KaDy - JoSePa (6 - 0)

Aika: 23.1.2019 19.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


JoSePa jäi tylysti KaDy-hirviön jyräämäksi

Maaottelutapahtuman vuoksi maaliskuun alkupuolelta tammikuulle siirretty toinen Keski-Suomen derby Kampuksen Dynamon ja Joutsan Seudun Pallon välillä ei jättänyt paljon jossiteltavaa. Edellinen derby Joutsassa antoi odottaa kiihkeää kohtaamista myös Jyväskylässä, mutta suuremmilta tunnekuohuilta säästyttiin tällä kertaa. Isoveli ei antanut pikkuveljen yllättää, ja Joutsasta sankoin joukoin saapuneet fanit joutuivat pettymään KaDyn viedessä toisenkin derbyn nimiinsä tällä kertaa selkeällä 6-0 voitolla.

KaDy laittoi hirviömyllyn pyörimään alkuhetkistä saakka, ja johti 3-0 jo ennen kuudennen peliminuutin täyttymistä. Sergei Korsunov viimeisteli kerran ja hattutempun tehnyt Kristijan Radin kahdesti Jani Korpelan mainioista syötöistä pelikellon digitaalien näyttäessä aikaa 5.29. Joulukuun kohtaamisessa JoSePa taisteli itsensä tasoihin vielä ensimmäisellä puoliskalla, mutta nyt joutsalaiset eivät temppuaan pystyneet toistamaan Monnarin liukkaalla parketilla runsasjoukkoisen fanijoukkonsa hyvästä kannustuksesta huolimatta. Vieraat toki iskivät nopeasti vastaan harvoista paikoistaan, vaikka todellisia vaaratilanteita ei Juha-Matti Savolaisen vartioimalla maalilla nähty. Kun Jani Korpela lisäsi dynamolaisten johdon 4-0 erän puolessa välissä, oli ottelu käytännössä ohi.

KaDy-JoSePa-23.1.2019-KIKI-505px.jpgKristijan Radin näytti Markus Rautiaiselle maalinteon salaisuudet  

Härkäviikot eivät tuntuneet dynamolaisten jaloissa paljon painavan ottelun toisellakaan puoliskolla, vaikka peli selvästi tasoittuikin. KaDy-nelikko jatkoi tuttua pyöritystään halliten tapahtumia parketilla erän alusta loppuun saakka. Savolaisen virkaveli Aake Partio olikin täystyöllistetty uhrautuvasta puolustuksesta huolimatta. Mikko Kytölä, Sergei Korsunov ja Jani Korpela pääsivät useaan otteeseen testaamaan Partion torjuntavirettä, mutta tuloksetta. Vieraat saavatkin kiittää pitkälti maalivahtiaan siitä, etteivät lukemat taululla revenneet rumemmiksi. Vääntö oli pääosin tasaista ja suuremmilta tunnekuohuilta säästyttiin, vaikka hetkittäisiä tunteenpurkauksia olikin havaittavissa läpi ottelun. Erän puolivälin jälkeen Korpela pääsi ohjaamaan pallon tyhjään verkkoon Korsunovin hienosta syötöstä, ja kun sama mies vapautti Radinin kolmannen kerran maalintekoon, voitti KaDy ottelun lopulta helposti 6-0. 

KaDy-JoSePa-23.1.2019-KOmik-Jesse-Bimbo-505px.jpg
Jesse Kalliokosken pujotteluyritykset pysähtyivät M.Kytölään ja J.Korpelaan


KaDyn tammikuun tiukka rutistus huipentuu vihdoin tulevana lauantaina, kun se matkaa Tampereelle PJK:n vieraaksi. Sen jälkeen vuorossa onkin maaottelutauko Suomen lähtiessä taistelemaan jatkoonpääsystä Moldovan MM-karsintaturnaukseen. Seuraava kotiottelu on 9.2.2019 aina vaarallisen Ilves FS:n saapuessa visiitille hirviöluolaan.

Mitä mieltä oli derbystä ottelun nälkäisimpänä pelaajana palkittu Dynamo-soturi Jani Korpela?
- Ennen peliä oli ihan perusfiilis, meillä ei ollut mitään erityistä valmistautumista tähän peliin. Samalla tavalla lähdettiin hakemaan valmistautumista joukkueen kanssa kuin mihin tahansa muuhunkin peliin.

- Meiltä tämä oli vahva esitys, koska taululla on nolla maalia omissa ja kuusi tehtynä. Kotonaan Joutsassa JoSePa oli hieman paremmalla pelipäällä, koska he saivat pelata muovimatolla tutussa ympäristössä. Nyt me puolestaan saimme pelata omassa kotihallissamme, meille tutussa ympäristössä. Parketti sopii pelityyliimme paremmin, saimme tehdä omaa hommaa tehokkaammin liukkaalla lattialla.

- Oma peli sujui ihan hyvin, pari tehtyä maalia tänään. Muutenkin koko joukkueena kulkee tosi hyvin, tästä on kiva lähteä jatkamaan lauantaina.

KaDy-JoSePa-23.1.2019-JEKKU-505px.jpgKaDy juhlii Keski-Suomen Futsal-valtiaana 

Yleisöä: 502

KaDyn paras: Newton Jr.
JoSePan paras: Jesse Kalliokoski

Lisää ottelukuvia KaDyn Facebook-galleriassa täällä.

Kaikki ottelukuvat Sami Virtanen.


KaDyn seuraava kotiottelu:

KaDy - Ilves FS 9.2. kello 13:30 Monitoimitalo

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 003:49Korsunov SergeiRadin Kristijan
2 - 004:59Radin KristijanKorpela Jani
3 - 005:29Radin KristijanKorpela Jani
4 - 009:09Korpela JaniRadin Kristijan
5 - 032:02Korpela JaniKorsunov Sergei
6 - 037:53Radin KristijanKorsunov Sergei
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
17:00Kytölä MikkoKeltainen
34:00Kotimäki JariKeltainen
36:00Kalliokoski JesseKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
4Radin Kristijan
Kenttäpelaajat
8Korpela Jani
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Korsunov Sergei
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
12de Souza Queiroz Jr Newton
Kenttäpelaajat
17Intala Tero
Kenttäpelaajat
20Valkama Joona
Kenttäpelaajat
21Hoppula Hermanni
Kenttäpelaajat
30Savolainen Juha-Matti
Maalivahdit