KaDy - Riemu (1 - 3)

Aika: 23.9.2015 19.40
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Harjoitusottelut

Kampuksen Dynamo kärsi tappion myös toisessa Monnarin turnauksen kamppailussaan, sillä paikallishaastaja Liikunnan Riemu otti ansaitun voiton punamustasta lukemilla 1-3 (1-2). Ottelun tempo ja intensiteetti oli jo toista luokkaa kuin edeltäneessä SiFu- ottelussa, mutta sarjaotteluiden derbykiihkosta ei toki voida samana päivänäkään puhua.

Riemun tuttu prässipeli aiheutti KaDylle suuria hankaluuksia ottelu ensimmäisellä jaksolla. Kontrolloitujen hyökkäysten rakentaminen oli Dynamolle lähes ylivoimainen tehtävä, ja terävästi liikkuneet sinipaidat pääsivät kahdella Janne Paljakan maalilla varsin nopeasti 0-2- johtoon. Dynamon kavennuksen teki ennen taukoa Juha Huusko, joka onnistui vippaamaan Arash Muridiyazdin lähettämän ristipallon verkon perukoille.

Toisella jaksolla nähtiin illan parasta Dynamoa ja maalintekoon avautui useampia tilaisuuksia. Viimeisen terävyyden puute, sekä totutun mainiosti Riemun veräjällä heilunut ”Sämpy” Myllymäki nousivat kuitenkin lisäosumien esteeksi ja Riemun voitto sai sinettinsä Janne Törmäsen tyhjään verkkoon puttamalla maalilla.

Espanjalainen testipelaaja, maalivahti Jesús Cabello debytoi ottelussa KaDy-paidassa.