Tervarit - KaDy (6 - 2)

Aika: 14.11.2009 15.00
Paikka:
Sarja: Futsal-Liiga


KaDy:lle ensimmäinen tappio Futsal-Liigassa

Oulussa kohtasi kaksi varmoin elkein kautensa aloittanutta joukkuetta: Tervarit ja KaDy majailivat molemmat sarjataulukon kärkinelikkossa. Vierasjoukkueen mandaattinsa tiedostaen Dynamo lähti pelaamaan huolellisen puolustuspelaamisen kautta, mutta taktiikka ei kuitenkaan purrut Tervareiden liikkuessa etenkin pallollisena etevän liukkaasti. Kotijoukkue rankaisi sarjanousijaa kerta toisensa jälkeen nopeista vastaiskuista.
- Emme tulleet riittävän nopeasti alas, vaan jäimme hölkkäilemään pallonmenetyksen jälkeen. Tervarit oli kokonaisuudessaan tällä kertaa parempi, ja harmiksemme revanssi cup-tappiosta jäi saamatta. Hampaankoloon jäi melko lailla kevätkierrosta varten, mutta nyt on vain nollattava tilanne ja keskityttävä täysillä huomiseen FTK-koitokseen, KaDy-luotsi Tero Kelhälä summasi tappiollisen pelin antia.

KaDy:lla oli etsikkoaikansa, kun maalisyöppö Tomi Lahtinen iski 4-2 -kavennuksen kymmenen minuuttia ennen loppua. Pyöritys reikäpaidalla johti kuitenkin vain kotijoukkueen lisämaaleihin, eikä Dynamo ei saanut ylivoimapeliään käyntiin Tervareiden vahvan prässin takia. Mikäli maalintekopaikkoja kehkeytyi, toimi oululaisten puitteidenvartija Juho Keskinen viimeisenä lukkona.

Tervarit pyrki pelaamaan palloa targetille, joka jakeli sivuille. Lisäksi muiden muassa taitava Dritan Stafsula haastoi "kurakenkää" ahkerasti siinä usein onnistuenkin. Dynamon tasapaksu esitys ei vetänyt vertoja Tervareiden rutiinille, eikä voittajasta näin ollen ollut epäselvyyttä.

- Uutta matoa vain koukkuun, kuten sanotaan! Pitkässä sarjassa tappioita tulee väistämättä kaikille, ja jos jossain takaisku tulee, niin Tervarit vieraissa on melkeinpä se todennäköisin vaihtoehto, kotiin jäänyt valmentaja Smaug Kytölä lohdutteli KaDy-kasakoita puhelimen välityksellä.


KaDy:n tehonikkarit:
Tomi Lahtinen 2+0
Jukka Kytölä 0+1
Takala Mikko 0+1

Linkki:
Tervarit

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:08Saxman VilleHalmet Heikki
1 - 106:35Lahtinen TomiKytölä Jukka
2 - 110:59Auvinen JarnoEi syöttäjää
3 - 1 (rp)15:16Nevaperä PasiEi syöttäjää
4 - 123:41Korhonen JukkaStafsula Dritan
4 - 230:15Lahtinen TomiTakala Mikko
5 - 237:22Oma maaliEi syöttäjää
6 - 239:40Auvinen JarnoStafsula Dritan
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Takala MikkoKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahti
3Huhtanen Kerkko
Kenttäpelaaja
4Maltsin Antti
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaaja
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaaja
10Lindgren Kalle
Kenttäpelaaja
13Takala Mikko
Kenttäpelaaja
14Miettinen Aki
Kenttäpelaaja
19Järvenpää Miikka
Kenttäpelaaja
30Peltomäki Antti
Maalivahti