KaDy - PP-70 (7 - 2)

Aika: 5.1.2019 15.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


KaDylle kotivoitto vuoden avausottelusta

KaDy avasi kevätkauden liigapelit kotonaan hirviöluolassa PP-70 vastaan. Peli-Pojat-70 on pelannut varsin tyydyttävän syyskauden ja tähtää tosissaan mukaan pudotuspeleihin. Vieraiden loppuvuosi sujui niin ikään kaksijakoisesti, sillä se voitti Mad Maxin ja LeiF:n, mutta hävisi Ilvekselle ja Sieville. KaDyn loppuvuosi taasen sujui hieman paremmissa merkeissä, kun SoVo ja Leijona FS kaatuivat vieraskentillä. Päävastustaja GFT haki kuitenkin arvokkaat 3 pistettä Jyväskylästä ennen joulutaukoa. PP-70 on muutenkin kotijoukkueelle erityinen vastus, sillä KaDyssa nykyisin pelaavat Sergei Korsunov, Tero Intala ja Joona Valkama ovat saaneet futsal-oppinsa tamperelaisseurassa.

Ensimmäinen puoliaika oli hieman hakemista kotijoukkueen osalta, sillä alla oli pitkä tauko yhteisistä treeneistä. PP-70 aloitti ottelun pirteästi omalta osaltaan ja siirtyi 0-1 johtoon jo vajaan kahden minuutin kohdalla Matias Hovin maalilla. Illan hahmo Sergei Korsunov kuitenkin tasoitti tilanteen nopeasti 1-1 Jani Korpelan hyvästä syötöstä. Korsunov jatkoi herkuttelua entistä seuraansa vastaan ja triplasi KaDy-johdon 3-1:n erän puolessa välissä hattutempun arvoisesti. PP-70 ei "Segen" pyssyistä säikähtänyt vaan jatkoi hyvää prässiä ja iski tiukasti vastaan pallonriistoista. Tolppia lähemmäksi ei silti päästy, joten tauolle lähdettiin KaDyn 3-1 johdossa.

KaDy-PP70-5.1.2019-Korsunov-505px.jpgSergei Korsunov namutteli hatullisen maaleja.

KaDy tuli toiselle puoliajalle selvästi paremmin, ja latoi taululle nopeasti 5-1 lukemat Jani Korpelan ja Mikko Kytölän toimesta. Kotijoukkue liikutti palloa nopeammin ja varsinkin kolmen K:n akseli Korpela (2+3) - Korsunov (3+1) - Kytölä (2+0) järjesteli vaarallisia tilanteita vastustajan maalille. Myös Tero Intala ja Joona Valkama olivat oivalla pelipäällä juonien hyviä tilanteita entistä seuraansa vastaan.

PP-70:n keinot alkoivat olla vähissä, eikä keisari Matias ja hänen Hovinsa pystynyt haastamaan KaDya enää tosissaan. PP-70 haki kavennusta vielä erän loppuhetkillä lentävän maalivahdin avulla, ja Riku Partala pääsikin pukkaamaan pallon dynamolaisten maaliin. KaDy pääsi kaunistelemaan loppulukemat 7-2 tyhjään verkkoon pari minuuttia ennen päätössummeria, kun Korpela ja Kytölä osuivat toistamiseen.

KADY-SuperCup-2018-19-RYHMA-505.jpg
Korsunov-Korpela-Kytölä akseli juhlii jälleen

KaDy vankisti asemiaan sarjakärjessä, sillä pahin vastus GFT hävisi ottelunsa samaan aikaan. Ero kärkijoukkueiden välillä on nyt 6 pistettä KaDyn (34 p.) hyväksi. Sievi FS jatkaa kolmantena tasapisteissä (28 p.) GFT:n kanssa. Liiga jatkuu KaDyn osalta ensi viikon lauantaina 12.1., kun se matkustaa Valkeakoskelle MadMaxin vieraaksi.

Kotijoukkueen maalihai Sergei Korsunov kertoi mietteitään ottelun päätyttyä:

- On aina erityinen fiilis pelata vanhaa seuraa vastaan, joka on tärkeä minulle. Siellä pelaa edelleen monta vanhaa tuttua kaveria. Mm. Markus Säde ja Jani-Petteri Soininen olivat mukana nostamassa historiallisesti seuraa vitosesta liigaan, ja heitä vastaan tulee aina hyviä vääntöjä kentällä.

- Ihan hyvä fiilis jäi pelistä, vaikka alku olikin hakemista pitkän treeni- ja pelitauon vuoksi. Tavoitteena oli pitää oma maali puhtaana, mutta siinä ei nyt onnistuttu. Omaan peliin en ole kovin tyytyväinen, pakko oli laittaa maalit sisään kun kaverit tarjoili niin hyviä passeja. Saatiin kuitenkin tärkeät pisteet, ja tästä eteenpäin tehdään lujasti töitä yhdessä. Tammikuussa meillä on vielä 5 peliä, joista tavoitteena on ottaa 15 pistettä ja kehittää joukkueen peliä.

Päävalmentaja Vasko Vujović kommentoi vuoden avausottelua:

- Alussa olimme ehkä hieman liian rentoja, ja ensimmäinen puoliaika menikin vähän nihkeästi. Toiselle puoliajalle paransimme kuitenkin huomattavasti, eikä vastustaja pystynyt haastamaan meitä enää kunnolla. Pitkä treenitauko näkyi, sillä taukoa yhteisistä treeneistä kului yli kaksi viikkoa. Nyt aloitamme taas tiukasti työt kevättä varten, ja kehitämme peliämme jokaisella osa-alueella.

- Vastustaja pelasi paremmin kuin viime syksynä, mutta eivät silti aiheuttaneet meille suurempia ongelmia. Toivon kovasti, että PP-70 pääsee pelaamaan keväällä pudotuspelejä.

KaDyn paras: Jani Korpela

Yleisöä: 237

Kaikki ottelukuvat Sami Virtanen

Lisää ottelukuvia KaDyn Facebook-galleriasta täältä.


KaDyn seuraava kotiottelu:

Ke 16.01. klo 19:00  KaDy - FC Kemi

 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 101:53Matias HoviRiku Partala
1 - 102:56Korsunov SergeiKorpela Jani
2 - 111:43Korsunov SergeiKorpela Jani
3 - 113:13Korsunov SergeiRadin Kristijan
4 - 122:14Korpela JaniIntala Tero
5 - 122:31Kytölä MikkoKorpela Jani
5 - 236:47Riku PartalaJussi Rasva
6 - 238:08Korpela JaniEi syöttäjää
7 - 239:12Kytölä MikkoKorsunov Sergei
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
13:00Intala TeroKeltainen
34:00Kytölä MikkoKeltainen
39:00Vili KarokoskiKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
4Radin Kristijan
Kenttäpelaajat
8Korpela Jani
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Korsunov Sergei
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
17Intala Tero
Kenttäpelaajat
20Valkama Joona
Kenttäpelaajat
21Hoppula Hermanni
Kenttäpelaajat
30Savolainen Juha-Matti
Maalivahdit