KaDy - Sievi FS (2 - 1)

Aika: 24.9.2017 16.15
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


KaDylle tärkeä kotiavausvoitto - mestari Sievi nurin tiukassa kamppailussa!

Kampuksen Dynamo lähti kauden ensimmäiseen kotiotteluunsa moninkertaista futsal-liigan mestaria Sieviä vastaan nelikolla Markus Rautiainen - Jukka Kytölä - Sergei Korsunov - Jani Korpela. Veskariksi marssi Juha-Matti "Juppis" Savolainen. Sieviläisistä hirviöestradilla avaukseen ryhmittyivät Henri Heikkilä - Jarmo Junno - Nikola Erceg - Radik Akhmetkhanov ja maalille Miika Toivola.

Ounasteltua dramatiikkaa saatiin heti alkuun liiankin kanssa, kun 18 sekuntia pelattuna SiFu:n Toivolan pitkään avaukseen rientänyt "Juppis" Savolainen kolautti palloa tavoitellessaan päät yhteen vastustajan kanssa, eikä voinut jatkaa peliä. Niila-Ville "Nippe" Laitinen vaihtui KaDyn veräjänvartijaksi.

KaDy-Sievi-24.9.2017-Rage-Heikkila.jpg

Ottelukuvat: Sami Virtanen

Vaikka kyseessä oli molemmille avausviikonlopun toinen vääntö, oli matsin meininki fyysistä ja rouheaa. Runsaasti aikaa parketilla saanut Markus "Rage" Rautiainen kohahdutti yleisöä useamman sieviläispelaajan ohittaneilla riplauksillaan, mutta viimeistelyt hivelsivät niukasti ohi.

Tilanteen poikasia oli molemmilla joukkueilla, mutta huipputonteilta vältyttiin, ja puoliaikakahveille mentiin tilanteessa 0–0.

Toisen puolikkaan marssivauhti jatkui kovana, ja Sievi pyrki prässäämään korkealta ja ottamaan tilaa pois. Molemmilla joukkueella ei ollut puutetta ainakaan tunteesta ja tahdosta; malttia ja ajatusta sen sijaan jäi monestakin tilanteesta uupumaan. Kotiyleisön tuskaa helpotti ensimmäisenä Rautiainen, joka pystyi yllättävään Sievin syötön katkaisuun ja lähti Toivolan torppaa kohti kuin entinen isäntä syyspuintiin. Polttopuut heitettiin tarkasti torpan uunin perille ja lukemiksi 1–0 kun kellossa oli 24 minuuttia pelattuna. Monnari sai juhlia kauden ensimmäistä kotimaalia!

KaDy-Sievi-24.9.2017-tuuletusta.jpg

Sievin Juho Väinälä pystyi kuitenkin neljän minuutin päästä tasoitukseen Ercegin tarkasta syötöstä. Tämän jälkeen seurasi muutaman minuutin mittainen Sievin momentum, jonka aikana "Nippe" Laitinen venyi muutamaan tarpeelliseen torjuntaan. Sievin virhetili karttui täyteen toisella puoliajalla jo 11. minuutilla, ja kolmanneksi viimeisellä minuutilla pallo vietiin kuudennesta virheestä 10 metrin vapaapotkuun. Sergei Korsunov viimeisteli hienon iltansa pyssyttämällä tulisesti loppulukemiksi 2–1. Sievi yritti lentävällä veskarilla, mutta ei saanut pyöritystä käyntiin ja paikkoja aikaan, ja näin Monnarin riemukas yleisö pääsi juhlimaan hienon avausviikonlopun toista voittoa ja hallitsevan mestarin kaatoa.

Päävalmentajan kommentit

- Olemme tyytyväisiä viikonlopun pistesaldoon, mutta keskitymme tekemään paljon töitä jalat maassa ja viemään koko joukkueen ja yksittäisten pelaajien peliä eteenpäin, Kampuksen Dynamon päävalmentaja Vasko Vujovic totesi.

- Arash Muridiyazd on palannut hyvin loukkaantumistauolta, ja tarvitsee nyt vain aikaa. "Komik" (Mikko Kytölä) tuo nyt pelikiellon jälkeen kentälle oman panoksensa, ja taktiseen puoleen panostetaan harjoittelussa, KaDy-luotsi paalutti.

Ottelun parhaina palkittiin KaDy:sta Markus Rautiainen ja Sieviltä Nikola Erceg.

Yleisöä: 260

Lisää ottelukuvia KaDyn facebook-sivulla.

Seuraava ottelu

Seuraavaksi KaDy kohtaa kotonaan FC Kemin 1.10. klo 18:30 Jyväskylän Monnarilla.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 024:09Rautiainen Markus Ei syöttäjää
1 - 128:47Väinälä JuhoErceg Nikola
2 - 137:08Korsunov Sergei(10m)
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Korpela JaniKeltainen
00:00Heikkilä HenriKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
8Korpela Jani
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Korsunov Sergei
Kenttäpelaajat
14Rautiainen Markus
Kenttäpelaajat
17Rinne Juho
Kenttäpelaajat
19Ikonen Jose
Kenttäpelaajat
30Savolainen Juha-Matti
Maalivahdit