KaDy - FC Kemi (1 - 0)

Aika: 1.10.2017 18.30

KaDylle työvoitto FC Kemistä 1–0 (0–0)

Hirviöluola vastaanotti sunnuntai-illan vieraaksi kapteeni Iiro Vanhan nuorekkaan FC Kemin, josta löytyy myös kokemusta erityisesti Keijo Huuskon myötä. FC Kemi oli voittanut ensimmäisen ottelunsa sarjanousija Mad Maxia vastaan lukemin 6–1.

Dynamon avauskentällinen oli Sergei Korsunov - Markus Rautiainen - Mikko Kytölä - Jukka Kytölä ja maalilla Niila-Ville Laitinen. FC Kemi lähti peliin avausviisikolla Iiro Vanha - Keijo Huusko - Vesa Lilja - Ville Uimaniemi - Lari Honkanen (MV).

Tasaista vääntöä ilman tulosta

Avauspuolikas oli varsin tasaista vääntöä. Molemmin puolin järjestyi muutamia maalia kohti suuntautuneita laukauksia ja maalinedustan kamppailuja. Virhesaldo KaDylla täyttyi varsin nopeasti 11. minuutilla, mutta kymppimetrin vapaapotkuihin ei kuitenkaan menty. Keijo Huuskon painimaiset otteet johtivat pariin vihellykseen, ja kemiläisten virhetilikin kasvoi neljään ennen puoliajan loppua.

Toinen puolikas alkoi heti Markus "Rage" Rautiaisen vihaisella laukauksella sivuverkkoon. 22. minuutilla jytisi toisen kerran, mutta kemiläisveska venyi torjuntaan. Hetken päästä "Komik" Kytölä pommitti ylärimaan.

Kemi puolusti läpi ottelun varsin tiukasti. 28. minuutilla nähtiin kemiläisten erittäin vaarallinen maalipaikka, mutta viimeistely hivelsi takatolpan ohi.

Vapauttava maali

Kotijoukkueelta ei puuttunut paikkoja rikkoa kuparinen. KaDyn Jani Korpela kokeili hyvällä laukauksella Kemin ylärimaa. Viimein neljä minuuttia jäljellä "Rage" vapautti kotijoukot juhlimaan ratkaisumaalia. Loppumatsin KaDy pelasi sekunteja pois pallonhallinnalla ja pystyi torjumaan kemiläisten yritykset lentävällä maalivahdilla.
Kuva: Sami Virtanen

Päävalmentajan kommentit

Päävalmentaja Vasko Vujovic kommentoi pelistä: "KaDy osoitti pystyvänsä myös tiukkojen ottelujen voittamiseen. Kemi pelasi kovaa ja aggressiivisesti. Viimeistelyissämme fokus oli hieman tavallista heikompi ja parannamme sitä. Positiivista oli, että pystyimme odottamaan ratkaisupaikkaa ja käytimme sen. Tämä oli koko joukkueen pelaama voitto. Kolmen pisteen saavuttaminen oli tietenkin tärkeää."