KaDy - TP-Kaarle (10 - 1)

Aika: 28.10.2012 15.30
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


Lähtökohdat

Lähtökohdat otteluun olivat selkeät. Vain voittoja napsinut sarjakärki Dynamo vastaan vain yhden tasapelipisteen kerännyt TP-Kaarle. Voittosarakkeen pyöreästä nollasta huolimatta Kaarle oli raporttien mukaan esiintynyt ajoittain lupauksia herättävästi, ja KaDy-leirissä oli tuoreessa muistissa Kaarlelle Kokkolassa kärsitty puolivälierätappio viime keväältä. Silti mikä tahansa muu tulos kuin kotivoitto olisi ollut yllätys, varsinkin kun ottaa huomioon Kaarlen vieras- ja kotiesityksen välisen tyypillisen tasoeron.

Dynamon rosterista olivat väistyneet polvivaivainen Matias Juvonen ja reitensä farmiseura Skädämin pelissä loukannut Jere Keskinen. Onneksi punamustien rinki on juuri nyt todella laaja ja joukkueella on päällä flow, joten yksilötason menetykset eivät pysäytä vääjäämättä eteenpäin puksuttavaa KaDy-junaa. Paikkauskeikalle oli farmista nostettu Ykkösessä vuodesta toiseen hurjia tehoja takova liigadebytantti Juhana Pernaa sekä kotiyleisölle ennestään tuttu Juho Mäkiniemi.

Mikä ratkaisi

jaroslaw-pelaajakortti.jpgKaDy ei suostunut lähtemään mukaan Kaarlen suosimaan havaijifutsaliin, jossa mennään päästä päähän ja tilanteesta toiseen, vaan se pelasi omaa taktisesti kurinalaista ja pitkälle jalostettua peliään. Kaarlen targetpeli saatiin nollattua asteittain kiristyvällä prässillä, eivätkä vieraat saaneet hyökkäyspeliään kuntoon missään vaiheessa. Ohjakset olivat KaDy-Hirviön käsissä alusta loppuun saakka.

(Kuva: Jarkko Ojala höykytti toissa kauden seuraansa vailla omantunnontuskia)

Tähän kun lisätään Dynamon luovuus ja yksilötaito, saadaan loppulukemat 10-1. Monnarin yleisöä hemmoteltiin toinen toistaan komeammilla maaleilla, joista moni syntyi näyttävien syöttökuvioiden päätteeksi. Ahnaimpina askissa häärivät tällä kertaa Miika ”Maagi” Hosio (3+1), Mikko ”Komik” Kytölä (1+3) ja Jarkko ”Jaro” Ojala (3+2), joka kuritti entistä seuraansa oikein isän kädestä.   

Erikoista

Kentällä nähtiin peräti kolme veljesparia. Kytölät Jukka ja Mikko (KaDy) sekä Kalliokosket Jesse ja Niko (Kaarle) pelaavat yhdessä viikosta toiseen, mutta Hosion veljeksille Miikalle ja Jannelle vaalipäivän vastakkainasettelu oli harvinaisempaa herkkua. Kieltämättä ihan veljesten näköisten veijareiden kohtaaminen äityi melkoiseksi Maagi-show’ksi, josta Miikalla riittää vielä pitkään kuittailtavaa isoveljelle.

Erikoista lienee myös se, että KaDy on nyt tehnyt kahdessa peräkkäisessä kotiottelussa kymmenen maalia. Miten mahtaa käydä Sievi Futsalin, joka saapuu seuraavaksi Monnarille…


Palkitut
*** Jukka Kytölä (KaDy)
** Miika Hosio (KaDy)
* Jarkko Ojala (KaDy)

KaDy:n paras: Jarkko Ojala
TP-Kaarlen paras: Jarno Hyökyvaara

Yleisö
127 kpl

Seuraava ottelu
ESC - KaDy
la 3.11. klo 16:30
Ekenäs
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 003:33Kytölä MikkoOjala Jarkko
2 - 004:30Hosio MiikaHuhtanen Kerkko
2 - 104:57Hyökyvaara JarnoEi syöttäjää
3 - 107:43Kytölä JukkaOjala Jarkko
4 - 109:02Hosio MiikaKaihlajärvi Jussi
5 - 111:37Ojala JarkkoKytölä Mikko
6 - 117:23Hosio MiikaMuridiyazd Arash
7 - 120:58Kytölä JukkaKytölä Mikko
8 - 126:54Takala MikkoKytölä Mikko
9 - 138:34Ojala JarkkoEi syöttäjää
10 - 139:08Ojala JarkkoHosio Miika
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Kalliokoski JesseKeltainen
00:00Björkgren JanneKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalipelaaja
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
5Kaihlajärvi Jussi
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaaja
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaaja
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaaja
10Hosio Miika
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaaja
13Takala Mikko
Kenttäpelaaja
14Ojala Jarkko
Kenttäpelaaja
15Mäkiniemi Juho
Kenttäpelaaja
-Pernaa Juhana
Kenttäpelaaja