LaPo-90 - KaDy (1 - 2)

Aika: 18.12.2012 19:30
Paikka:
Sarja: Futsal Cup


KaDy eteni Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon voitettuaan Lapuan Ponnistuksen vieraissa nihkeästi 1-2 (0-1). Futsal-Ykkösessä pelaava Ponnistus kiusasi liigakärkeä niin kuin cup-henkeen kuuluu.

Dynamolaisten reaktionopeudet olivat jääneet jonnekin nelostien varrelle, minkä seurauksena prässipelaaminen oli läpi ottelun varsin köykäistä. Näin Ponnistus pääsi suoltamaan targetille pitkiä palloja ja juoksuttamaan raskasjalkaisia KaDy-kasakoita puolustussuuntaan. Pahimmat tilanteet hoiti kuitenkin ensimmäisen virallisen ottelunsa Dynamon maalinsuulla pelannut Aake Partio.

Hyökkäyssuuntaan KaDy:n pallonpyörittely heijasteli tiistai-illan väsymystä, mutta siitä huolimatta Dynamo loi tuttuun tapaansa maalipaikkoja isompiinkin voittonumeroihin. Tällä kertaa ratkaisut olivat kuitenkin hieman liian hitaita. Maalintekoa vaikeutti myös se, että kotijoukkue tuli todella nopeasti alas aina, kun KaDy näytti saavan ylivoimahyökkäyksen tai kun penetroiva syöttö läpäisi lapualaisten puolustuspakan. Kaiken kukkuraksi Ponnistuksen maalipelaaja Ville Tuomaala onnistui ottelussa loistavasti.

Dynamon pelasti cup-katastrofilta Mikko Takala, joka ohjasi  voittomaalin mahallaan Juhana Pernaan poikittaissyötöstä.

Summa summarum, väsynyttä ja tehotonta pelaamista KaDy:lta, mutta toisaalta vain tuloksella on merkitystä: pääsylippu kahdeksan sakkiin on nyt lunastettu. KaDy-Hirviö kiittää ja nostaa hattua Ponnistuksella, joka tarjosi kinkkisen arki-illan haasteen.

Puolivälieräparit arvotaan perjantaina 21.12. KaDy:n lisäksi kahdeksan joukkoon ovat edenneet AS Moon, GFT, SoFo, MHP C.F. sekä FC Kemi.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 112:40Kytölä MikkoMäkiniemi Juho
1 - 120:48Mäenpää SamuliWinter Kari
1 - 229:14Takala MikkoPernaa Juhana
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Tolvanen KimmoKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaajat
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Keskinen Jere
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
14Ojala Jarkko
Kenttäpelaaja
15Mäkiniemi Juho
Kenttäpelaaja
21Savela Tarkko
Kenttäpelaaja
-Partio Aake
Maalivahti
-Pernaa Juhana
Kenttäpelaaja