KaDy - TPK (0 - 2)

Aika: 13.11.2010 12.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


KaDy-pelureiden selässä roikkuva apina alkaa lähestyä Guinnessin ennätyskirjan mittoja. Niin nihkeää oli punamustan viimeistelyteho TPK:ta vastaan. Lauantain huippukamppailun jälkeen on kulunut kolme kokonaista ottelua ja yksi puolikas siitä, kun KaDy-hirviö on viimeksi pöllyttänyt vastustajan verkkoja.

Tänäänkin nähtiin lukuisia hukattuja paikkoja, mukaan luettuna harhasyöttöön päättynyt kahdella nollaa vastaan -hyökkäys ja Matias Juvosen läpiajo. Laukaukset osuivat kahdesti tolppaan, viuhuivat yli ja ohi tai päätyivät TPK-kassari Marko Laaksosen leikattuihin hanskoihin. KaDy:n maalilla Niila-Ville Laitisella oli helppo iltapuhde, mutta niin vain TPK kairasi pisteet Turkuun.

Ensimmäisella puoliajalla TPK ei saanut luotua yhtään hyvää maalipaikkaa. Toisella puoliajalla sama meno jatkui, kunnes Jukka Kytölä loukkasi polvensa ja KaDy:n peli sekosi. Asiaan saattoi vaikuttaa myös omasta tehottomuudesta johtuva frustraatio ja uskon puute. Siinä missä KaDy:n tuska näkyi katsomoon asti, TPK kävi viimeistelemässä kahdesti jäätävällä onnistumisprosentilla.

Kapteeni Mikko Kytölä ei heitä vielä kirvestään kaivoon, vaikka myöntääkin ongelman.
- Meillä pitäisi olla enemmän rohkeutta maalintekotilanteissa. En kuitenkaan ole huolissani, sillä asiaa voi lähestyä myös todennäköisyyden näkökulmasta. Jos meillä on kymmenen maalipaikkaa ottelussa, on vain ajan kysymys, milloin maaleja alkaa ropista, "Komik" kalkyloi.

Huomenna KaDy:n pelit jatkuvat Valkeakoskella Mad Maxin vieraana. Valmentaja Samu Kytölä painottaa optimistisen lähestymistavan legitimiteettiä.
- Vaikka päällimmäisenä on varmasti pettymyksen tunne, peli pyöri ajoittain hyvin tänäänkin. Muistuttaisin myös, että meillä on ollut suomalaisen futsalhistorian paras puolustus koko alkukauden. Aivan varmasti huomenna alkaa tulla maaleja, "Smaug" lataa positiivisen rekisterissä.

Myöskään "Komikin" valmistautumisessa ei näy merkkejä epätoivolle antautumisesta.
- Ei suinkaan. Lähden tästä nauttimaan palauttavaa lasagnea, ja sen jälkeen alan meditoida huomista Julli Ojanperän (toim. huom. Mad Max -vahti) ohittamista, "Komik" naurahtaa ja katoaa nurkan taakse.

Palkitut
:
*** Marko Laaksonen (TPK)
** Petteri Pitkänen (TPK)
* Matti Heimo (TPK)

Kotijoukkueen paras: Jukka Kytölä
Vierasjoukkueen paras: Marko Laaksonen
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 128:45Matti HeimoPetteri Pitkänen
0 - 235:11Petteri PitkänenMatti Heimo
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
4Maltsin Antti
Kenttäpelaaja
5Kaihlajärvi Jussi
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaajat
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaajat
10Lindgren Kalle
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
19Järvenpää Miikka
Kenttäpelaaja