Sievi FS - KaDy (1 - 0)

Aika: 10.2.2019 16.00
Paikka: Sievin monitoimihalli
Sarja: Futsal-Liiga


Karvas 1-0 tappio Sievissä

Sievi vei täydet pisteet yhden maalin kohtaamisessa ja KaDyn runkosarjan voiton varmistaminen jäi Dynamolle haaveeksi. KaDyn avauskenttänä Juha-Matti Savolainen, Mikko Kytölä, Jani Korpela, Sergei Korsunov ja Newton Jr. Sievin maalivahtipelin hoiti kokonaan Miika Toivola. Kotijoukkue Sievi FS oli selvästi sisuuntunut GFT:lle kärsitystä tappiosta ja voimasuhteet näyttivät heti tasaisemmilta KaDya vastaan.

Ensimmäinen jakso

Ensimmäisellä puolikkaalla lauottiin tolppiin molemmissa päissä, mutta maaleja ei nähty. Sievin puolustuspeli oli varsin tehokasta ja vaikeutti KaDyn prässinpurkua ja etenemistä pallonhallinnalla vastustajan päähän. Joni Pakola sai KaDy syötöstä paikan pamauttaa vastapallolaukauksen tolppaan. Kadyn parhaassa tilanteessa pallo oli jo ilmassa Sievin maaliviivan päällä, mutta Pakola onnistui pelastamaan tilanteen. 

Toinen jakso

Toisen puolikkaan alussa Sievin Matias Träskbäck pääsi Toni Pylkkäsen syötöstä sijoittamaan pallon alanurkkaan vieden Sievin 1 - 0 johtoon.

KaDylla oli paikkansa tasoitukseen, mutta Miika Toivola torppasi sekä laukaukset että maalin edessä vaarallisesti pyörineet ja pomppineet pallot. Mikko Kytölälle avautui KaDyn hyökkäyksen päätteeksi jo melko avoin tontti, mutta vasemman jalan laukaus suuntautui yläilmoihin.

KaDy-Sievi-11.11.2018-Erceg-505px.jpg

Kuva: Syksyn peli Jyväskylässä oli myös tasainen.

Noin kolme ja puoli minuuttia ennen peliajan loppua Vasko Vujovic otti aikalisän ja KaDyn Sergei Korsunov puki reikäpaidan ylleen, mutta mitään kovin vaarallista ei tuosta ylivoimapelistä syntynyt.

Kärkijoukkueiden välisissä peleissä marginaalit ovat kauden aikana olleet pieniä. Viimestelyn tehokkuus vaivalla rakentuvista paikoista nousee ratkaisevaksi tekijäksi. Erikoistilanteissa ei kumpikaan joukkue lähellekään onnistunut ottelussa.

Vaskon kommentit

KaDyn päävalmentaja Vasko Vujovic kommentoi: " En ole pettynyt vaikka hävisimme ottelun, koska pelasimme paremmin kuin lauantaina.. Meillä oli paikkamme ratkaista ottelu ja ne eivät realisoituneet maaleiksi. Pääasiallinen tehtävä nyt on valmistautua joukkueena play-offeihin, joissa jokainen ottelu tulee olemaan haastava. Meidän täytyy olla henkisesti ja fyysisesti valmiita tähän haasteeseen ja uskon, että me olemme."

Yleisöä: 182

Palkitut

Sievi FS: Miika Toivola

KaDy: Newton Jr.

Seuraava ottelu:

la 16.2. klo 17.00 Monnari

Futsal Cupin välierä

KaDy - Leijona Futsal

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 021:26Träskbäck MatiasPylkkänen Toni
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
15:00Muridiyazd ArashKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Mohavedi Reza
Kenttäpelaajat
8Korpela Jani
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Korsunov Sergei
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
12de Souza Queiroz Jr Newton
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
20Valkama Joona
Kenttäpelaajat
22Heikkilä Tuomas
Maalivahdit
30Savolainen Juha-Matti
Maalivahdit