Aika: 5.9.2009
Paikka: Huhtaharju
Sarja: Harjoitusottelut

Dynamo nousi voittoon PoPa:a vastaan

Huhtaharjun harjoituspeliturnaus pyörähti käyntiin ottelulla KaDy–PoPa. Vierasjoukkue sai kamppailuun salama-alun: kadylaiset eivät päässeet nykäisemään pelivälinettä ensimmäistäkään kertaa, kun pallo jo löysi tiensä portinvartija Niila-Ville Laitisen selän taakse.

Viitisen minuuttia tästä ja sama kuvio toistui. KaDy-puolustuksen raottuessa sekunniksi pallo pelattiin tyylikäästi targetin kautta vetoetäisyydelle, josta se kimpoili ei niin tyyliikkäästi hyökkääjän jalan ja Samu Kytölän nenän kautta maaliin.

PoPan tarjoileman kylmän suihkun jälkeen Dynamo lopetti hermoilun ja keskittyi sitäkin enemmän pelaamiseen. Jakson loppupuolella työnteko kantoi hedelmää. Smaug Kytölä siirsi kulmapotkun Mikko Kytölälle, joka kuurasi pallon etuyläkulmaan.

Toisella jaksolla PoPan tilanteet alkoivat olla todella kortilla, kun taas Dynamolle niitä siunaantui liukuhihnalta. Teemu Pulkkinen rokotti lukemat tasoihin heti jakson alkuun, syöttäjänä fyysisiä suorituksiaan taas kerran väläytellyt Kerkko Huhtanen. Tovi tästä ja Huhtanen itse murjoi pallon nuotan perukoille.

KaDy:n 3-2 -johto ei ollut pahemmin uhattuna. Minuutti ennen loppuvihellystä Teme Pulkkinen sutaisi aamun toisensa tyhjiin porilaisten yrittäessä tasoitusta reikäpaidalla. Syöttäjäksi merkattiin pienen kontroverssin jälkeen Pulkkisen "hyvä veli -ringin" savonlinnalaistoveri ja lapsuudenystävä Mare Vanninen.

Kaudenkorkkausottelu oli Dynamolta verrattain kypsä esitys ottaen huomioon yhtäältä sen, että iso liuta pelaajia puuttui ringistä, ja toisaalta sen, että PoPa:n alku oli lannistavan tehokas.Molemmat joukkueet testasivat uusia pelaajia, ja niinpä järjestelmällistä hyökkäyspeliä ei liiemmin parketilla nähty. Dynamon puolustusnivaska tosin pysyi kuosissaan kiitettävästi.

Onnistuneen debyytin puna-mustaraidallisissa tileilleen hilluivat Arash Muridiyazd (joka korvasi ensimmäisellä jaksolla sairastuneen Jussi Haapamäen) sekä kettumainen CamU-liitännäinen Miikka Järvenpää.

0 - 100:45Sami RantalaJone Vallin
0 - 205:35Oma maaliEi syöttäjää
1 - 218:15Kytölä MikkoKytölä Samu
2 - 221:25Pulkkinen TeemuHuhtanen Kerkko
3 - 224:42Huhtanen KerkkoJärvenpää Miikka
4 - 238:53Pulkkinen TeemuVanninen Markus