FTK - KaDy (3 - 6)

Aika: 21.11.2010
Paikka:

Pohjoisen kiertueelta mukaan kolme pistettä

KaDy kokosi rivinsä lauantaisen Tervarit-tappion jäljiltä marssien nihkeään mutta ansaittuun voittoon sarjan heittopussiksi joutuneesta FTK:sta. Ensimmäinen jakso zumbattiin vieraiden komennossa, ja taululle piirtyi turvallisen tuntuinen 0-3 -taukojohto. Maalinteon aloitti Matias Juvonen, sitä jatkoi Antti Maltsin, ja ensimmäisen jakson osalta sen lopetti Tomi Lahtinen.

Odotettua pirteämmällä jalalle liikkeellä ollut FTK pystyi etenkin toisella jaksolla luomaan tukun kelpo maalipaikkoja. Maalinsuulla Niila-Ville Laitinen kuitenkin eksyi onnistuneesti kotijoukkueen yritelmien eteen. FTK:n tuhriessa etsikkoaikansa iski vierasjoukkue, kun Mikko Kytölä onnistui maalinteossa.

Konkari Keijo Huusko nostatti kotikatsomon toiveita kaventamalla takatolpalta 1-4:ään. KaDyn miesvartiointi yskähteli aika ajoin, mutta hyökkäyspäässä ketsuppipullo oli vihdoin auennut. Miikka Järvenpää kuittasi Huuskon maalin; Tommy Torvikosken 2-5 -maaliin vastauksen antoi Juvonen, jonka illan toinen leijasi tyhjään nuottaan. Loppulukemat 6-3 survaisi sisään FTK:n Henri Louste.

- Kolme pistettä kuitenkin irtosi tältä reissulta tällä kertaa, joten ei tässä ihan kyynel silmässä tarvitse lähteä. Jätkät olis voinu Tervareita vastaan tehdä edes sen yhden. Ja tänään ryöppysi vetoja jatkuvalla syötöllä. Huhhuh, parhaana palkittu KaDy-vahti Laitinen tilittää täyden iltapuhteen hionneena.

KaDy:n tehoniekat: