PoPa - KaDy (2 - 3)

Aika: 7.11.2009 16.00
Paikka:

Dynamo on ollut jokaisessa kuluvan kauden ottelussaan tappiolla, eikä PoPa-peli tuonut poikkeusta tähän sääntöön. Kotijoukkue ruiskutti kylmää vettä KaDy:n niskaan iskemällä jo viiden minuutin kohdalla kaksi salamamaalia. Valmentaja Tero Kelhälän ottama aikalisä herätti punamustan kuitenkin taistelemaan pisteistä.
- Alussa olimme taas täysin unessa, muuta ei voi sanoa, Kelhälä kritikoi ryhmänsä valmiustasoa uskollisena uudelle, "nihkeämmälle" linjalleen. - Mutta kokonaisuudessaan olen ylpeä tästä, Pori kun ei ole mikään helpoin paikka pelata.

Popalaisten maaleista vastasi kaksikko Lamminen-Reinikka. Miehet hyödynsivät häikäilemättä sitä hämmennystä, jonka PoPa:n kotiluolan tyylikkäät diskovalot ja mylvivä yleisö oli KaDy-kasakoissa saanut aikaan.

Kavennus näki päivänvalon vasta vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Jukka Kytölä lähetti pallon puolesta kentästä kohti "luukkua", jonka edessä kreivin aikaan paikalle saapunut Arash Muridiyazd oli nerokkaasti tekemättä mitään, ja näin pallo löysi onnekkaasti tiensä verkon perukoille. Tauolle mentiin PoPa:n 2-1 -johdossa.

Pukukopissa Kelhälä paasasi puolustuspelin tiiviyden ja pallon hallinnan tärkeydestä. Saarna ilmeisesti puri jälleen kerran, sillä toisella jaksolla Dynamo onnistui - tapansa mukaan - nousemaan ensimmäisen jakson koomasta. Kytölän veljessarjan nuorin, vastuunkantajaksi nopeasti kehittynyt Jukka iski punamustan pisteen syrjään kiinni 30 minuutin kohdalla. Mies riisti ensin pelivälineen porilaisilta ja pelasi sitten Muridiyazdin kanssa ylivoimavastahyökkäyksen loogiseen päätepisteeseensä.linkkisiivu2.jpg

(Kuva: kokenut Kalle Lindgren ratkaisi Porissa)

Tasainen ottelu kääntyi lopulta KaDy:lle nelisen minuuttia ennen loppua. Maalin suti takatolpalla väijynyt kulttihahmo Kalle Lindgren, jolle pallo kimpoili Kytölän esityöstä. Ensi kertaa johtoon päässyt KaDy ei luopunut etulyöntiasemastaan, vaikka PoPa myllytti lopun ilman maalivahtia. KaDy jatkaa näin ollen tappiottomien otteluiden putkeaan, jonka katkaisemista huomenna yrittää Tervarit Huhtaharjulla pelattavassa Suomen Cupin ottelussa. Ensi viikonloppuna KaDy matkaa tarunhohtoiseen Pohjolaan, jossa vastassa ovat Tervarit toistamiseen viikon sisään ja sarjanousija FTK Torniossa.

1 - 005:09Lamminen VesaReinikka Jarkko
2 - 005:43Lamminen VesaReinikka Jarkko
2 - 114:16Kytölä JukkaLahtinen Tomi
2 - 229:08Kytölä JukkaMuridiyazd Arash
2 - 336:47Lindgren KalleKytölä Jukka
00:00Mäenpää ToniKeltainen
00:00Rantala SamiKeltainen