Kumppanit Futsal-liigakaudelle 2016-17

KaDy on solminut kaudelle 2016-2017 joukon yhteistyösopimuksia, joiden tavoitteena on turvata joukkueen taival liigan mitalipeleihin sekä laajemmassa mittakaavassa tukea seuran työtä koko Jyvässeudun futsaltoiminnan kehittämiseksi.

kadyjoukkuekuva.jpg

(Kuvassa KaDyn kauden 2014-15 hopeajoukkue - joko tällä kaudella on mestaruuden vuoro?)

Yhteistyökumppanit esittelyssä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto liittyy kiinteästi Dynamon historiaan, sillä vuonna 1995 perustettu Kampuksen Dynamon jalkapallojoukkue koottiin JY:n opiskelijoista.

jy_teksti_oikealla_540.png

Jo nimensä puolesta kampukseen kytkeytyvä Dynamo tekee nykyään tiivistä ja monipuolista yhteistyötä JY:n kanssa; lisäksi suurella osalla KaDyn pelaajista ja taustahenkilöistä on joko yliopistotutkinto alla tai -opinnot edelleen käynnissä. KaDy:n opiskelijajoukkue KaDy Students on myös edustanut yliopistoa menestyksekkäästi sekä opiskelijoiden SM- että EM-kisoissa.

Kylpylähotelli Peurunka

Peurungan laaja palvelukokonaisuus on kasvanut uudistuneen kylpylän lisäksi mm. uusilla liikuntatiloilla sekä liikunta- ja tapahtumakeskus Peurunka Areenalla, mikä mahdollistaa monien eri lajien, nykyään myös futsalin, harrastamisen Peurungassa. Oman monipuolisuutensa lisäksi Peurungan laajuuden avaimena on verkostoituminen.

peurunka_logo_3.jpg

- Peurungalle on tärkeää tukea ja tehdä yhteistyötä paikallisesti eri lajien harrastajien kanssa. Tarjoamme monipuoliset tilat eri liikuntamuotoihin ja haluamme osaltamme auttaa yhteistyökumppaneitamme menestymään. Peurungassa on myös vahva asiantuntijuus liikuntaan ja hyvinvointiin, haluamme olla edelläkävijöitä toiminnan kehittämisessä ja KaDy puolestaan edustaa oman lajinsa osalta nopeasti kasvavaa toimintaa ja dynaamista seuraa. Yhteistyössä KaDyn kanssa haluamme myötävaikuttaa lajin kehittymiseen ja kasvuun harrastemuotona liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille, kommentoi Peurungan markkinointipäällikkö Tiina Björk.

Sonaatti Oy

Sonaatti Oy on ravintola-, kahvila- ja juhlapalveluja tarjoava Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Fazer Food Services Oy:n yhteisyritys, joka on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1997 lähtien.

sonaatti2.jpg


Sonaatti on ollut yhteistyössä KaDy:n kanssa seuran ensimmäisestä liigakaudesta 2009-2010 lähtien. Yhteistyö syveni entisestään seuraavalle kaudelle KaDy:n liigaotteluiden siirryttyä Monitoimitalolle, aivan Jyväskylän yliopiston kampusalueen ja useiden Sonaatti Oy:n toimipisteiden välittömään läheisyyteen, ja on jatkunut siitä lähtien kehittyen aina kausi kaudelta hieman eteenpäin.

Sonaatin liiketoiminta sijoittuu Jyväskylän yliopiston kampuksille, joten opiskelijat ja yliopistoväki ovat meille tärkeitä asiakkaita. Niin ikään Kampuksen Dynamon juuret ovat vahvasti samoissa piireissä kampuksella, joten meille on luonteva päätös olla omalta osaltamme edistämässä seuran toimintaa. Toivon yhteistyömme tuovan runsaasti positiivista näkyvyyttä Sonaatille, toimitusjohtaja Arto Maijala kiteyttää.

Sanomalehti Keskisuomalainen Oy

Kaudesta 2013-14 KaDyn yhteistyökumppanina toiminut Keskisuomalainen tavoittaa nykyisin sanomalehden ja netin kautta päivittäin noin 285 000 lukijaa. Paperisen lehden rinnalle ovat rakentuneet sähköiset uutiskanavat ja uutisia voikin tänä päivänä seurata lehden lisäksi vaikka suoraan kännykästä tai tabletilta. 

