Ruutupaidat - KaDy (5 - 4)

Aika: 12.12.2009 15.00
Paikka:
Sarja: Futsal-Liiga


Ruutupaidat-KaDy 5-4 (1-1) - Tiukka vääntö, josta kotijoukkue sai palkinnon


Ruutupaidat osoittautui lauantai-iltana Dynamoa vahvemmaksi ja piti kolme pistettä kotikentällään. Peli jatkoi KaDy:lle tuttua linjaa - tasaista ja tiukkaa vääntöä, mutta tällä kertaa joukkue ei onnistunut pienillä marginaaleilla pelatessa kääntämään ottelua voitokseen. Kotijoukkueen pelitapa oli Dynamon valmennusjohdon tiedossa, mutta sen maalintekoa ei siitä huolimatta pystytty riittävän hyvin häiritsemään.

KaDy-valmentaja Samu Kytölä oli ymmärrettävästi pelin jälkeen pettynyt, sillä ottelussa oli kaikki mahdollisuudet täyteen pistepottiin.
- Tasainen peli, vuorotellen mentiin vastustaja kanssa johtoon, jonka jälkeen toinen joukkue tuli taas tasoihin. Vastustaja oli terävänä ratkaisuhetkillä ja meillä taas pallo ei aivan pomppinut, tai sitten olimme vain huolimattomia kun paikka saatiin, Kytölä kommentoi.

Parhaiten Kampuksen Dynamosta erottautui edukseen kolmoskenttä, joka vastasi kolmesta joukkueensa maalista. Kahdella muulla kentällä onnistumisia ei niin siunaantunut, vaikka ykköskenttä pitikin totutun varmasti palloa hallussaan.
- Kolmoskenttä oli meidän parhaamme tänään. Erityisesti Teemu Pulkkinen oli hyvällä pelipäällä. Muut kentät jäivät vähän heikoiksi, vaikka pallo saatiinkin välillä maalipuihin, Kytölä jatkaa.

Pelin ollessa tilanteessa 3-3 nähtiin ehkäpä ottelun hienoin suoritus. KaDy:n maalivahti Jaakko Hilpinen, jolle ottelu oli ensimmäinen liigatasolla, heitti pallon maaliltaan suoraan vastustajan maalin kulmalle, josta toinen liigadebytantti Mikko Kytölä nikkasi pallon päällään maaliin. Hieno suoritus debytanteilta!

Tämän maalin jälkeen vastustaja alkoi pyörittää peliä ottamalla maalivahdin tilalle kenttäpelaajan ja onnistuikin alle minuutin kuluttua iskemään pallon reppuun. Vielä puolitoista minuuttia ennen pelin loppumista isännät osuivat kertaalleen, eikä Dynamo onnistunut kovasta yrityksestä huolimatta enää peliä tasoittamaan.

- Vastustajasta pitää onnitella 40-vuotiasta pelaaja-valmentajaa Leo Tuiskua, joka saalisti tehot 2+1 ja tyhjensi palkintopöydän pytyistä. Muuten ei vastustaja esittänyt ihmeellisyyksiä, teki ainoastaan voittoon tarvittavat maalit. Omissa käsissä tämä peli oli, mutta joskus käy näin, Kytölä päättää.

Dynamon tehomiehet:

Teemu Pulkkinen 1+2
Miikka Järvenpää 1+1
Mikko Kytölä 1+0
Aki Miettinen 0+1
Jaakko Hilpinen 0+1

Linkit:
Futsal.fi
Ruutupaidat


Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 103:02Pulkkinen TeemuJärvenpää Miikka
1 - 118:53VastustajaEi syöttäjää
2 - 124:37VastustajaEi syöttäjää
2 - 225:39Miettinen AkiPulkkinen Teemu
3 - 227:23VastustajaEi syöttäjää
3 - 328:19Järvenpää MiikkaPulkkinen Teemu
3 - 435:54Kytölä MikkoHilpinen Jaakko
4 - 436:40VastustajaEi syöttäjää
5 - 438:30VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Pulkkinen TeemuKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Hilpinen Jaakko
Maalivahti
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahti
3Huhtanen Kerkko
Kenttäpelaaja
4Maltsin Antti
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaaja
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
8Pulkkinen Teemu
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaaja
10Lindgren Kalle
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaaja
14Miettinen Aki
Kenttäpelaaja
19Järvenpää Miikka
Kenttäpelaaja