RAPORTTI: KaDy piirinmestariksi jatkoajan kautta - LPK hyvä vastus

12.02.2014

KaDy teki keskiviikkoiltana sen, mitä siltä odotettiinkin kellistäen Keski-Suomen piirinmestaruusfinaalissa vastustajansa Lohikosken Pallokerhon. Helpolla ei piirin pokaali irronnut, sillä LPK antoi Dynamolle erinomaisen vastuksen vieden ottelun ratkaisun jopa 2 x 5 minuutin jatko-otteluun. Loppulukemat 50 minuutin tehokkaan peliajan päätteeksi kirjattiin KaDy:n voittoon 4–2, kun varsinainen peliaika oli seisauttanut pelikellon 2–2-tasalukemiin.

KaDy:n ehdoton avainpelaaja ja pokaalin takuumies oli raisulla pelituulella ollut maajoukkuepelaajamme Miika "Maagi" Hosio (kuvassa), maagi2.jpgjoka viimeisteli varsinaisen peliajan molemmat osumat. Lisäksi ensimmäisen jatkoajan LPK:n omaksi maaliksi merkitty 3–2-voitto-osuma oli uutterasti molemmilla kenttäpuoliskoilla häärineen taikurin esityötä. Viimeisen naulan urheasti taistelleen LPK:n arkkuun nakutti Jarkko Ojala nappisuorituksellaan kapteeninnauhaa kantaneen Arash Muridiyazdin passista jälkimmäisellä jatkoajalla.

KaDy:lle ei jäänyt hävettävää niukasta voittomarginaalista piirinsarjalaista vastaan, sillä puolet liigaringin kenttäpelaajista oli eri syistä sivussa kokoonpanosta, ja nuori nälkäinen LPK esiintyi jokaisella pelin osa-alueella edukseen. Jobinpostia tuli Jaakko Kinnusen ja Kimmo Tolvasen loukkaantumisten muodossa, kun taas ilonaiheisiin voidaan kirjata KaDy III:n Hannu Pernun takuuvarma esiintyminen poissaolojen stuntmanina.

Matsitilastot ja tarkempi raportti arvo-ottelusta löytyvät nyt täältä.

29.07.2019Kokenut Juho Väinälä Tervareista Dynamoon
26.07.2019Markus Rautiainen palaa KaDyyn!
25.07.2019Lassi Lintula siirtyy KaDyyn!
23.07.2019Newton Jr. jatkaa Dynamossa - sopimus mallia 1 + 1 v.!
22.07.2019Maalivahtiuutisia: Laitinen ja Heikkilä jatkavat, Petteri Lehtinen liittyy KaDyyn
20.07.2019Jesse Kalliokoski KaDyn valmennustiimiin, Sergei Korsunov ja Mikko Kytölä jatkavat punamustissa
05.07.2019Varmistus: Jukka Kytölä tulevalla kaudella Serie A:ssa!