KaDy - Tervarit (7 - 0)

Aika: 24.8.2018 18.45
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Harjoitusottelut


KaDyn viimeinen kenraaliharjoitus ennen historiallisia Mestarien Liigan karsintoja (29.8.–1.9. Itävalta) sujui voitokkaissa merkeissä. Liigaan takaisin Ykkösestä noussut Oulun Tervarit antoi jämäkän ja aktiivisen vastuksen, mutta Dynamo oli tässä vaiheessa pre-seasonia selvästi valmiimpi joukkue.

korsunov-2017-18.jpg

Maalihanat aukaisi Sergei Korsunov (oik.) vapaapotkukuviosta Jukka Kytölän passista. 15. minuutilla Mikko Takala katkaisi kuivan kautensa niittaamalla Tero Intalan loistavasta esityöstä pallon Matti Sivosen vartioiman oululaismaalin vasempaan nurkkaan. Arash Muridiyazd puttasi taukonumeroiksi 3–0 Korsunovin vahvasta esityöstä.

Toisen puoliajan alussa KaDy väläytteli hyökkäysarsenaaliaan ja taululla olivatkin pian 5–0-lukemat. Maalintekijöinä toistamiseen Korsunov ja Muridiyazd. Aiemmin viikolla vuoden jatkosopimuksen allekirjoittanut, Itävallan-koneeseen nouseva Nippe Laitinen siirtyi maaliin Juppis Savolaisen tilalle; molemmat pitivät puhtaan nollan poimien varmasti muutamat harvat Tervari-yritykset ja ohjaten peliä rutiinilla.

Lisämaalit olivat tiukassa Dynamon hallinnasta huolimatta. Ottelun loppupuolella KaDy namutteli vielä pari lisäosumaa, viimeistelijöinä jälleen Muridiyazd (vas.) ja Korsunov, jotka näin täydensivät hattutemput mieheen. Siinä missä siistillä avausjaksolla nähtiin vain yksi rike Tervareilta, tulivat virhetilit molemmilla täyteen toisen puoliajan loppuminuuteilla – osoitus siitä, että ottelun harjoitusluonteesta huolimatta koko 40 minuuttia väännettiin periksi antamatta.

muridiyazd-2017-18.jpgKaDy peluutti lähes koko 12:n Itävaltaan matkaavan pelaajan nippua. Edellisviikonlopun Tampereen-ottelun alkulämmittelyssä loukkaantunut Jani Korpela huilasi vielä varotoimenpiteenä, mutta on pelikunnossa Itävallassa. Jukka Kytölä sai heti alussa pienen tällin pohkeeseen ja siirtyi parin vaihdon jälkeen vilttiin. Nelikko Intala – Takala – Joona Valkama – Nikola Vidaković sai runsaasti vastuuta ja pääsi hiomaan pallonhallintakuvioita sekä ketjuna että ”ykkösketjun” miesten kanssa.

Tervarit oli liikenteessä erittäin nuorella ja uudistuneella joukkueella; kokemusta edustivat lähinnä joukkoja esimerkillään johtanut Juho Väinälä sekä Pohjois-Pohjanmaan futsalin kummisetä, päävalmentaja Jani Paananen. Tervarien kunniaksi on laskettava, että he eivät todella tulleet Jyväskylään himmailemaan tai peruuttelemaan kilpikonnapuolustukseen. Sen sijaan nuori oululaisryhmä prässäsi ylhäältä ja kovaa heti avausvihellyksestä ja KaDy sai hyvää harjoitusta fyysisen paineen alla pelaamiseen. Toki pallonhallinta oli suurella marginaalilla Dynamon eduksi eikä Tervarit saanut monta vaarallista hyökkäystä aikaiseksi, mutta kaikkiaan ottelu oli hyvää harjoitusta palvellen molempia osapuolia.

Seuraavaksi KaDy hioo viimeiset kisakuviot kuntoon videopalaverien ja kevyiden treenien avulla; Itävallan-kisakoneeseen joukkue nousee Helsinki-Vantaalta tiistaiaamuna 28.8.

Yleisöä: 72

KaDy_Tervarit_24.8.2018_jalkipeukut.jpg

Seuraava ottelu

ke 29.8. Wiener Neustadt, klo 21.30 (Suomen aikaa)

1. FC Allstars Wiener Neustadt KaDy

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 003:31Korsunov SergeiKytölä Jukka
2 - 014:49Takala MikkoIntala Tero
3 - 017:52Muridiyazd ArashKorsunov Sergei
4 - 020:12Korsunov SergeiRadin Kristijan
5 - 022:04Muridiyazd ArashRadin Kristijan
6 - 033:34Muridiyazd ArashKytölä Mikko
7 - 038:31Korsunov SergeiMuridiyazd Arash
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
4Radin Kristijan
Kenttäpelaajat
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Korsunov Sergei
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
15Vidaković Nikola
Kenttäpelaajat
17Intala Tero
Kenttäpelaajat
20Valkama Joona
Kenttäpelaajat
30Savolainen Juha-Matti
Maalivahdit