Kadylaisten kutsumanimet paradigmoittain

Sunnuntai 21.6.2009 klo 21.47 - Oxy Moron


"Kastaminen" KaDy-rosteriin noudattaa melko strukturoitua logiikkaa, jota voidaan valottaa esimerkiksi yksinkertaisen typologisen luokittelun avulla. Alla on esitetty ne paradigmat, joiden mukaan kutsumanimet Dynamossa jäsentyvät. Huomaa, että yksittäinen kadylainen voi esiintyä monessa paradigmassa, ts. yhdellä henkilöllä voi olla monta nimeä. Mukaan on otettu...


Kommentit

15.7.2009 11.59  Roskat pois kaduilta

Kiitos tästä kirjoituksesta! Selvensi paljon. Mutta minkä takia ei "8a) Pre-kadyllisen nimensä pitäneet" voisi muodostaa omaa paradigmaansa eikä vain alaparadigmaa?

16.7.2009 13.19  Oxy Moron, tekijä

Tekijä ei voi tämän huomautuksen kohdalla juurikaan puolustautua: pre-kadyllisen nimensä pitäneiden kuuluisi muodostaa oma paradigmansa, sillä ne eivät ole "luokittelemattomia". Sivumennen sanoen tämä "Luokittelemattomien luokka" on itsessään jo paradoksaalinen entiteetti (miten luokittelemattomat nimet voivat kuulua mihinkään luokkaan?).

Joka tapauksessa tunnollisimmankin aristoteelis-typologis-lingvistisen paradigmajäsentäjän on vain vedettä raja johonkin, ja tekijä halusi tietoisesti päättää luokittelunsa tällaiseen paradoksaaliseen paradigmaan, ikään kuin osoittaakseen niiden rakenteellisten mahdottomuuksien suuntaan, jotka väistämättä kuuluvat tällaiseen luokittelupuuhaan. Olisi voinut tehdä toisin, olisi voinut keksiä vaikka joka nimelle oman paradigmansa!

Ja mitä tulee "Pre-kadyllisten nimensä pitäneiden" ilmeisen virheelliseen situaatioon "Luokittelemattomien" alaparadigmana, niin tekijä on valmis jättämään epätäydellisyyden, epäpuhtauden, likatahran jne. muuten ihan onnistuneeseen "jäsennykseen". Olkoon se muistutus siitä, että typologinen luokittelupuuha vaatii tekijältään intohimon lisäksi aimon annoksen nöyryyttä aina niin monimuotoisen todellisuuden edessä.

Kommentista lämpimästi kiittäen,
-Oxy Moron

23.7.2009 15.40  Teukka86

Tämä auttoi paljon ymmärtämään KaDy-pelaajien kutsumanimien monipuolisuutta! kiitokset infosta kirjoittajalle!

25.12.2010 3.23  supra shoes

Write very well, there are some others that resonate.

21.2.2011 22.47  Anonyymi

Jaa-a, melkein uskaltaisin veikata, että koulumme lehtori, Antti Syrjälä, on osallistunut artikkelin kirjoittamiseen tavalla tai toisella. :D

6.8.2011 10.10  ralph lauren france

ralph lauren france

23.9.2011 14.44  Coach Factory Outlet

Coach Factory Outlet

23.9.2011 14.45  Coach Factory Outlet

pedestal these words appear:
"My name is Ozymandias, King of Kings:
Look upon my works, ye Mighty, and despair!"
Nothing beside remains. Round

24.9.2011 11.23  cheap soccer cleats

Representatives from the rebel's National Transition Council are reportedly reportedly
cheap soccer cleats


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini