KaDy - Mad Max (4 - 0)

Aika: 11.10.2012 19.30
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


Ennakkoasetelmat

Mad Maxille ottelu oli kauden ensimmäinen, kun taas KaDy oli jo käynyt Somerolla nappaamassa avausvoiton. Perinteikkään vastustajan tähti on ollut viime kausina laskeva, toisin kuin kausi kaudelta parantaneen Dynamon. Kaksi Mad Maxin edellistä Monnarin-vierailua olivat surullista luettavaa: nolla tehtyä maalia ja kaksi tappiota.

roisto-pelaajakortti.jpgKaDy lähti otteluun miltei parhaalla mahdollisella rosterilla. Tällä kertaa kahden aloittavan ketjun ulkopuolelle reserviin jäivät vuorostaan Tomi Lahtinen, Kimmo Tolvanen, Jarkko Ojala ja Mikko Takala, mikä kertoo kaiken punamustan materiaalin laajuudesta. Kaksi ottelua neljän päivän sisään ennakoi toki peliaikaa kaikille. Valkeakoskelaisilta puuttui pari avainpelaajaa, mutta sillä tuskin oli tänään suurta merkitystä.

(Kuva: "Roisto" Takala palasi askiin lasarettijakson karaisemana)

Mikä ratkaisi

KaDy jaksoi kärsivällisesti hakata päätään Maxin puolustussumppuun. Maxit eivät prässänneet vaan vetivät tiiviin puolustuskonstellaationsa todella alas. Lisäksi vieraiden hyökkäyssuunnitelma haki vielä pahasti muotoaan, ja KaDy sai lähes aina pallonhallinnan nopeasti itselleen Maxin laitettua pallon liikkeelle.

Ottelu oli varsin yksipuolinen näytös, ja oli vain ajan kysymys, milloin verkot heiluisivat voittoon tarvittavat kerrat.


Dynamon pallonhallinta tuotti tuhlailevalla avausjaksolla vain yhden maalin, mutta tänään sekin olisi riittänyt. Toisella puoliajalla nähtiin Jukka Kytölän (kuvassa) komea hattutemppu ja näyttäviä sommitelmia, mutta paras sihti oli "Kajukia" lukuun ottamatta kateissa.

Avausmaalin iski Matias Juvonen, joka sai näin kunnian tehdä sekä KaDy:n kauden ensimmäisen koti- että vierasmaalin. Taattua triviatavaraa!

Lopputulemana oli kolmas peräkkäinen Mad Maxin kotinollaus Dynamolta ja maalipelaaja Nippe Laitiselta. Takuulla kovempaan testiin KaDy joutuu sunnuntaina, kun vieraaksi saapuvat GFT:n kultaiset Espoosta.


Palkitut

KaDy:n paras: Jukka Kytölä
Mad Maxin paras: Jere Blom

Veikkaustähdet:
*** Mikko Kytölä (KaDy)
** Jukka Kytölä (KaDy)
* Kimmo Tolvanen (KaDy)

Palkinnot tarjosi Metso Automation.

Yleisö
103 kpl

Seuraava ottelu
KaDy - GFT su 14.10. klo 18:30

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 008:10Juvonen MatiasKytölä Mikko
2 - 020:48Kytölä JukkaKytölä Mikko
3 - 031:45Kytölä JukkaTakala Mikko
4 - 032:24Kytölä JukkaKytölä Mikko
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Tuominen JuhoKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalipelaaja
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
5Kaihlajärvi Jussi
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaaja
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaaja
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaaja
10Keskinen Jere
Kenttäpelaaja
10Hosio Miika
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaaja
13Takala Mikko
Kenttäpelaaja
14Ojala Jarkko
Kenttäpelaaja