KaDy - SoVo (2 - 1)

Aika: 22.10.2017 17.30

KaDy kellisti SoVon tunteikkaassa ottelussa lukemin 21 (21). Ratkaisijoina häärivät 1+1 tehot kengittänyt kapteeni Mikko Kytölä, voittomaalin puskenut Sergei Korsunov ja useita voittavia torjuntoja napannut Juha-Matti Savolainen.

Ennakkoasetelmat

Sunnuntai-illan viihde jyväskyläläisten ja somerolaisten futsalistojen järjestämänä meni hyvin pitkälle ennakkopovausten mukaan tasaisissa merkeissä, joista ei puuttunut näyttävää yksilötaitoa ja rajua vääntöä joukkueina.

Matsin kulku

Dynamon avauskenttänä nähtiin sangen tuttu Rautiainen - Korsunov - Kytölät -nelikko. Maalissa oli Juha-Matti "Juppis" Savolaisella vuoro torppailla vastustajan vinkeitä. Somerolaisten avauskenttänä hääri Arber Istrefi - Mergim Bushi - Gesim Voca - Valdrin Seferi, ja maalille asteli Marko Laaksonen.

Viihdyttävää futsalia alkoi välittymään verkkokalvoille heti alkuvihellyksen jälkeen. KaDyn ykkösvitja ja somerolaisrosterin kosovolaiskenttä esittivät todella vauhdikasta peliä päästä päähän. Tilanteita kertyi enemmälti KaDyn hyökkäyspäähän. Riketilit rupesivat kertymään myös vauhdilla; jaloilletuloja ja taktisia pysäytyksiä nähtiin molemmin puolin.

Tuomarit eivät selvästikään olleet päättäneet tuoda korttipakkojaan paikalle turhaan. Ensimmäisen puolikkaan aikana neljä vierasjoukkueen pelaajaa joutui katselemaan lappua ja myös jyväskyläläisten Rautiainen. Pahiten kuitenkin kortit iskivät SoVoa, kun Arber Istrefi otti 7 minuutin kohdalla tuomarille ilmaisemalla palautteellaan kaksi perättäistä keltaista ja suihkukomennuksen. KaDy käytti ylivoimapelin hyväksi, ja Markus Rautiaisen syötöstä "Komik" Kytölä heitti kuulan pömpeliin.

Mikko Kytölä riipaisihe avausmaalin ylivoimalla Markus Rautiaisen syötöstä.

SoVo ei luovuttanut vaan haki tasoitusta vimmaisesti. 11. minuutilla Gesim Voca pääsi vetämään keskisektorilta tulisesti "Juppis" Savolaista päin, ja uudestaan vielä ripariin, mutta siihenkin "Juppis" kuin ihmeen kaupalla sai näppinsä väliin.

SoVon Gesim Voca (nr. 20) oli paha pideltävä isännille.

Tasoitus 11 onnistui kuitenkin SoVolta ajassa 17:33, tekijänä juurikin Voca taka-alakulmaan vasemmalta sivurajalta suuntautuneella laukauksella. SoVo pääsi myös yrittämään johtoon kymppimetrin vapaapotkulla, "Juppis" torjui Vocan laukauksen fantastisesti. KaDy pääsi vastaamaan vielä puolisen minuuttia ennen puoliajan loppua, kun "Komik" tykitti keskisektorilta ja "Sege" Korsunov puski riparin verkkoon.

Juha-Matti "Yuppis" Savolainen pelasti muun muassa rankkarin ja torjui parikin SoVon nasevaa yritystä.

Toisen puolikkaan kuva

Tasainen masurkka jatkui tokalla puolikkaallakin. SoVo yritti useita nopeita vastaiskuja, pitkiä avauksia, korkeita luuppeja ja niistä pivot- tai laitavääntövoittoja, erityisesti Gesim Vocan kautta. Tämä hallitsi toisen puoliajan pelikuvaa. Kolmisen minuuttia jäljellä SoVo lähti reikäpaitayritykseen. KaDy kesti paineen ja nappasi taas kolme pistettä plakkariin Monnarilla.

Pelaajan kommentit

rautiainen-2017-18.jpgSyöttöpisteen kirjannut ja taas hienon pelin pelannut KaDyn Markus "Rage" Rautiainen kommentoi ottelua:

"Tietyllä tavalla oli nihkein ja tiukin peli tällä kaudella. Karusellipalloon mentiin ajoittain liikaa mukaan. Hyvällä tasolla kuitenkin mennään, koska kolme pinnaa saatiin tästäkin. Tekopaikathan olivat lukumääräisesti enemmän KaDylle, mutta SoVon maalivahti Laaksonen torjui monta hyvää laukausta."

Ottelun parhaat

Parhaina palkittiin KaDyn Mikko Kytölä ja SoVon Gesim Voca.

Seuraava ottelu

Seuraavan kerran punamustat pelaavat vieraaksi saapuvia Ruutupaitoja vastaan Monitoimitalolla 29.10.2017 kello 13:30.

1 - 007:56Kytölä MikkoRautiainen Markus
1 - 117:33Voca GesimMatinaro Mikko
2 - 119:24Korsunov SergeiKytölä Mikko
05:00Karjalainen PekkaKeltainen
05:00Istrefi ArberKeltainen
07:00Istrefi ArberKeltainen
07:00Istrefi ArberPunainen
08:00Rautiainen Markus Keltainen