KaDy - Sievi Futsal (5 - 3)

Aika: 31.3.2012 12.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Pudotuspelit


Työteliäs KaDy kairasi ensimmäisen erävoiton välieräsarjassa kukistettuaan Sievi Futsalin Monnarilla lukemin 5-3 (3-0). Punamustilla on siis mahdollisuus lunastaa itselleen finaalipaikka Sievissä huomenna klo 16 alkaen. Jos Sievi kuitenkin onnistuu tasoittamaan sarjan, ratkaistaan paikka auringossa keskiviikkona klo 19 Huhtaharjulla.


Keskipäivän räväkkä kamppailu


Yleisömäärä jäi kenties varhaisesta alkamisajasta (klo 12) johtuen vähäiseksi (137 kpl), mutta KaDy-Hirviön uskolliset kannattajat saivat varmasti nähtävää koko rahan edestä. Tarjolla oli komeitä miehiä, kauniita maaleja ja playoffeille arvollisesti raivokasta taistelua.

KaDy väänsi läpi ottelun esimerkillisesti, ja kuin unessa ensimmäisen jakson pelannut Sievikin syttyi toisella puoliajalla nopeatempoiseen ja kovaotteiseen parkettitanssiin. KaDy:n prässi puri avausjaksolla loistavasti, ja kahta ensimmäistä maalia – molempien tekijänä Jukka Kytölä – edelsi Sievi-alakerran paineen alla antama harhasyöttö. Myös neljäs, Kimmo Tolvasen läpiajosta viimeistelemä maali lähti keskialueen pallonriistosta Radik Akhmetkhanovilta.    

kajukboom.jpg(Kuva: Boom boom! Kotijoukkueen parhaaksi valittu Jukka Kytölä käynnisti KaDy-Hirviön juhlat kahdella maalillaan Kuva (c) Hannu-Pekka Auraneva)

Sievi lähti hakemaan neljä minuuttia ennen loppua 4–1-tappioasemassa tasoitusta reikäpaidalla ja onnistui nousemaan kahdella komeasti tehdyllä maalilla vain maalin päähän ajassa 39:23. Matias Juvosen puttaus tyhjään nuottaan romutti kuitenkin vieraiden jatkoaikahaaveet ja varmisti KaDy:n voiton.

Vaikka miestä otettiin ajoittain melkoisen reippaasti, ylilyönneiltä vältyttiin ja homma pysyi tuomarien hyppysissä. Taistelu oli kovaa ja rehtiä – nyt pelataan pudotuspelejä!

Koutsin korneri


Päävalmentaja Tero Kelhälä oli syystäkin tyytyväinen yhtenäisen KaDy-miehistön esitykseen ja taisteluilmeeseen.
- Joukkueen taistelutahto oli varsinkin ensimmäisen puoliajan mutta myös koko ottelun ajan kiitettävällä tasolla. Todella kurinalainen esitys meiltä. Joka jätkästä aisti, että haluttiin voittaa tämä peli. Haluttiin liukua vastustajan vetojen eteen ja antaa kaikkensa. Hienoa oli myös nähdä, kuinka vähemmällä vastuulla kauden aikana olleet pelaajat osoittivat, että ansaitsevat paikkansa, "Kelhis" kehui omiaan.

Huomenna on kuitenkin uusi päivä ja eri peli. Riittääkö tänään nähdyn kaltainen esitys sarjan katkaisemiseen jo huomenna?
- Yksi lisävaihde on löydettävä vieraskentällä. Sievi tulee kotiyleisönsä tukemana varmasti kovempaa päälle, ja meidän puolustusesityksen täytyy olla vähintään yhtä hyvä kuin tänään. Selkeä parannuskohde on neljällä viittä vastaan pelaaminen, josta Sievi rokotti tänään kahdesti, "Kelhis" virittäytyy futuuriin.

qantaaohjeita.jpg
(Kuva: Kelhälän opit purivat tänään – miten käy huomenna Sievissä? Kuva (c) Hannu-Pekka Auraneva)

Välieränäytöksen toinen osa tapahtuu huomenna klo 16 Sievissä. Eläköön Dynamo!

Yleisöä: 137

Parhaat pelaajat:
KaDy: Jukka Kytölä
Sievi Futsal: Juho Alasuutari
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 006:26Kytölä JukkaEi syöttäjää
2 - 009:38Kytölä JukkaTolvanen Kimmo
3 - 017:32Muridiyazd ArashKytölä Mikko
3 - 125:24Paldan MiikkaPejic Dragan
4 - 129:29Tolvanen KimmoJuvonen Matias
4 - 237:23Alasuutari JuhoPejic Dragan
4 - 339:23Alasuutari JuhoPejic Dragan
5 - 339:47Juvonen MatiasEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Lahtinen TomiKeltainen
00:00Pejic DraganKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahti
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
4Kinnunen Jaakko
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaaja
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaaja
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaaja
10Hosio Miika
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaaja