Kenttäpelaajat
20Viada Pol
Kenttäpelaaja
22Kalliokoski Jesse
Kenttäpelaajat
23Sardà Santi
Kenttäpelaaja