KaDy - Riemu (7 - 2)

Aika: 17.9.2014 20.00
Sarja: Harjoitusottelut

Kampuksen Dynamo ja Liikunnan Riemu ottivat tuntumaa toisiinsa keskiviikkoillan harjoitusottelussa, joka päättyi Dynamon voittoon lukemin 7-2 (4-1). Kohtaaminen ei selvästikään ollut naapuruksille pelkkä liigakauteen valmisteleva tapahtuma toisten joukossa, sillä tunnelma parketilla kävi ajoittain melko tiiviiksi ja voitosta pelattiin ilman muuta tosissaan, vaikkei panoksena sarjapisteitä vielä ollutkaan.

Dynamo oli siis tekemisessään kiistatta Riemua edellä, mutta laveanpuoleiset numerot eivät kerro aivan täyttä totuutta kenttätapahtumista, sillä etenkin ottelun vauhdikkaalla ensimmäisellä jaksolla liikuntatieteellisen sinipaidat tekivät viime kaudella tutuksi tulleella prässillään Dynamon toiminnan paikoitellen hankalaksi. Punamustien onneksi Riemu sai toimitettua ainoastaan yhden pallon verkkoon saakka, maaliraudat sen sijaan kolisivat useaan otteeseen. Tilanteita kasautui tietysti toiseenkin päätyyn ja Riemu-vahti "Sämpy" Myllymäen näyttävät torjunnat pitivät osaltansa numerot siistinä, vaikka KaDyn maajoukkuemiehet Miika Hosio ja Jukka Kytölä rokottivatkin Riemua kahdella rysällä mieheen. Ottelun kulminaatiopiste osui ensimmäisen jakson loppuminuuteille, jolloin KaDy otti tilanteessa 3-1 kuudennen rikkeensä ja Riemu pääsi hakemaan kavennusta kympin täplältä. Henri Hytönen kuitenkin torjui ensimmäisen laukauksen ja tuomariston määräämä uusintayrityskin painui KaDy-maalin ohitse. Pian tämän jälkeen "Kajuk" Kytölä kävikin jo tyrkkäämässä pallon toisessa päässä pitseihin.

Toisella jaksolla KaDy meni menojaan ja maaleja merkkauttivat kolmannen kerran osunut "Maagi" Hosio sekä kahdesti onnistunut espanjalainen testipelaaja Jose Ignacio Marturet. Marturetin kumpaiseenkin osumaan teki esityön kauden ensimmäisen ottelunsa pelannut Jere Keskinen.

Kuten mainittua, ottelun intensiteetti ja fyysisyys olivat aivan toista vaikkapa Monnarilla elokuussa nähtyihin kesäsarjan kamppailuhin nähden. Pelin jo käytännössä ratkettua tapausten kulku johti pieneen torikokoustyyppiseen nahisteluun, jonka jälkiselvittelyissä tuomarikaksikko Komppa-Mettälä viittasi kummaltakin joukkueelta yhden pelaajan punakortilla pukuhuoneeseen ja kentällä nähtiin verraten harvinainen 3 vs 3- tilanne. Varsinaisilta ylilyönneiltä toki vältyttiin ja kamppailun saldoksi voidaan lukea kosolti myönteisiä jännitteitä, jotka antavat odottaa vajaan kuukauden kuluttua pelattavasta liigaderbystä kihisevän kuumaa tapahtumaa.

KaDy pelaa viimeisen harjoitusottelunsa ensi viikon perjantaina 26.9 Tampereen Spiral-Hallissa, jossa vastustajana on Ilves FS.

Pelanneessa kokoonpanossa lisäksi: Ville Yliluoma

1 - 001:57Hosio MiikaKytölä Jukka
1 - 104:30Sarkkinen MikaKorolainen Tom
2 - 104:54Kytölä JukkaMuridiyazd Arash
3 - 112:34Hosio MiikaKytölä Jukka
4 - 119:07Kytölä JukkaMuridiyazd Arash
5 - 125:00Marturet del Río Jose Ignacio Keskinen Jere
6 - 130:50Hosio MiikaAkhawan Sadeg