Sievi Futsal - KaDy (4 - 4)

Aika: 30.11.2011 18.30
Paikka:

Kampuksen Dynamo jäi keskiviikkona ensi kerran tällä kaudella tasatulokseen vahvaa alkukautta pelaavan Sievi Futsalin vieraana. KaDy johti ottelua parhaimmillaan kolmella maalilla, mutta lopulta Sievi nousi tähtipelaajansa Radik Akhmetkhanovin johdolla tasoihin. Lopputulos kirjattiin lukemin 4-4 (3-4).

KaDy sai otteluun hyvän alun ja johti ottelua ensimmäisellä puoliajalla parhaimmillaan 1-4 -lukemin. Huono onni ja Sievin hyvyys kuitenkin käänsivät ottelun kulun, ja lopussa molemmilla joukkueilla oli mahdollisuus kääntää ottelu itselleen. KaDy-valmentaja Tero Kelhälä oli tulokseen tyytyväinen, joskin johtoaseman menetys harmitti.

-Olimme ensimmäinen joukkue tällä kaudella, joka otti pisteitä Sievin kotikentältä, mitä voi pitää hyvänä suorituksena. Hyvän johtoaseman menetys tietysti harmittaa, mutta ei tässä tulokseen voi kauhean pettynyt olla. Sievi on kova joukkue. He tulivat pallonhallintapelillä kolmen maalin takaa tasoihin ja se on hyvän joukkueen merkki, Kelhälä toteaa.

Tolvasen loukkaantuminen sekoitti pakkaa

Sievi vastasi ottelun kolmesta viimeistä maalista, ja pääarkkitehtina hääri jälleen Radik Akhmethanov. Kerran pallo pomppi KaDy:n maaliin oman pelaajan kautta. Huonoin uutinen oli KaDy-soturi Kimmo Tolvasen loukaantuminen ensimmäisellä puoliajalla. "Kimble" loukkasi alustavan diagnoosin mukaan polvensa sivusiteet ja joutuu joksikin aikaa sairasosastolle.

-Meillä oli vähän huonoa tuuria omassa maalissa ja Kimblen loukkantumisessa, mutta pitkän kauden aikana tuuri tasoittuu. Radik teki ensimmäisen maalinsa vahvalla yksilösuorituksella, jollaisia mieheltä on totuttu näkemään. Viimeiset kahdeksan minuuttia olivat meille vaikeita, jalat loppuivat kesken. Maalilla "Nippe" piti meitä pystyssä. Tosin oli meilläkin muutama maalipaikka. Tasainen peli, joka olisi voinut mennä kummalle tahansa, Kelhälä sanoo.

(Kuvassa: Nuori Jere "Jekku" Keskinen merkautti tililleen ensimmäisen liigamaalinsa. Pää on auki ja lisää on varmasti tulossa!)

KaDy:n tehomiehet: