3. puolivälierä, Valkeakoski

KaDy – Mad Max 0–2 (0–2)

Maalit: KaDy: Jani Korpela 1, Miika Hosio 1

Voitot KaDy – Mad Max 3–0; KaDy välieriin kolmella voitolla

Futsal-liigassa välieräpaikka oli katkolla KaDylle, jolla oli jo kaksi kotivoittoa edelliseltä viikonlopulta. "Koirat" olivat kuitenkin osoittaneet sitkeyttään Monnarilla tehden myös maaleja ehkä hetkellisesti johtotilanteissa herpaantuneelle hirviölaumalle. Valkoiset vieraat onnistuivat tavoitteessaan saada puolivälieräsarja poikki, mutta helposti se ei tapahtunut.

KaDyn maalivahtina pelissä operoi Niila-Ville "Nippe" Laitinen. Kenttäpelaajina tuttu nelikko Mikko Kytölä - Jukka Kytölä - Miika Hosio - Jani Korpela.

Mad Maxien pelaajavalmentaja Alejandro "Alex" Peris Mora aloitti matsin enemmän valmentajan roolissa ja kuponkiin oli rustattu avaus Mikko Heritty - Justus Kunnas -Jesse Collin - Matti Jussila ja maaliin Mikko Ananin. Muun muassa Jussila oli esittänyt mainioita otteita edellisenä viikonloppuna, ja Maxien pyhä pyrkimys oli varmasti esittää vielä hyviä otteita kotiyleisölle ja vääntäytyä veitsi kurkulla -statuksestaan irti.

20 sekuntia pelattuna jysäytti "Kajuk" Kytölä ensimmäisen pommin Maxien ylähirteen. Maalijuhlatko tästä kehkeytyy? oli ehkä kadylaisten ajatus tuolla kohtaa...? Ottelun yleiskuva muotoutui heti alusta odotetun mukaiseksi. Mad Max oli enemmän puolustavalla kannalla. Pelin tempo ei noussut myöskään kiivaisiin sfääreihin. KaDy sai hyökkäyskuvioistaan pelattua maaliin eteen palloa, mutta viimeistely meni yleensä hankalaksi sangen hyvin tiivistyneen "koiralauman" tai maalivahti Ananinin takia. Useampia laukaustontteja saatiin myös aikaan, mutta lähimmillään yläparrua viistäen.

Maxien vaarallisin tilanne ja mahdollisuus mennä johtoon oli 14. minuutilla, kun KaDyn puolustus purki pitkän avauksen ja Matti Jussila sai pallon kuin varkain keskisektorin hyvällä vetotontilla. Kova maanuoliainen jysähti sisätolppaan ja Dynamo selvisi tästä säikähdyksellä.

Tauolle mentiin kupariset taulussa.

Toinen puoliaika jatkui sangen samanlaisissa merkeissä. KaDy loi tapahtumia Maxien päähän, hyvin tyypillisesti "Bimbo" Korpela pivot-positiossa väänsi itsensä antamaan hyviä syöttöjä, mutta takatolpan sisäänheittäjä oli yleensä hieman myöhässä omassa työvuorossaan.

Yleisesti ottaen Mad Max onnistui puolustamaan KaDyn hyökkäyksiä hyvin ja loi itsekin muutaman vaarallisen paikan.

Viimein odotus palkittiin!

37. minuutilla Jani Korpela onnistui "Kajuk" Kytölän kulmapotkusta viemään jyväskyläläiset johtoon. Mad Max lähti heti hakemaan tasoitusta viidellä kenttäpelaajalla onnistumatta maalinteossa, ja Miika Hosion ennen loppuvihellystä lähteneellä laukauksella KaDy vei ottelun lukemin 0-2.

KaDyn kapteeni Mikko Kytölä kommentoi ottelua: "Odotimme tiukkaa peliä ja sen me tästä todella teimme. Paremmalla viimeistelyllä olisimme voineet hyvin sinetöidä pelin jo ensimmäisellä jaksolla, mutta nyt jouduimme punnertamaan vaikeassa vierassalissa viimeiselle viisiminuuttiselle. Maxille kuitenkin ehdottomasti kunnia uhrautuvasta puolustamisesta ja siitä, että he pyrkivät läpi puolivälieräsarjan pelaamaan nykyfutsalia.
Oli tärkeää saada homma paketoitua kolmessa pelissä: näin vältymme varoituksilta ja mahdollisilta loukkaantumisilta sekä saamme treenata enemmän seuraavaa vaihetta varten."

Forza Dynamo - välierät here we come!!!!