Hankasalmen futsal-projekti 2018-19

Kampuksen Dynamo on käynnistänyt vuoden 2018 alkupuolella projektin, joka tähtää pysyvän futsalin junioritoiminnan luomiseen Hankasalmelle. Jo kevään 2018 aikana liigapelaajamme kävivät viikoittain treenien pidossa Hankasalmen Monitoimitalolla, mutta syksyllä 2018 vauhti kiihtyi entisestään; tämän talvikauden aikana pyöritämme tiistaisin ja torstaisin yhteensä neljää viikoittaista treeniryhmää, joissa on ollut mukana yhteensä yli 100 hankasalmelaista lasta ja nuorta!

Projektin puitteissa KaDy toi myös yhden miesten Futsal-liigan kotiottelunsa (su 21.10. klo 17.00 KaDy - Tervarit) Hankasalmen Monitoimitalolle ja Hankasalmen futsal-juniorit kutsuttiin myös tähän otteluun punamustia kannustamaan. Ottelussa Dynamo kaatoi oululaiset vieraansa lukemin 8-2 ja lapsille valmennushommista tutuista kasvoista mm. Mikko KytöläJani Korpela ja Newton Jr. onnistuivat myös maalinteossa!

Hankasalmen futsal-projektia ja kunnan historian ensimmäistä miesten Futsal-liigaottelua ovat olleet mahdollistamassa seuraavat yhteistyökumppanit:
Hankasalmi-kumppanit.jpg

Mikäli haluat mukaan mahdollistamaan projektin jatkoa ja kehittämistä tulevalla kaudella, olethan yhteydessä Jussi Väisäseen (jussi.vaisanen@kadyfutsal.net, 040 939 1827).

Olethan yhteydessä myös, mikäli Sinulla on intoa ja osaamista lähteä kehittelemään kanssamme vastaavaa futsal-projektia johonkin muuhun lähellä Jyväskylää sijaitsevaan kaupunkiin tai kuntaan - tavoitteenamme on lisätä futsal-innostusta alueella tulevaisuudessa laajemminkin!