KaDy - GFT (10 - 4)

Aika: 14.10.2012 18:30
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


Ennakkoasetelmat

KaDy oli aloittanut kauden kahdella helpommanpuoleisella voitolla. SoFo ja Mad Max luovuttivat Dynamolle suosiolla pallonhallinnan, mutta Ville Sihvosen ja Panu Aution luotsaama GFT ei moiseen alentuisi. Espoolaisilla oli alla tiukka tasapeli mestari-Ilveksen kotiluolasta, eivätkä menestymään tottuneet "kultaiset" varmasti suostuisi aloittamaan kautta kahdella voitottomalla ottelulla.

Jyväskylässä odotettiin vesi kielellä Aution, Suomen ensimmäisen futsal-ammattilaisen, peliluvan saapumista Espanjasta, sillä KaDy-Hirviö haluaa aina mahdollisimman tasaiset jaot. Valitettavasti Aution paperit olivat vielä matkalla, joten paluumuuttajan debyytti rajoittui valmentajan rooliin. Ilman Autiotakin GFT:llä riitti laajalti ratkaisuvoimaa ja maajoukkuekokemusta, joten odotettavissa oli todella kovatasoinen futsal-iltapuhde.    

Mikä ratkaisi?

GFT:n puolustuksen organisointi oli vielä hieman kesäterässä, minkä huippuvireinen Dynamo hyödynsi tappavalla tehokkuudella latoen ensimmäisellä puoliajalla peräti kuusi "byyriä" vieraiden nollaa vastaan.

maagi2.jpgMaajoukkuedebyytistään syttynyt Miika Hosio teki avausvaihdossaan kaksi komeaa maalia ja kapteeni Mikko Kytölä viimeisteli hattutemppunsa kolme minuuttia ennen taukoa. Jarkko Ojala kävi välissä rokottamassa kympiltä.

Futsalissa kuuden maalin johto ei ole vielä viimeinen sana, ja GFT aloittikin toisen jakson raivolla iskien parissa minuutissa kaksi maalia. KaDy sai kuitenkin kasattua pahasti rakoilleet rivinsä, ja loppuaika tehtiin maaleja puolin ja toisin. Tomi Lahtinen ja Jussi Kaihlajärvi iskivät komeasti, ja palkintopöydän putsannut "Maagi" Hosio teki illan kolmannen ja neljännen maalinsa.

(Kuva: Se on helppoa kun sen osaa. t: "Maagi" Hosio)

GFT:lle täytyy nostaa hattua siitä, että he tekivät tästä vielä pelin ensimmäisen puoliajan jälkeen. Karu fakta kuitenkin on, että tässä vaiheessa kautta Dynamo oli valovuoden edellä. Toki voimasuhteet tulevat kauden edetessä tasoittumaan.

Yleisön näkökulmasta erityisen antoisaa oli, että hieman aneemisen avauskotimatsin jälkeen tänään nähtiin roppakaupalla komeita maaleja ja kuumia tunteita sekä kaksi taitofutsalia pelaavaa joukkuetta.

Erikoista

jaroslaw-pelaajakortti.jpgKaDy:n Jarkko Ojala pelasi yhden vaihdon, koski kerran palloon ja teki maalin. Harvinainen yhdistelmä selittyy sillä, että "Jaroslaw" kävi tykittämässä KaDy:n kymppimetrisen reppuun mutta oli muuten reservipelaajan roolissa. Mainio täsmäisku!

(Kuva: Kymmenen metrin hajurako maaliin sopii "Jarolle")

GFT:n Autio komennettiin katsomoon toisella puoliajalla miehen rynnättyä KaDy:n vaihtopenkille asti protestoimaan tuomiota, joten parketin sijasta suomifutsalin suurlähettiläs nähtiin tänään vain penkillä ja katsomossa. 

Palkitut

*** Miika Hosio (KaDy)
** Mikko Kytölä (KaDy)
* Jarkko Reinikka (GFT)

KaDy:n paras: Miika Hosio
GFT:n paras: Lasse Lind

sonaatti2.jpgPalkinnot tarjosi otteluisäntä Sonaatti.

Yleisö
155 kpl

Seuraava ottelu
KaDy - TP-Kaarle
28.10. klo 15:30
Monnari
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 003:18Hosio MiikaHuhtanen Kerkko
2 - 004:13Hosio MiikaEi syöttäjää
3 - 009:45Kytölä MikkoKytölä Jukka
4 - 015:40Kytölä MikkoKeskinen Jere
5 - 016:28Ojala Jarkko10m
6 - 016:57Kytölä MikkoKaihlajärvi Jussi
6 - 121:06Lind LasseTerho Teemu
6 - 223:01Reinikka JarkkoVastustaja
7 - 226:23Lahtinen TomiKytölä Jukka
7 - 333:00Reinikka Jarkko10m
8 - 333:16Kaihlajärvi JussiHosio Miika
9 - 334:30Hosio MiikaKytölä Mikko
9 - 438:06Reinikka Jarkko10m
10 - 438:49Hosio MiikaLaitinen Niila-Ville
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
5Kaihlajärvi Jussi
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaajat
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
9Juvonen Matias
Kenttäpelaajat
10Keskinen Jere
Kenttäpelaaja
10Hosio Miika
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
14Ojala Jarkko
Kenttäpelaaja