Kumppanit Futsal-liigakaudelle 2018-19

KaDy on solminut kaudelle 2018-2019 joukon yhteistyösopimuksia, joiden tavoitteena on turvata joukkueen taival liigan mitalipeleihin sekä laajemmassa mittakaavassa tukea seuran työtä koko Jyvässeudun futsaltoiminnan kehittämiseksi.

hp_kampuksendynamo20180506-696x464.png

(Futsal-liigakausi 2017-18 huipentui seurahistoriamme ensimmäiseen Suomen mestaruuteen - kun vauhtiin on päästy, juhlitaanko mestaruutta jälleen ensi keväänä?)

Yhteistyökumppanit esittelyssä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto liittyy kiinteästi Dynamon historiaan, sillä vuonna 1995 perustettu Kampuksen Dynamon jalkapallojoukkue koottiin JY:n opiskelijoista.

jy_teksti_oikealla_540.png

Jo nimensä puolesta kampukseen kytkeytyvä Dynamo tekee nykyään tiivistä ja monipuolista yhteistyötä JY:n kanssa; lisäksi suurella osalla KaDyn pelaajista ja taustahenkilöistä on joko yliopistotutkinto alla tai -opinnot edelleen käynnissä. KaDy:n opiskelijajoukkue KaDy Students on myös edustanut yliopistoa menestyksekkäästi sekä opiskelijoiden SM- että EM-kisoissa.

Semma Oy

Semma Oy on maukkaita ravintola-, kahvila- ja juhlapalveluja tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 1997 nimellä Sonaatti Oy. Semma on tehnyt yhteistyötä KaDy:n kanssa seuran ensimmäisestä liigakaudesta 2009-2010 lähtien. Yhteistyö on syventynyt vuosien varrella ja Semman ravintolatoiminta Jyväskylän yliopiston kampusalueella on tullut tutuksi monelle KaDy:n pelaajalle ja kannattajalle.

logo_Semma2.jpg

- Yhteistyötä KaDy:n kanssa on ollut luonteva jatkaa tällekin kaudelle. Energinen, laadukas ja elämyksiä tuottava seura sopii hyvin meidän arvomaailmaamme ja tukee vahvaa paikallista brändiämme, toimitusjohtaja Jarmo Sallinen kertoo.

Laakkonen Jyväskylä Mazda

Alkavalle Futsal-liigakaudelle KaDyn kumppaniverkostoon liittyi myös vahvasti urheiluun panostava Laakkonen Jyväskylä ja yhteistyön puitteissa Dynamo saa käyttöönsä koko kauden ajaksi kaksi Mazdaa.

logo_LaakkonenJyvaskyla.jpg

- Meille yhteistyö Kampuksen Dynamon kanssa on näkyvyydeltään ensiluokkaista ja samalla tervetullut lisä täydentäen hyvin nykyisiä yhteistyökumppanuuksiamme. Futsal on lajina kovassa nosteessa ja varsin suosittu laji myös täällä Jyväskylän alueella. Positiivisen kehityksen johdosta KaDy sopii hyvin Laakkosen ja Mazdan yhteistyökumppaniksi, Laakkonen Jyväskylän Mazda-myyntipäällikkö Antti Liukkonen kommentoi yhteistyötä.

OP Keski-Suomi

Keski-Suomen OP-Kiinteisökeskus toimi KaDy:n pääyhteistyökumppanina jo seuran ensimmäisellä liigakaudella 2009-2010 ja kaudella 2015-16 myös OP Keski-Suomi liittyi KaDyn tukijoukkoihin. Käy tutustumassa yhteistyökumppanimme tuottamiin kirjoituksiin talouteen liittyvistä aiheista OP:n omistaja-asiakkaan omasta mediasta.

logo_OP.jpg

OPKK:lle yhteistyö KaDy:n kanssa on erittäin tärkeää, sillä olemme mukana paikallisesti useiden eri urheilulajien kanssa. Futsal on luonteeltaan erittäin dynaaminen ja nuorekas laji, joka kehittyy kaiken aikaa nopeasti, kuten myös oma organisaatiomme Keski-Suomessa, Janne Särkkä Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskuksesta kommentoi.

finaalit2017_Tare.jpg

KaDyn mukana menestystarinaa rakentamassa ovat kaudella 2018-19 edellisten lisäksi mm. seuraavat yritykset:

Administer
AM Lukkoasema
ArtRuska
Barasmainos
BRA2
Firstbeat Technologies
Freetime

Grilli 21
HASKI
HB-Betoniteollisuus
HitMix Jyväskylä
Hotelli Alba
Ilokivi
Inmeco Rakennuskonsultit
iTronic
Intersport Jyväskylä Keskusta
Joma
Jyväskylän kaupunki
Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka
Jyväsmuutot
KAK - Kuljetuspalvelu
Kauppakadun Kebab Pizzeria
Keski-Suomen Ilmastointihuolto
Kirjapaino ÄSSÄ
Konehuone Jyväskylä
Kotisivukone
Koulutustiimi ViisiPäivää
Kuusakoski
Laakkonen Jyväskylä Mazda
Laukaan Betoni
Lebbiz Productions
Liikuntakeskus Hutunki
Lomakeskus Revontuli
Monnarin lounaskahvila
Multitronic
Mundus Aer
Nelos-Sähkö
Nosto ja Kuljetus Ruuska
Pakkasmarja
Parturi-Kampaamo Pekankulma
Peurunka
Pihlajalinna
Puistokadun Kebab Pizzeria
Quanter
Rakennus ja Saumaus Sälli
Revolution JKL
Sanomalehti Keskisuomalainen
Soljuva Taloushallinto
SRV Rakennus

Tilausliikenne Paajanen
Vaatetusliike Aaron's
VENN
ZUPTicket

Mukaan yhteistyökumppaniksi?

KaDy etsii kaiken aikaa uusia yhteistyökumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita olemaan esillä seuran ottelutapahtumissa, junioritoiminnassa, sähköisissä medioissa ja/tai yhteistyökumppaneiden välisessä viestinnässä - yhteistyökumppaniemme kautta avautuu mahdollisuuksia myös mainontaan autojen kyljissä, printtimediassa ja myös laadukkaiden mainosvideoiden tuottaminen onnistuu. Monipuolisten näkyvyysvaihtoehtojen lisäksi tarjoamme yrityksille myös lippupaketteja kotiotteluihimme, asiakastilaisuuksia kotiotteluidemme yhteydessä sekä futsalia ja/tai muuta liikunnallista sisältöä sisältäviä virkistyspäiviä - pyrimmekin etsimään aktiivisesti kullekin kumppanillemme sopivimmat vaihtoehdot tarjonnastamme! 

Niin futsal kuin myös KaDy ovat vahvassa nosteessa; harrastaja- ja yleisömäärät kasvavat, lajin näkyvyys lisääntyy niin lehdissä kuin TV:n puolellakin ja Jyväskylän futsal-lippulaiva Dynamo taistelee jälleen ensi keväänä Suomen mestaruudesta - myös sinun yrityksesi on tervetullut menestystarinaamme mukaan!

Mikäli näet KaDyn potentiaalisena yhteistyökumppanina yrityksellesi, otathan yhteyttä KaDyn myyntipäällikköön Jussi Väisäseen (puhelin: 040 939 1827, sähköposti: jussi.vaisanen@kadyfutsal.net) niin lähdetään viemään asiaa eteenpäin!

hirvio_lapyt_1911.jpg

(Peleissämme yleisöä viihdyttää punamustan kotijoukkueen ohella säännöllisesti myös seuran maskotti KaDy-hirviö.)