Futsal-Liiga

KaDy – Mad Max 6–2 (4–1)

Fyysistä vääntöä Monnarilla – eikä mitään ilmaiseksi!

Kampuksen Dynamon ja Mad Maxin kohtaamisessa KaDy oli ennakkosuosikki, mutta Mad Max on ehdottomasti eteenpäin menevä joukkue, joka pystyy onnistuessaan kiusaamaan suosikkeja.

Mad Maxien Alejandro "Alex" Peris Mora oli rustannut avaukseen itsensä lisäksi Jan Holmin maalille ja Mikko Matinaron, Justus Kunnaksen ja Matti Jussilan kentälle.

KaDylla avasivat Kristijan "Kiki" Radin - Jani "Bambi" Korpela - Arash "Ara" Muridiyazd - Mikko "Komik" Kytölä. Veskarina Juha-Matti "Juppis" Savolainen. KaDyn tähtipelaajista puuttui sairastuvalla ollut Sergei Korsunov.

Alkuminuutit olivat sangen hermostuneen oloista futsalia. KaDy sai rakennettua muutamia aihioita, mutta ei varsinaisesti viimeistelymahdollisuuksia.

KaDy-MadMax-13.10.2018-INTALA-ALEX-505px.jpg Ottelussa maalin tuutannut Tero Intala ahdistelee vierasjoukkueen pelaaja-valmentaja Alexia.

Kahdeksannella minuutilla "Juppis" Savolainen joutui torjumaan pelitilanteesta lähteneen laukauksen ja hetkeä myöhemmin Mad Maxin vapaapotku kilahti etutolppaan. Viimein ajassa 10:02 Mikko Kytölän sivurajasta "Terdelli" Intala pääsi ohjaamaan kotijoukkueen 1-0 -johtoon. Maxit saivat kohta vaaralliselta mestapaikalta vapaapotkun ja pelaajavalmentaja Alex ottikin aikalisän juonimiseen. Maxien Justus Kunnas tykitti äärimmäisen hyvin alas takakulmaan, mutta "Juppis" Savolainen venyi hienoon jalkatorjuntaan.

Kapteeni Mikko Kytölä rouheikse ottelusta tehoikseen  1+2.

Ajassa 12:54 Mikko Takala namutteli Holmin edestä "Bimbo" Korpelan syötön maaliin. Taululle kotijoukkueen johto 2-0. Hetkeä myöhemmin Maxien virhelitili tuli myös täyteen.

16. minuutin ajassa Nikola Vidakovicin oli aika heiluttaa pitsejä "Komikin" syötöstä. Maxit pääsivät kuitenkin kaventamaan piakkoin maalieron kahteen Justus Kunnaksen hyvän pallollisen läpijuoksun päätteeksi Matti Jussila pääsi pistämään sisään takatolpalta.

Jani Korpela pääsi kuitenkin vuorostaan pari minuuttia myöhemmin nokikkain Jan Holmin kanssa ja jäätävästi rullaili veskarin tehtävän mahdottomaksi ja siirsi jyväskyläläiskoplan taas kolmen maalin johtoasemaan.

Koppeihin marssittiin lukemissa 4–1

Toisen puoliajan alkuun Maxit onnistuivat nopean sivurajan jälkeen touhuamaan KaDyn omaan maaliin päättyneen tilanteen ja kaventamaan 4-2-lukemiin.

Nikola Vidaković iski ottelussa kaksi maalia.

Vaarallisimmat tilanteet nähtiin muutenkin Maxien toimesta toisen puoliajan alkuun, valkeakoskelaisremmi oli varsin hyvällä jalalla liikkeellä. Isännät saivat kuitenkin piakkoin rentouttavaa helpotusta, kun "Komik" Kytölä tykitti "Kiki" Radinin sivurajasta boltsin pömpelin perukoille.

Jatkoa seurasi ajassa 28:31 "Aran" syötöstä Nikola Vidaković pääsi kassittamaan toisen börsämerkintänsä tekstitelkkariin. Lukemien ollessa 6-2 Maxit laittoivat reikäpaitapelinsä käyntiin. Varsin hyvin pyörinyt reikäpaitapeli tuotti muutamia vaarallisia tilanteita, mutta ei kuitenkaan tehoja.

KaDy-MadMax-13.10.2018-ROISTO-505px.jpg Hienon pelin pelannut ja ottelun toisen maalin ja liigakauden avausmaalinsa rouhinut KaDyn Mikko "Roisto" Takala kommentoi ottelua:

"Hyvää pelissä olivat kolme pistettä sekä onnistumisia useammalle pelaajalle maalien muodossa. Muutamat hölmöt puolustusvirheet harmittavat, joista vastustaja pääsi tekemään omansa. "Juppiksen" hyvä peli pelasti kuitenkin monta maalia. Tässä meillä on petrattavaa seuraaviin koitoksiin".