Aika: 27.8.2017 15.00
Paikka: Tesoman liikuntahalli, Tampere
Sarja: Harjoitusottelut

Harjoituspelit kovenivat Ilves Futsalin vieraana

KaDy ei isoa bussia tarvinnut Pirkanmaan harkkapelireissulle, sillä rosteri koostui seitsemästä kenttäpelaajasta ja kahdesta maalivahdista. Niila-Ville "Nippe" Laitinen aloitti veräjällä. Molemmat joukkueet lähtevät kauteen ilman isoja eroja edellisen kauden pelaajakokoonpanoihin.

Alusta asti harjoitusnäyttämöllä alkoi esiintyä varsin kivan näköistä futsalia. Molemmat joukkueet varmasti halusivat varmasti harjoitella hyökkäyskuvioitaan ja maalintekoa, ja peli oli aktiivista.

Ilves Futsalin Jyrkiäinen pääsi syöttövirheestä katkaisemaan avauksen ja kahdeksan minuuttia pelattuna nähtiin Ilves Futsalin 1 - 0 maali.

KaDyn tehokas viisiminuuttinen puoliajan loppuun

Seurasi tasaisen nihkeää vääntöä. Vajaa 15 pelattuna Vujovic otti aikalisän, jolta KaDy tuli kentälle varsin tehokkaana. Sergei Korsunov pääsi tasoittamaan takatolpan mestoilta ajassa 15.10. Puolen minuutin päästä soi uudelleen, kun Korsunovin kaukolaukaus upposi alakulmaan "Kajukin" ohjaamana. Ensimmäisen puolikkaan viimeisellä minuutilla Markus "Rage" Rautiainen pääsi pohjalta käyttämään kovaa laukaustaan ja tykitti taukonumeroiksi 1 - 3.
Toisen puolikkaan maalimokeksi asteli Juha-Matti "Juppis" Savolainen. Alkupuolikkaalla "Juppiksella" oli kohtuullisesti töitä muutamien laukauksien torjumisessa ja yhden jo selän takana liruneen pallon pysäyttämisessä.
Ilves lähti pyörittämään reikäpaitapeliä hyvissä ajoin 32.30 pelattuna. 16. minuutin kohdalla Teittinen laukaisi KaDYn timantin keskeltä yläpuuhun. Tulosta vastustajalle syntyi, kun ajassa 18:59 Teittinen pääsi ohjaaman maanuoliaisen "Juppiksen" ohi. Enempää börsiä ei ottelussa enää juhlittu, ja lopputulemaksi saatiin KaDyn 2 - 3 vierasvoitto

Päävalmentajan kommentit

Päävalmentaja Vasko Vjujovic: "Pelimme parani edelliseen harjoitusotteluun nähden. Tulosnumerot eivät tietenkään, koska vastuksen taso nousi huomattavasti. Voitto miellytti tietenkin, mutta tärkeintä harjoituspeleissä on nähdä, toteutammeko peleissä harjoituksiemme teemoja. Tätä on nähtävissä, ja se kertoo pelimme etenemisestä. Analyysi ja kaikkien osa-alueiden kehittäminen nousujohteisesti jatkuu."
1 - 008:23VastustajaEi syöttäjää
1 - 115:10Korsunov SergeiKorpela Jani
1 - 215:39Kytölä JukkaKorsunov Sergei
1 - 319:26Rautiainen Markus Kytölä Jukka
2 - 338:55VastustajaEi syöttäjää