Ilves FS - KaDy (2 - 5)

Aika: 16.8.2014 14.45
Paikka: Oulun urheilutalo
Sarja: Harjoitusottelut

KaDy esiintyi edukseen Futsal-liigaseurojen kesäsarjan kolmannessa turnauksessa lauantaina Oulussa. Ensimmäisessä ottelussaan KaDy oli ahdingossa tuttuakin tutumman kiusalaisen, Ilves FS:n puolustusnelikon edessä: avauspuoliaika jäi maalittomaksi kummankin joukkueen oltua kapealla mutta sitäkin laadukkaammalla kokoonpanolla pohjoisessa. Toisen puoliajan alku oli synkeä, sillä Tatu Ahonen ja Jani Nyblom veivät maaleillaan Ilveksen 2–0-johtoon, ja alkoi näyttää siltä, että puolustuksen jalon taidon osaava Ilves vetäisi jälleen kerran pidemmän korren. arash2.jpg

Tamperelaisten sumppu kuitekin murtui 7 minuuttia ennen loppua, kun erinomaisen työmaapäivän huhkinut Arash Muridiyazd (arkistokuvassa) onnistui viimeistelemään 2–1-kavennuksen Niila-Ville Laitisen syötöstä. 2–2 tasoihin pelin toi fratello Mikko Kytölä Arashin syötöstä ja näin nähtiin tämänvuotisen kesäsarjan ensimmäinen jatko-ottelu. Jatkoajalla KaDy laskettelikin sitten selkeään 2–5-voittoon Muridiyazdin ja Kytölän veljesten Mikon ja Jukan maalien siivittämänä. KaDy:lle kova päänahka ja Ilvekselle ensimmäinen tappio suomalaisjoukkueelle moneen kuukauteen.

Ottelusta lienee myöhemmin tulossa maalikooste Futsal-liigaseurojen sivuille.

1 - 015:17Ahonen TatuVirtanen Teemu
2 - 020:08Nyblom JaniLahtinen Tomi
2 - 123:04Muridiyazd ArashLaitinen Niila-Ville
2 - 228:17Tuntematon pelaajaMuridiyazd Arash
2 - 331:23Muridiyazd ArashLaitinen Niila-Ville
2 - 433:23Tuntematon pelaajaHosio Miika
2 - 534:12Kytölä JukkaEi syöttäjää
00:00Takala MikkoKeltainen