Aika: 6.2.2010 15.00
Paikka:
Sarja: Futsal-Liiga

KaDy ei kyennyt yllätykseen - pisteet jäivät Espooseen

Dynamo lähti otteluun Golden Futsal Teamia vastaan voitto tavoitteenaan, sillä se tarvitsi pisteitä kyetäkseen kipuamaan neljän parhaan joukkoon ja sitä myötä pudotuspeleihin. GFT puolestaan oli jo varmistanut pääsynsä playoff-peleihin. Yhden maalin kirvelevä tappio sysäsi punamustan tilanteeseen, jossa muiden (Mad Maxin ja/tai Tervareiden) tulee kompuroida omissa viimeisissä peleissään, ja vastaavasti KaDy:n pitää napata täysi potti niin Loiske- kuin TPK-pelistäkin, jotta paikka auringossa irtoaisi punamustalle sarjanousijalle.

Ottelun ensimmäinen jakso oli GFT:n tyylikästä pallonhallintaa, vaikka KaDy onnistuikin ajoittain häiritsemään "kultatossujen" pelinrakentelua aktiivisella karvauksella. Molemmille joukkueille siunaantui pari maalintekopaikan puolikasta.

Kuudentoista minuutin kohdalla KaDy:n Jukka Kytölä katkaisi taitavasti GFT:n pelaajan huolimattoman syötön laitaan. Hieman yllättäen tästä aukeni ylivoimahyökkäys, jonka Kytölä ja Kalle Lindgren hoitivat tyylikkäästi teleologiseen viitepisteeseensä saakka. Jälkimmäinen sijoitti pallon kasuaalisti verkon perukoille ohi vastaan tulleen GFT-vahti Matias Sareliuksen.

Johtoasemansa Dynamo menetti vain parin minuutin pelin jälkeen. Pekka Sihvola löysi kulmapotkun jälkimainingeissä vasemmalle aivan liian vapaaksi jääneen Henrik Henrikssonin, joka pyöräytti päälle ryntäävät punanutut syrjään ja pamautti pallon ohi Niila-Ville Laitisen. Tauolle mentiin jännittävissä tasalukemissa.

Vaikka Dynamo pääsikin pelistä yhä paremmin jyvälle, onnistui GFT maalinteossa paremmin toisella jaksolla. Ensin Henriksson viimeisteli illan toisensa, ja sitten tehot 1+2 kaapinut Sihvola suti kotijoukkueen jo kahden maalin johtoon. J. Kytölä punnersi KaDy:n vielä maalin päähän, mutta 3-2 jäivät loppulukemiksi. Lopussa Dynamo pyrki pelaamaan reikäpaidalla, mutta epäonnistui pelinpyörittämisaikeissaan GFT:n häiritessä mallikkaasti.

- Tänään sai kyllä juosta ihan kunnolla. Ehkä GFT oli hitusen verran parempi, mutta pienellä tuurilla olisimme voineet saada pisteitä tästäkin, hienon iltapuhteen rehkinyt Jukka Kytölä pohdiskeli. - Tuomarikaksikon puoleelliseen linjaan en ole tyytyväinen, vaikka ei peli toki siihen ratkennut vaan meidän merkkausvirheisiin, mies jatkoi hieman katkera mutta kuitenkin pettymyksen jo jollain tasolla hyväksyvä väre suupielissään.

KaDy kohtaa huomenna sarjasta jo varmuudella putovan Sääksjärven Loiskeen, joka jäi tänään Mad Maxin jyrän alle. Tervetuloa Huhtaharjulle klo 15!

KaDy:n tehosepot: