KaDy - Ruutupaidat (9 - 2)

Aika: 16.1.2010 15.00
Paikka: Huhtaharju
Sarja: Futsal-Liiga


KaDy murskasi Ruutupaidat!

Vierailijat saapuivat Huhtaharjulle vasta yleisön jälkeen, eivätkä saaneet missään vaiheessa peliä isänniltä mitään mahdollisuuksia. Lieneekö syynä ollut lyhyeksi jäänyt lämmittelyaika vai muu syy, mutta kovin vaisusti vaasalaisporukka lauantaina esiintyi. Dynamo taas esiintyi koko illan vapautuneesti, erityisesti Aki Miettisen esitys oli suvereeni.

Peli ehti vanheta reilut kaksikymmentä sekuntia, kun pallo oli ensimmäistä kertaa vieraiden maalissa. Lepsua puolustamista, Kalle Lindgren tavoilleen uskollisesti oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja tuloksena 1-0. Ruutupaidat eivät heränneet KaDy:n aikaisen maalin seurauksena taistelemaan, vaan Dynamo heilutti seuraavien kahdeksan minuutin aikana maaliverkkoja neljä kertaa.

Muutaman kerran Dynamon sommitelmat toimivat jopa niin hyvin, että pallo saatiin siirtää täysin tyhjään maaliin, kun koko vastustajien kentällinen oli sahattu palasiksi. Hienoimpana esimerkkinä oli kotijoukkueen kolmas maali. Aki "Rehtori" Miettinen sai hyvän pystysyötön omalta alueelta, kirmasi vastustajan pelaajan estelyistä huolimatta puolittain läpi, ja kun koko Huhtaharjun yleisö odotti laukausta, maestro syötti ovelasti pallon sivulleen, josta tilanteeseen taustalta noussut Teemu Pulkkinen sai helposti siirtää pallon tyhjään maaliin.

Ennen puoliaikaa KaDy osui vielä kahdesti, ja tauolle mentiin tilanteessa 7-0. Spekulaatiokahviossa kuului pientä supinaa ja vihjailuja siitä, miten Dynamo tämänkaltaisilla esityksillä saattaisi hyvinkin selviytyä pudotuspeleihin. Myös Miettisen kutsua maajoukkueeseen vaadittiin parin iäkkäämmän herrasmiehen toimesta!

Toisella puoliajalla kotijoukkue laski hieman pelitempoaan pyrkien näin säästämään energiaa huomiseen otteluun. Kun Dynamon korkea prässi antoi Ruutupaidoille hieman tilaa, se pääsikin tekemään kaksi maalia, joista ensimmäinen tuli jopa komealla kaukolaukauksella yläkulmaan. KaDy:n voitto ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa uhattuna, ja kun vielä Miikka Järvenpää viimeisteli illan toisensa ja Miettinen kolmannen maalinsa, oli lopputulos selvä.

 - Tänään oli meiltä hyvää pelaamista, mikä oli nähtävissä jo keskiviikon treeneissä. Pojat taistelivat silloin kovaa paikoista tätä peliä varten. Lähdimme ottamaan vastustajia ylhäältä kiinni kovalla prässillä, koska heidän taktiikkansa oli meillä hyvin tiedossa. Peli oli mielestäni ohi jo ensimmäisen puoliajan jälkeen, ja toisella jo säästelimme hieman. Olemme oikealla tiellä, peli paranee kevättä kohti, tuumi ottelusta joukkueen valmentaja Tero Kelhälä.

Kampuksen Dynamo on juuri tällä hetkellä koko liigan kuumin joukkue, ja "Rehtori" Miettinen, primus inter pares, on koko liigan kuumin pelaaja. Ainoa kysymys tämän pelin jälkeen on se, milloin Miettinen saa puhelun eräältä Jouni Pihlajalta.

Dynamon tehomerkinnät:

Aki Miettinen 3+2
Miikka Järvenpää 2+1
Matias Juvonen 1+1
Teemu Pulkkinen 1+1
Jukka Kytölä 0+2
Antti Maltsin 0+2
Mikko Kytölä 1+0
Kalle Lindgren 1+0

Palkitut:

Aki Miettinen ***
Miikka Järvenpää **
Jukka Kytölä *

KaDy:n paras: Aki Miettinen
Ruutupaitojen paras: Tomislav Krstevski

Linkit:

Sarjataulukko (teksti-tv)
Ruutupaidat



Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:22Lindgren KalleJuvonen Matias
2 - 003:27Järvenpää MiikkaPulkkinen Teemu
3 - 005:28Pulkkinen TeemuMiettinen Aki
4 - 006:01Miettinen AkiMaltsin Antti
5 - 008:34Kytölä MikkoKytölä Jukka
6 - 011:15Juvonen MatiasKytölä Jukka
7 - 014:04Miettinen AkiJärvenpää Miikka
7 - 122:41VastustajaEi syöttäjää
7 - 225:43VastustajaEi syöttäjää
8 - 228:54Järvenpää MiikkaMiettinen Aki
9 - 231:50Miettinen AkiMaltsin Antti
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00VastustajaKeltainen
39:57Maltsin AnttiKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Hilpinen Jaakko
Maalivahti
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
4Maltsin Antti
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
8Pulkkinen Teemu
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaajat
10Lindgren Kalle
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
14Miettinen Aki
Kenttäpelaaja
19Järvenpää Miikka
Kenttäpelaaja