KaDy - PP-70 (4 - 0)

Aika: 10.9.2017 18.15
Sarja: Harjoitusottelut

KaDyn pre-season tikittää kohti viimeisiä viikkojaan; Vasko Vujovićin johtama paletti hakee muotoaan ja nyt oli vuoro esitellä Dynamon nykykuntoa kotiyleisölle ensimmäistä kertaa Monnarilla. Yleisöä olikin saapunut paikalle lähes sata päätä, kun tamperelainen PP-70 haastoi Hirviö-Luolan isännät.

KaDyn ykkösnyrkki Kytölä–Kytölä–Korsunov–Rautiainen pelasi suurimmat minuutit  ja onnistui maalinteossa kahdesti kulmapotkusta. 1–0 syntyi Korsunovin vasemmasta jalasta; mies rankaisi siis rakasta kasvattiseuraansa. Mikko Kytölä tuplasi johdon; molempiin maaleihin kulmapotkun tarjoili Jukka Kytölä.

juppis2016-17.jpgVanhempi veljeksistä laukoi myös hienon hyökkäyksen päätteeksi aivan lähietäisyydeltä ylärimaan. Yhtä lähellä osumaa oli runsaasti vastuuta saanut Juho Rinne, joka latasi maannuoliaisen tolppaan, mutta kimmokepallosta yli maalin. Rajusti vääntäneen PP:n virheet täyttyivät 1. puoliajan lopussa ja Korsunov viimeisteli 10 metrin pisteeltä taukonumerot 3–0.

Toinen puoliaika oli hieman tasaisempi, joskin maalipaikkoja tuli enemmän molempiin päätyihin.

Markus Rautiainen haastoi ja pyöritti mallikkaasti, mutta palkinto tehopisteiden muodossa jäi tänään saamatta. Sen sijaan Korsunov vapautti M. Kytölän mainiolla kantapääsyötöllä laukomaan loppunumerot 4–0. Vailla mahdollisuuksia eivät olleet vieraatkaan; muutaman hyvän viritelmän KaDy kuitenkin blokkasi ja Juppis Savolainen (kuvassa) maalinsuulla oli itse varmuus. Lähimpänä kavennusta oli Joona Valkama, jonka oivallus omasta päädystä, 35 metristä, oli yllättää hieman irti maaliltaan olleen Savolaisen. Myös Markus Säde oli rikkoa kuparisen parilla hyvällä vaparilla aivan pelin loppusekunneilla, mutta Savolainen veti pidemmän korren.

Kokoonpanossa esiintyivät edukseen myös Jani Korpela ja Jose Ikonen. Korpela ja Rinne katselivat lappua fyysisten pallontavoittelujen ja kahinoiden seurauksena. Ensimmäiset peliminuuttinsa miesten paidassa nappasi vyölleen Valtteri Paltamaa Petäjäveden futsalin mahtisuvusta.  Velipoika Santeri on sen sijaan siirtynyt KaDysta Ykkösessä pelaavaan LPK:hon. Sopimuspelaajista Arash Muridiyazd, Kimmo Tolvanen ja Nippe Laitinen huilailivat tämän ottelun penkin puolella.

tervetuloa-vasko-505px.jpgNäytimme luonnetta ja pidimme toisen kerran nollat kolmessa harjoitusottelussa. Maalivahtimme Savolainen pelasi hyvällä sydämellä ja puolustimme muutaman tilanteen esimerkillisesti, Vujović kiittelee miehistöään.

Työntekoa täytyy jatkaa; hiomme ahkerasti pelin nyansseja. Isot ääriviivat näkyvät jo ja peli kehittyy päivä päivältä, Vujović jäsentää ja lähettää kotikatsomoon terveiset:

Haluan kiittää fanejamme, jotka kannattivat meitä tänään; tämä voitto olkoon heille!

KaDy jatkaa treenimatseja sunnuntaina 17.9. Pirkkalassa ja keskiviikkona 20.9. Monnarilla.