logo_ksml2_2016.jpg

 Keskisuomalainen haluaa olla lähellä lukijaa ja vahvasti paikallinen. Tarjoamme uutisia aina maakunnasta, kotimaasta ja ulkomailta, ja nimenomaan tässä tärkeysjärjestyksessä. Lehti tukee paikallisia urheilumuotoja, joista KaDy on hyvä esimerkki. Seuran nopea kehittyminen kuvastaa hyvin omaa toimintaamme, sähköiset viestimet kertovat kaiken aikaa nopeasti tapahtumista ympärillämme. Keskisuomalainen haluaa olla luomassa myönteistä kehityksen ilmapiiriä tukemalla niin seurojen kuin koko Keski-Suomen menestystä, kommentoi Keskisuomalaisen Ulla Herranen yhteistyösopimusta

OP Keski-Suomi

Keski-Suomen OP-Kiinteisökeskus toimi KaDy:n pääyhteistyökumppanina jo seuran ensimmäisellä liigakaudella 2009-2010 ja kaudella 2015-16 myös Keski-Suomen Osuuspankki liittyi KaDyn tukijoukkoihin. Yhteistyötä on vuosien varrella kehitetty runsaasti ja myös tulevalla kaudella kehitystä jatketaan yhdessä OP Keski-Suomen kanssa.

logo_OP.jpg

OPKK:lle yhteistyö KaDy:n kanssa on erittäin tärkeää, sillä olemme mukana paikallisesti useiden eri urheilulajien kanssa. Futsal on luonteeltaan erittäin dynaaminen ja nuorekas laji, joka kehittyy kaiken aikaa nopeasti, kuten myös oma organisaatiomme Keski-Suomessa, Janne Särkkä Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskuksesta kommentoi.

tuuletus.jpg

KaDyn mukana menestystarinaa rakentamassa ovat kaudella 2016-17 edellisten lisäksi mm. seuraavat yritykset:

Adafy Oy
Administer Oy
AM Lukkoasema
Autokoulu Freeroad
Barasmainos
BRA
HB-Betoniteollisuus Oy
Hotelli Alba
Inmeco Oy Rakennuskonsultit
iTronic
Intersport Jyväskylä Keskusta
Jamera
Joma
Jumbo Digital Oy
Jyväskylän Energia
KAK - Kuljetuspalvelu Oy
Kirjapaino Ässä
Koskisen Oy
Kotisivukone
Koulutustiimi ViisiPäivää Ky
Ksteel Oy
Kuntopiste.com
Kuusakoski
Laukaan Betoni
Lebbiz Productions
Matsi Bar
Midare
Monnarin lounaskahvila
Multitronic
Mundus Aer
Muuramen Rengaspiste
Newliner Oy
Optimove Jyväskylä
Pakkasmarja Oy
Palkintolakeus
Parturi-Kampaamo Pekankulma
Radio Kompassi
Rakennus ja Saumaus Sälli Oy
Revolution JKL
Sirate Oy
Sirius EIC
Sixt
SRV Rakennus Oy
Suomen Terveystalo
Tilausliikenne Paajanen
TL-Maint Oy
Vanha Asemaravintola
ZUPTicket

Mukaan yhteistyökumppaniksi?

KaDy etsii kaiken aikaa uusia yhteistyökumppaneita, jotka ovat kiinnostuneita olemaan esillä seuran ottelutapahtumissa, junioritoiminnassa, sähköisissä medioissa ja/tai yhteistyökumppaneiden välisessä viestinnässä - yhteistyökumppaniemme kautta avautuu mahdollisuuksia myös mainontaan autojen kyljissä, printtimediassa ja myös laadukkaiden mainosvideoiden tuottaminen onnistuu. Monipuolisten näkyvyysvaihtoehtojen lisäksi tarjoamme yrityksille myös lippupaketteja kotiotteluihimme, asiakastilaisuuksia kotiotteluidemme yhteydessä sekä futsalia sisältäviä virkistyspäiviä yhteistyökumppanimme Peurungan tiloissa - pyrimmekin etsimään aktiivisesti kullekin kumppanillemme sopivimmat vaihtoehdot tarjonnastamme! 

Niin futsal kuin KaDykin ovat vahvassa nosteessa; harrastaja- ja yleisömäärät kasvavat, lajin näkyvyys lisääntyy niin lehdissä kuin TV:n puolellakin ja Jyväskylän futsal-lippulaiva Dynamo taistelee ensi keväänä Suomen mestaruudesta - myös sinun yrityksesi on tervetullut menestystarinaamme mukaan!

Mikäli näet KaDyn potentiaalisena yhteistyökumppanina yrityksellesi, otathan yhteyttä KaDyn myyntipäällikköön Jussi Väisäseen (puhelin: 040 939 1827, sähköposti: jussi.vaisanen@kadyfutsal.net) niin lähdetään viemään asiaa eteenpäin!

KaDyRiemu_katsomo.jpg

(Kuvassa kevään 2015 ratkaisevan puolivälierän KaDy-Riemu yleisöä - tulevalla kaudella laitetaan jälleen paremmaksi!)