KaDy - GFT (1 - 3)

Aika: 16.12.2018 14.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


GFT voittoon kauden kärkikamppailussa

KaDy-GFT 1-3 (0–2)

Sunnuntai-iltapäivässä pelattiin Futsal-Liigan kärkikamppailu, kun Kampuksen Dynamo ja Golden Futsal Team Espoosta kohtasivat Jyväskylän Monitoimitalolla. KaDy palasi myöhään lauantai-iltana Somerolta, josta se haki Newton Jr. viime hetken maalilla täydet 3 pistettä SoVon kotiluolasta. Parhaan pistemiehensä Miika Hosion Italiaan menettänyt GFT taas puolestaan hävisi yllättäen Tampereella PJK:ta vastaan.

Pelin alku oli KaDyn hallintaa, ja joukkue rakenteli vaarallisia maalipaikkoja ensimmäisten minuuttien aikana. Pallo pyöri kauniisti tossusta toiseen, ja vierasjoukkue joutui rikkomaan alkuminuuteilla useaan otteeseen. Niin Mikko Kytölä, Newton Jr. kuin Sergei Korsunov kävivät vuorotellen kokeilemassa onneaan avausmaalin parissa, mutta Antti Koivumäki GFT:n maalilla veti pidemmän korren.

KaDy-GFT-Komik-16-12-2018-505px.jpgMikko Kytölä kilautti kertaalleen tolppaan.

GFT piristyi Koivumäen hyvän pelin ansiosta erän puolivälin paikkeilla, ja hyökkäsi muutaman kerran vaarallisesti vastaan. Ottelun avausmaalista vastasikin GFT, kun Timo Mikkonen pääsi ohjaamaan pallon maaliin erikoistilanteen seurauksena. Vieraiden toista maalia edelsi KaDyn selkeä virhe omalla maalilla, ja Samir Haddoutilla oli helppo työ pökätä pallo tyhjään maaliverkkoon.

Toisella puoliajalla KaDyn painostus jatkui ja tolppia pääsivät kolisuttelemaan useampikin dynamolainen. Ahkera hyökkääminen palkittiinkin toisen puoliajan 5. minuutilla, kun Tero Intala pääsi ohjaamaan pallon maaliin kauniin syöttökuvion päätteeksi. KaDyn kiri jäi kuitenkin siihen lentävästä maalivahdista huolimatta, ja GFT kaunisteli loppulukemat 1-3 tyhjään maaliverkkoon minuutti ennen loppua. Näin GFT nappasi hirviöluolasta täydet 3 pistettä ja aiheutti Dynamolle kauden ensimmäisen tappion varsinaisella peliajalla.

KaDy-GFT-intala-maali-16-12-2018-505px.jpgTero Intala riuskaisi pallon pömpeliin mainion kuvion päätteeksi Kristijan Radinin syötöstä.

KaDyn parhaana palkittu ja ainokaisesta vastannut Tero Intala oli tyytyväinen omaan peliin vaikka tappio tietenkin harmitti;

- Harmittaa kun hävittiin, dominoitiin peliä alusta saakka mutta kaveri pääsi tekemään maalit muutamasta paikasta. GFT puolusti tänään tosi hyvin, välillä oli vaikea iskeä vastaan. Oma peli oli ihan jees ja olen tyytyväinen omaan maaliin, mutta eihän se paljon lämmitä kun hävittiin joukkueena.

KaDy-GFT-newton-autio-505px.jpg

KaDyn päävalmentaja Vasko Vujović oli luottavaisin mielin tappiosta huolimatta:

- Olimme parempia tänään joka osa-alueella, vaikka hävisimmekin. Keskittyminen herpaantui muutaman kerran, ja vastustaja iski maalit niistä paikoista. Lopputulos tuntuu vähän epäreilulta, koska hyökkäsimme hyvin. Vastustajan maalivahti oli kyllä hyvä tänään. En ole kuitenkaan yhtään huolissani, olemme päivä päivältä parempia joukkueena. Tärkeintä on että johdamme edelleen ja jatkamme tästä parempana vuoden viimeiseen peliin.

Tappiosta huolimatta KaDy jatkaa sarjakärjessä (28) 3 pisteen erolla GFT:n (25). Kolmatta sijaa pitää hallussaan Sievi FS 22 pisteellä. Pelit jatkuvat syyskauden viimeisellä kierroksella ensi viikon lauantaina 22.12.2018., kun KaDy matkustaa Akaaseen Leijona Futsalin vieraaksi.

KaDyn paras: Sergei Korsunov
GFT:n paras: Antti Koivumäki

Yleisöä: 276

Kaikki ottelukuvat: Sami Virtanen

Lisää ottelukuvia KaDyn Facebook-sivujen galleriassa täällä.

Seuraavat ottelut:

la 22.12. Leijona Futsal KaDy, klo 15.00, Toijalan monitoimitalo

la 5.1.2019 KaDy PP-70 klo 15.00, Jyväskylän monitoimitaloMaalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 111:54Timo MikkonenAri Makowski
0 - 215:51Samir HaddoutiLasse Saari
1 - 225:53Intala TeroRadin Kristijan
1 - 339:25Timo MikkonenEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
19:00Korpela JaniKeltainen
27:00Radin KristijanKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Radin Kristijan
Kenttäpelaajat
8Korpela Jani
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Korsunov Sergei
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
12de Souza Queiroz Jr Newton
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
15Vidaković Nikola
Kenttäpelaajat
17Intala Tero
Kenttäpelaajat
20Valkama Joona
Kenttäpelaajat
22Heikkilä Tuomas
Maalivahdit
30Savolainen Juha-Matti
Maalivahdit
-Vujović Vasko
Päävalmentaja