Kumppanit Futsal-liigakaudelle 2017-18

KaDy on solminut kaudelle 2017-2018 joukon yhteistyösopimuksia, joiden tavoitteena on turvata joukkueen taival liigan mitalipeleihin sekä laajemmassa mittakaavassa tukea seuran työtä koko Jyvässeudun futsaltoiminnan kehittämiseksi.

Savolainen_1911.jpg

(Kuvassa juhlitaan KaDyn maalia Jyväskylän derbyssä - tätä herkkua on luvassa kosolti lisää tällä kaudella!)

Yhteistyökumppanit esittelyssä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto liittyy kiinteästi Dynamon historiaan, sillä vuonna 1995 perustettu Kampuksen Dynamon jalkapallojoukkue koottiin JY:n opiskelijoista.

jy_teksti_oikealla_540.png

Jo nimensä puolesta kampukseen kytkeytyvä Dynamo tekee nykyään tiivistä ja monipuolista yhteistyötä JY:n kanssa; lisäksi suurella osalla KaDyn pelaajista ja taustahenkilöistä on joko yliopistotutkinto alla tai -opinnot edelleen käynnissä. KaDy:n opiskelijajoukkue KaDy Students on myös edustanut yliopistoa menestyksekkäästi sekä opiskelijoiden SM- että EM-kisoissa.

Sonaatti Oy

Sonaatti Oy on ravintola-, kahvila- ja juhlapalveluja tarjoava Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Fazer Food Services Oy:n yhteisyritys, joka on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1997 lähtien.

sonaatti2.jpg


Sonaatti on ollut yhteistyössä KaDy:n kanssa seuran ensimmäisestä liigakaudesta 2009-2010 lähtien. Yhteistyö syveni entisestään seuraavalle kaudelle KaDy:n liigaotteluiden siirryttyä Monitoimitalolle, aivan Jyväskylän yliopiston kampusalueen ja useiden Sonaatti Oy:n toimipisteiden välittömään läheisyyteen, ja on jatkunut siitä lähtien kehittyen aina kausi kaudelta hieman eteenpäin.

Sonaatin liiketoiminta sijoittuu Jyväskylän yliopiston kampuksille, joten opiskelijat ja yliopistoväki ovat meille tärkeitä asiakkaita. Niin ikään Kampuksen Dynamon juuret ovat vahvasti samoissa piireissä kampuksella, joten meille on luonteva päätös olla omalta osaltamme edistämässä seuran toimintaa. Toivon yhteistyömme tuovan runsaasti positiivista näkyvyyttä Sonaatille, toimitusjohtaja Arto Maijala kiteyttää.

OP Keski-Suomi

Keski-Suomen OP-Kiinteisökeskus toimi KaDy:n pääyhteistyökumppanina jo seuran ensimmäisellä liigakaudella 2009-2010 ja kaudella 2015-16 myös OP Keski-Suomi liittyi KaDyn tukijoukkoihin. Käy tutustumassa yhteistyökumppanimme tuottamiin kirjoituksiin talouteen liittyvistä aiheista OP:n omistaja-asiakkaan omasta mediasta.

logo_OP.jpg

OPKK:lle yhteistyö KaDy:n kanssa on erittäin tärkeää, sillä olemme mukana paikallisesti useiden eri urheilulajien kanssa. Futsal on luonteeltaan erittäin dynaaminen ja nuorekas laji, joka kehittyy kaiken aikaa nopeasti, kuten myös oma organisaatiomme Keski-Suomessa, Janne Särkkä Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskuksesta kommentoi.

finaalit2017_Tare.jpg

KaDyn mukana menestystarinaa rakentamassa ovat kaudella 2017-18 edellisten lisäksi mm. seuraavat yritykset:

Administer Oy
AM Lukkoasema
ArtRuska Oy
Barasmainos
BRA2
Freetime
HASKI
HB-Betoniteollisuus Oy
Henki & elämä
HitMix Jyväskylä
Hotelli Alba
Inmeco Oy Rakennuskonsultit
iTronic
Intersport Jyväskylä Keskusta
Joma
Jumbo Digital Oy
Jyväskylän kaupunki
Jyväsmuutot
KAK - Kuljetuspalvelu Oy
Kauppakadun Kebab Pizzeria
Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy
Kirjapaino ÄSSÄ
Kotisivukone
Koulutustiimi ViisiPäivää Ky
Ksteel Oy
Kuusakoski
Laukaan Betoni
Lebbiz Productions
Liikuntakeskus Hutunki
Monnarin lounaskahvila
Multitronic
Mundus Aer
Nelos-Sähkö Oy
Osuuskauppa Keskimaa
Paahtimo Papu

Pakkasmarja Oy
Parturi-Kampaamo Pekankulma
Pihlajalinna
Puistokadun Kebab Pizzeria
Rakennus ja Saumaus Sälli Oy
Revolution JKL
Sanomalehti Keskisuomalainen
SRV Rakennus Oy

Tilausliikenne Paajanen
TL-Maint Oy
Topspeed Oy
Urheilulattiat-indoors Oy

ZUPTicket

Mukaan yhteistyökumppaniksi?

KaDy etsii kaiken aikaa uusia yhteistyökumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita olemaan esillä seuran ottelutapahtumissa, junioritoiminnassa, sähköisissä medioissa ja/tai yhteistyökumppaneiden välisessä viestinnässä - yhteistyökumppaniemme kautta avautuu mahdollisuuksia myös mainontaan autojen kyljissä, printtimediassa ja myös laadukkaiden mainosvideoiden tuottaminen onnistuu. Monipuolisten näkyvyysvaihtoehtojen lisäksi tarjoamme yrityksille myös lippupaketteja kotiotteluihimme, asiakastilaisuuksia kotiotteluidemme yhteydessä sekä futsalia ja/tai muuta liikunnallista sisältöä sisältäviä virkistyspäiviä - pyrimmekin etsimään aktiivisesti kullekin kumppanillemme sopivimmat vaihtoehdot tarjonnastamme! 

Niin futsal kuin myös KaDy ovat vahvassa nosteessa; harrastaja- ja yleisömäärät kasvavat, lajin näkyvyys lisääntyy niin lehdissä kuin TV:n puolellakin ja Jyväskylän futsal-lippulaiva Dynamo taistelee jälleen ensi keväänä Suomen mestaruudesta - myös sinun yrityksesi on tervetullut menestystarinaamme mukaan!

Mikäli näet KaDyn potentiaalisena yhteistyökumppanina yrityksellesi, otathan yhteyttä KaDyn myyntipäällikköön Jussi Väisäseen (puhelin: 040 939 1827, sähköposti: jussi.vaisanen@kadyfutsal.net) niin lähdetään viemään asiaa eteenpäin!

hirvio_lapyt_1911.jpg

(Peleissämme yleisöä viihdyttää punamustan kotijoukkueen ohella säännöllisesti myös seuran maskotti KaDy-hirviö.)