Ilves FS - KaDy (0 - 5)

Aika: 18.8.2018 14:00
Paikka: Tesoman liikuntahalli, Tampere
Sarja: Harjoitusottelut


ilveslogo.png kady-logo300px.png

KaDyn kenraaliharjoitus 11 päivän päästä Itävallassa alkavaan Mestarien Liigan karsintaan sujui tuloksellisesti mukavissa merkeissä. Lavealla 12 kenttäpelaajan ja 2 maalivahdin rosterilla liikenteessä ollut Dynamo kaatoi nuorella joukkueella esiintyneen Ilveksen 0–5 (0–3).

Ottelun viides peliminuutti oli Dynamolle varsinainen tehotuokio. 0–1-osuma syntyi, kun Ilveksen Ville Koskela ohjasi pallon omaan maaliin ohi maalivahti Juho-Matti Pösön. Hetkeä myöhemmin NCC-viikonlopun kotona Jyväskylässä huilannut Arash Muridiyazd tuplasi vierasjohdon Kristijan Radinin passista. Tästä 15 sekunnin päästä Mikko Kytölä latoi tulostaululle 0–3 maalivahti Juppis Savolaisen syötöstä. Ensimmäisellä puoliajalla ei muita tilastomerkintöjä.

Toisen puoliajan ensimmäisessä vaihdossa ”Kiki” Radin väläytti vaarallisuuttaan ja viimeisteli 0–4 Jukka Kytölän esityöstä. Sama kaksikko juoni 30. peliminuutilla numeroiksi 0–5. KaDyn maali oli muutamaan otteeseen uhattuna, mutta Savolainen hoiteli pari pahaa paikkaa.

Ilveksen paras maalintekopaikka oli kenties 34. minuutilla ansaittu rangaistuspotku, jonka Akseli Tiensuu kuitenkin paukutti karkasi ohi kehyksistä kuin sinettinä Dynamon nollapelille. Muutamaa sekuntia myöhemmin Ilves sai kuudennen kumuloituvan rikkeen, mutta 10 metrin täplälle astellut Kristijan Radin ei kasvattanut saldoaan puhtaaksi hattutempuksi. Loppulukemat 0–5.

KaDy peluutti laajaa rosteria: kaikki 11 kenttäpelaajaa kävivät kentällä, Jani Korpela huilasi pienen alkulämmittelyssä tulleen vamman johdosta. Ilves FS:n peluutusfilosofia oli nuoria ja nousevia pelaajia suosiva eikä kokoonpanossa tällä kertaa ollut montaa kokenutta liigajyrää. Treenimatsi palveli siis mukavasti molempia osapuolia.

KaDy harjoittelee ja laatii taktisia kuvioita vielä tarkkojen suunnitelmien mukaan reilun viikon Jyväskylässä. Lento Wieniin on tiistaiaamupäivänä 28. elokuuta ja Itävallasta tavoitteena on tietenkin lohkovoitto ja paikka Mestarien Liigan Main Roundilta (32 joukkuetta). Tarkempaa ennakkoa sekä päävalmentaja Vasko Vujovićin ja joukkueenjohdon mietteitä ja jokunen pelaajasopimusuutinen tällä kanavalla lähiaikoina.


KaDy_elokuu_2018_koko_joukkue_valkoisissa_Tampereella.jpg

(kuva: Leo Hynninen)

Lisää Hynnisen kuvia täällä.

 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 1 (om.)04:01VastustajaEi syöttäjää
0 - 204:47Muridiyazd ArashRadin Kristijan
0 - 305:02Kytölä MikkoSavolainen Juha-Matti
0 - 422:19Radin KristijanKytölä Jukka
0 - 529:34Radin KristijanKytölä Jukka
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Radin Kristijan
Kenttäpelaajat
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Korsunov Sergei
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
14Salpakari Verneri
Kenttäpelaajat
15Vidaković Nikola
Kenttäpelaajat
17Intala Tero
Kenttäpelaajat
20Valkama Joona
Kenttäpelaajat
21Hoppula Hermanni
Kenttäpelaajat
22Heikkilä Tuomas
Maalivahdit
30Savolainen Juha-Matti
Maalivahdit