KaDy/Students Córdobassa - HUH, mitä paljastuksia!

Tiistai 31.7.2012 klo 14.57 - Anonymous

Aloitetaan tilastoilla, sillä ne mairittelevat meitä. Pelasimme Córdobassa kaikkiaan viisi peliä. Kolmessa niistä ei yksikään veto mennyt Enrico ”The Great White” Hytösen taakse. Alkulohkossa hävisimme yhden pelin. Sijoituspelit voitimme kaikki. Ja jos vähän vielä tarkennetaan, niin itse asiassa hävisimme vain yhden puoliajan koko turnauksessa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Córdoba, EUSA Games, KaDy/Students, köli, Teemu Wirkkala, Hotel Manager, vanhablogi

KaDy:n katsojakysely lokakuussa 2011 - katsojat esittävät, seura vastaa

Perjantai 11.11.2011 klo 18.05 - Kampuksen Dynamo ry.

Kampuksen Dynamo toteutti liigakauden ensimmäisessä kotiottelussaan (KaDy - ACE) ke 5.10. katsojakyselyn, jolla kerättiin palautetta joukkueen kotisivuista, seuran järjestämistä ottelutapahtumista ja niiden markkinoinnista sekä mahdollisen fanituotemyynnin aloittamisesta. Vastauksia kyselyyn saatiin 47 %:lta (63 kpl) kyseiseen ottelutapahtumaan osallistuneista katsojista.  KaDy:n futsalkollektiivi kiittää kyselyyn vastanneita ja pyrkii seuraavassa vastaamaan katsojien esittämän palautteen keskeisimpiin kohtiin.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: KaDy, Futsal-Liiga, katsojakysely, KaDy fanituotteet, vanhablogi

Kaudenavausfiilistely

Keskiviikko 5.10.2011 klo 12.01 - Smaug

Ave!

Tänään on suuri päivä. Ihmis- ja autojonot Monitoimitalolle matelevat tasaisena nauhana koko iltapäivän, Keskussairaalantien pyörälaskuri sekoaa, joka kadunkulmassa kuuluu ihan ok -kuisketta, jännittyneet ihmiset "avettelevat" toisilleen...

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: KaDy, Futsal-Liiga, ACE

Varmaotteinen Laitinen

Perjantai 10.12.2010 klo 11.13 - Jurek Korhonen

KaDyn kurinalaista puolustuspeliä on hehkutettu paljon, mutta tolppien välissä seisova mies on jäänyt vähemmälle huomiolle. Kun liigan runkosarjasta on pelattu puolet, Niila-Ville "Nippe" Laitinen on päästänyt taakseen vain 13 maalia - 1,44 per ottelu.


 

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: KaDy, Niila-Ville Laitinen, futsal-maalivahti, Nippe

Kausiennakko: Dynamo uusien haasteiden edessä

Maanantai 19.10.2009 klo 22.44 - Jaakko Kinnunen

Kampuksen Dynamo on viimeistä silausta vaille valmiina historialliseen liigadebyyttiin. Kokoonpano alkaa olla kasassa, ja joukkue on päässyt harjoittelemaan hyvin ja lähes terveenä. Muutamalla pelaajalla on jo valmiiksi kokemusta...

Lue lisää »

5 kommenttia . Avainsanat: kausiennakko, KaDy, Futsal-Liiga