RAPORTTI: Riemu vei ääridramaattisen derbyn ennätysyleisön edessä

23.11.2015

Monnarilla nähtiin maanantai-illassa lähes epätodellinen futsaltrilleri Kampuksen Dynamon ja Liikunnan Riemun välillä. Ennakkosuosikkina peliin lähtenyt Dynamo joutui takaa-ajoasemaan jo ottelun alkupuolella, eikä onnistunut vahvasta kiristään huolimatta pääsemään pisteille, vaan ottelun loppunumeroiksi kirjoitetaan 5-6 (1-4).

Tahmean ensimmäisen puoliajan jälkeen KaDy kiipesi mallikelpoisesti rullanneen 5 vs 4- pelinsä avulla tuntumaan ja lopulta reilu minuutti ennen loppua tasoihinkin, mutta jatkoajalle saakka sekään ei tällä kertaa riittänyt, sillä sisukas Riemu painoi ottelun viimeisellä sekunnilla sivurajapotkunsa jälkimainingeissa voittomaalin.

KaDyn näkyvimpiä hahmoja olivat toisella jaksolla kaksi maalia mieheen tehneet Juha-Matti Savolainen sekä Markus Rautiainen.

Jyväskylän derby oli taas kerran todellista futsalpropagandaa ja tapahtunutta todisti paikan päällä liigan kaikkien aikojen ennätysyleisö, 824 katsojaa.

Markus Rautiaisen (2+0) kova pyssy ei tuottanut enää tulosta ottelun viimeisellä sekunnilla vaan riemulaiset saivat aloittaa juhlinnan uskomattoman derby-voiton jälkeen. (kuva © Sami Virtanen)

Tilastot ja raportti täällä.

29.07.2019Kokenut Juho Väinälä Tervareista Dynamoon
26.07.2019Markus Rautiainen palaa KaDyyn!
25.07.2019Lassi Lintula siirtyy KaDyyn!
23.07.2019Newton Jr. jatkaa Dynamossa - sopimus mallia 1 + 1 v.!
22.07.2019Maalivahtiuutisia: Laitinen ja Heikkilä jatkavat, Petteri Lehtinen liittyy KaDyyn
20.07.2019Jesse Kalliokoski KaDyn valmennustiimiin, Sergei Korsunov ja Mikko Kytölä jatkavat punamustissa
05.07.2019Varmistus: Jukka Kytölä tulevalla kaudella Serie A:ssa!