Ilves FS - KaDy (3 - 2)

Aika: 2.8.2014 12.00
Paikka: Ilvesluola, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Sarja: Harjoitusottelut


Kytölän veljekset jälleen KaDy-paidassa

KaDy lähti futsal-liigaseurojen kesäsarjan toiseen ottelupäivään sadeg.jpgTampereen messu- ja urheilukeskuksessa laadukkaalla kokoonpanolla: viime kauden runkopelaajia (Laitinen, Muridiyazd, Kaihlajärvi, Takala) täydensivät Italiasta kesäksi Jyväskylään tulleet Jukka ja Mikko Kytölä, joista jälkimmäisen palvelukset eivät tosin ole Dynamon käytettävissä, sillä hän siirtyy piakkoin "liiraparketeille" Gruppo Fassinaan. Kytölät esiintyivät KaDy-asussa ensimmäistä kertaa noin vuoteen. Lisäksi kokovalkoisen KaDy-asun pukivat ylleen vanha tuttu Sadeg Akhawan (kuvassa) sekä LPK:sta koeajalla olevat Juha Huusko ja Markus Rautiainen.

Ilves esiintyi kotiturneessaan kivenkovalla viimekeväisellä mestarinipullaan ilman suurempia poissaoloja tai try-outeja. Ottelu eteni tasaisissa ja tarkoissa merkeissä. KaDy onnistui murjomaan ensimmäisellä puoliajalla kaksi komeaa erikoistilannepommia vasemmalta laidalta, viimeistelijöinä Jukka Kytölä ja Kaihlajärvi. Näiden maalien välissä Ilves ehätti tosin tasoittaa lukemat 1-1:een, kun Simo Martiskainen oli takatolpalla oikea-aikaisesti.

Toisella puoliajalla oli edelleen tarkkaa ja tasaista ja molemmilla joukkueilla oli loisketenafinaali.jpgetsikkoaikansa. Tarkempi ja onnekkaampi oli lopulta kotijoukkue Ilves: hyvän painostuksen perään ex-KaDy Tomi "Köli" Lahtinen (arkistokuvassa vasemmalla) nakutti maalinedusflipperistä tasoituksen ja jo jatkoaikaa odotellessa tuttuakin tutumpi mies, pelaaja-valmentaja Antti Teittinen (arkistokuvassa oikealla) rokotti Dynamoa huolimattomasta keskialueen syötöstä lähteneen vastahyökkäyksen päätteeksi. KaDy:n ylivoima ei ehtinyt 30 minuutin typistetyn peliajan puitteissa kunnolla enää myllyttää ja niin vaan tälläkin kertaa täysi pistepotti kirjattiin Ilveksen sarakkeeseen.

Ottelussa ei Dynamolla kuitenkaan ole mitään hävettävää: Italian-ammattilaiset toivat paljon lisäarvoa ja jämäkkyyttä tekemiseen, runkopelaajat osoittivat tatsin pikku hiljaa löytyvän hellekesän jäljiltä ja LPK:n nuoret miehet tekevät tasaisesti kehitystä kovemmalle tasolle osoittaen olevansa potentiaalisia pelaajaehdokkaita liigaympyröihin.

Messukeskuksen E-halli laadukkaine siirtoparketteineen tarjosi hyvät puitteet ottelutapahtumalle, jonka kotijoukkue Ilves oli jälleen kerran hoitanut mallikkaasti. Yleisöä olisi toki vilpoisassa hallissa saanut hellepäivänä olla enemmänkin, mutta tämä puute korjaantuu toki viimeistään Nordic Futsal Cupin ja syksyllä alkavan liigakauden myötä.

Ottelusta - ja koko kesäsarjapäivästä - löytyy Styntyn maalikooste täältä (Ilves - KaDy ajassa 0.00-1.17).

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 101:55Kytölä JukkaTakala Mikko
1 - 105:03Martiskainen SimoSimilä Valtteri
1 - 213:38Kaihlajärvi JussiEi syöttäjää
2 - 221:42Lahtinen TomiEi syöttäjää
3 - 228:43Teittinen AnttiEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Kytölä JukkaKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahti
5Kaihlajärvi Jussi
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaaja
13Takala Mikko
Kenttäpelaaja
14Rautiainen Markus
Kenttäpelaaja
16Huusko Juha
Kenttäpelaaja
18Akhawan Sadeg
Kenttäpelaaja