KaDy - Leijona Futsal (12 - 1)

Aika: 16.8.2014 16.45
Paikka: Oulun urheilutalo
Sarja: Harjoitusottelut

KaDy:n esitykset lähtivät kovaan nousukiitoon Futsal-liigaseurojen kesäsarjan kolmannessa turnauksessa lauantaina Oulussa. Ensimmäisessä ottelussa mestari-Ilvestä vastaan "ketsuppipullo" aukesi kunnolla vasta ottelun lopussa ja jatkoajalla, jolla Dynamo porskutti 2–5-voittoon Ilveksestä.

Iltapäivän toisessa ottelussa maalitahti jatkui hurjana: Akaasta paikalle kapealla rosterilla matkannut Leijona Futsal oli aiemmin päivällä kärsinyt niukan 2–3-tappion isäntä-Tervareille, mutta Dynamo latoi leijonien nuottaan vakuuttavan 8–0-johdon jo 15 minuutin mittaisella avausjaksolla. Ahneimmalla maalipäällä olivat avausnuotit murskavoittoon soittanutkomik_futsal2.jpg Mikko "Komik" Kytölä arkistokuvassa) sekä neljän ensimmäisen maalin arkkitehti Arash Muridiyazd.

Toisella puoliajalla Dynamo-hallinta ei paljoa hellittänyt, mutta maalimäärät pysyivät hieman maltillisempina ja loppulukemat kirjattiin Oulun urheilutalon tulostauluun 30 minuutin peliaikaan nähden varsin härskein numeroin 12–1.

Leijonasta osui kertaalleen viime liigakauden komeetta Jussi Nyström; dynamolaisittain ilonaiheita tarjosi se, että Mikko "Röven" Takala rikkoi iltapäivän henkilökohtaisen kuparisensa kesän lupaavan KaDy-tulokkaan Juha "Huge" Huuskon passista puolisen minuuttia ennen päätössummeria.

Niin ikään positiivista oli havaita Miika Hosion paluu tositoimiin KaDy-paidassa: "Maagi" kengitti paluuotteluissaan yhteistehot 2+3=5.

Kesäsarja jatkuu Jyväskylän monnarilla lauantaina 23.8.; aikataulut ja lippujen hinnat julkaistaan alkuviikosta.

Kesäsarjan sarjataulukko kolmen ottelupäivän jälkeen näyttää tältä:

Ilves FS             6  5  1  0              15 – 12               16

KaDy                6  3  1  2              25 – 16               11*

GFT                  4  1  0  3              7 – 9                    3

Tervarit             4  1  0  3              4 – 7                    3

LeiF                  4  1  0  3              11 – 18                3

* (sisältää yhden jatkoaikavoittopisteen)

KaDy:lla on mahdollisuus ensi lauantaina nousta sarjan kärkeen ja varmistaa vähintään toinen sija. Vastaansa viimeisissä otteluissaan Dynamo saa GFT:n ja Tervarit.

Täydennys alla oleviin ottelutilastoihin: KaDy:n 6–0-maalin viimeisteli Juha Huusko, joka myös syötti 12–1-maalin.