RAPORTTI: KaDy vahvempi derbyssä - yleisöennätys paukkui!

15.10.2014

KaDy ei antanut naapuriseura Liikunnan Riemun yllättää itseään kauden ensimmäisessä paikallisderbyssä, vaan kahmi täydet kolme sarjapistettä lukemin 6-3 (3-0). Ottelussa riitti intensiteettiä, vauhtia ja jännitystä aivan loppuminuuteille saakka, sillä toisella puoliajalla turkoosi-mustan huutosakin hurmioon siivittämä vastustaja kavensi KaDy:n turvallisen oloisen kolmen maalin johdon jo 4-3-tilanteeksi pari minuuttia ennen loppua. Kapteeni Jukka Kytölä kuittasi kuitenkin viimeisen Riemu-kavennuksen saman tien 5-3-osumallaan eikä Riemu enää tästä noussut uhkaamaan kotivoittoa. Loppulukemat 6-3 viimeisteli pienestä loukkaantumisesta kärsinyt Arash Muridiyazd.

enriqo.jpgIllan tärkeimpiin KaDy-hahmoihin lukeutuvat vakuuttavat 2+2 tehot kirjauttanut "Maagi" Hosio sekä maalinsuulla vuorollaan vastuuta saanut Henri Hytönen (vas.), joka otti muutaman huipputärkeän torjunnan Riemun etsikkoaikoina. Illan kuriositeettina mainittakoon Sadeg Akhawanin 4-1-maali, jossa "Sakko" herkutteli Riemun maalivahdin ja alimman puolustajan maihin ja namutteli pikku chipillä pallon tyhjän maalin takanurkkaan. Yhden maalin (3-0) kirjautti tilileen Mikko Takala, joka oli kärppänä paikalla Jere Keskisen läpiajon karapallossa. KaDy-paidassa debytoi toisella puoliajalla espanjalainen vaihto-opiskelija José Ignacio Marturet del Río, tuttavallisemmin "Nacho" (oik.).nacho.jpg

Kauden ensimmäinen Jyväskylän derby herätti laajaa kiinnostusta Keski-Suomessa ja sen ulkopuolella, sillä syyslomaviikosta huolimatta ottelun yleisömäärä 468 katsojaa on uusi Jyväskylän futsalin yleisöennätys kautta aikojen! Lisäksi ottelun suora nettilähetys Hirviö-TV:ssä keräsi runsaasti yleisöä vastaanottimien ääriin. Kampuksen Dynamo kiittää omia ja Riemun kannattajia upeasta ottelutapahtumasta!

Tilastot ja tarkempi raportti täältä.

(Kuva: Jiri Halttunen)

29.07.2019Kokenut Juho Väinälä Tervareista Dynamoon
26.07.2019Markus Rautiainen palaa KaDyyn!
25.07.2019Lassi Lintula siirtyy KaDyyn!
23.07.2019Newton Jr. jatkaa Dynamossa - sopimus mallia 1 + 1 v.!
22.07.2019Maalivahtiuutisia: Laitinen ja Heikkilä jatkavat, Petteri Lehtinen liittyy KaDyyn
20.07.2019Jesse Kalliokoski KaDyn valmennustiimiin, Sergei Korsunov ja Mikko Kytölä jatkavat punamustissa
05.07.2019Varmistus: Jukka Kytölä tulevalla kaudella Serie A:ssa!