KaDy - FTK (9 - 2)

Aika: 6.1.2010 15.00
Paikka: Huhtaharju

Vaisu FTK nurin Huhtaharjulla

FT Kemi-Tornio ei kyennyt antamaan vastusta hyvin liikkuneelle kotijoukkueella, vaan ottelu ratkesi jo ensimmäisellä jaksolla KaDy:n taottua FTK-vahti Kalle Rönkön taakse peräti seitsemän toinen toistaan komeampaa osumaa. Toinen jakso oli sekin täysin Dynamon hallintaa, mutta maalit olivat kortilla, ja loppulukemiksi kirjattiin "vain" 9-2.

Tiiviillä ja nuorella kokoonpanolla Huhtaharjulle matkannut FTK oli vielä päästä peliin mukaan kahdeksan minuutin kohdalla Henri Lousteen kuurattua pallon KaDy:n verkkoon. Tämän 2-1 -kavennuksen Dynamo kuittasin kuitenkin välittömästi, kun aloituskuvio osui ja upposi: Kalle Lindgren tarjoili Matias Juvoselle, joka suti pelivälineen Rönkön kainalon alta sisään.

Sama meno jatkui, ja kotijoukkue sai sommitella tukun komeita maaleja, joita kovaääninen Huhtaharjun ennätysyleisö (96) janosi. KaDy:n irtioton pääarkkitehdin virkaa toimitti Aki Miettinen, joka sai ottelun loputtua ottaa kotiintuomisiksi ansaitut kolme veikkaustähteä ja parhaan pelaajan palkinnon.knpelaajakortti.jpg

(Kuva: "Rehtori" Miettinen puhkui peli-intoa.)

- Hieno suoritus meiltä, vaikka FTK ei ehkä ollutkaan liikenteessä aivan ykkösnipullaan. Hyökkäyspeli toimi etenkin ensimmäisellä jaksolla kuin rasvattu, eikä vastustajalle annettu tilaa omassa päässä juuri lainkaan, ruotuun palannut KaDy:n päävalmentaja Tero Kelhälä ruoti myhäillen.

Toinen jakso oli osaksi hieman väsynyttä pelailua, jossa kotijoukkue piti palloa ja haki välejä FTK:n puolustuksesta. Maalinteossa punamustapaidoista onnistuivat kuitenkin vain Antti Maltsin ja Tomi Lahtinen kumpikin kertaalleen. FTK puolestaan rokotti kerran vastahyökkäyksestä KaDy:n pallonmenetyksen jälkeen.

Voiton myötä Dynamo jatkaa hyvissä asemissa taistelua pudotuspelipaikoista silmällä pitäen. FTK sen sijaan on kaukana pudotuspeliviivasta mutta voi edelleen hengittää melko vapaasti voitettuaan viime viikonloppuna kaksi tärkeää kotiotteluaan.

KaDy:n tehojakauma: