Tervarit - KaDy (3 - 3)

Aika: 2.3.2013 15.00

Lähtökohdat

Tervareille kyseessä oli hengen ja elämän ottelu, sillä joukkue tarvitsi pisteitä varmistaakseen paikkansa kahdeksan parhaan joukossa. KaDy puolestaan lähti runkosarjaan viimeiseen peliin vailla paineita, sillä Hirviö oli jo aikoja sitten varmistanut runkosarjan voittonsa.

KaDy:n rosteria verotti pari loukkaantumista juuri ennen Oulun reissua. Jussi Kaihlajärvelle nousi kuume ja Juhana Pernaa sai viimeistelyharjoituksissa nivusvamman. Lisäksi maaliruisku Miika Hosio oli poissa varoitustilin täyttymisen vuoksi.

Mikä ratkaisi?

KaDy pelasi ottelun hieman säästöliekillä, mikä näkyi varsinkin puolustussuuntaan. Intohimoisesti taistellut vastustaja rokotti pehmeydestä ensimmäisellä jaksolla kahdesti.

Hyökkäyssuuntaan Dynamo pelasi ajoittain ihan mukiinmenevästi ja saikin luotua tukun tilanteita. Tasaisen ottelun lopputulokseksi kirjattiin kuitenkin oikeutetusti 3-3. Tervarit haki lopussa vimmatusti tasoitusta reikäpaidalla, muttei onnistunut luomaan erityisen vaarallisia tilanteita.

Erikoista

Sievistä Tervareiden leipiin siirtynyt valmentaja Jani Paananen ei hävinnyt tällä kaudella kertaakaan KaDy:lle. KaDy-Sievi Futsal päättyi syyskierroksella 1-1 ja nyt Tervaritkin ylsi tasapeliin KaDy-Hirviötä vastaan.

Erikoista oli myös se, että Dynamo nousi kolmesti tappioasemasta tasoihin. Murhaavin kuitti oli Kerkko Huhtasen viimeistelemä 3-3-tasoitus, joka syntyi vain 8 sekuntia Tervareiden johtomaalin jälkeen. Refuse to lose!

Toisella jaksolla Dynamon maalinsuulla teki liigadebyyttinsä Aake Partio. "Tico" hoiti tonttinsa mallikkaasti päästäen vain yhden osuman.