KaDy - Tervarit (9 - 5)

Aika: 5.9.2009
Paikka: Huhtaharju
Sarja: Harjoitusottelut


KaDy:n kiri puri jälleen

Dynamo nousi aiemmin päivällä tappioasemasta voittoon PoPa:a vastaan, ja nyt sama toistui. Tervarit kaatui toisen jakson kirin turvin kirkkaasti 9 - 5. Rumahkoihin lukemiin vaikutti osaltaan varamaalivahdittoman Tervareiden puitteidenvartijan jalkavamma.

Ottelun temposta huomasi sen, että molemmilla oli yksi peli alla. Dynamolla tosin oli asettaa kolme uutta pelaajaa (Eskonniemet ja KaDy-organisaation ulkopuolelta maalivahti Teemu Holopainen) tähän otteluun. Kamppailun alla Dynamon leiriin näytti pesiytyneen (sika-?)influenssaepidemia, sillä viisi pelaajaa köhi sen verran puolikuntoisen oloisena, että kahdeksan kenttäpelaajan saaminen parketille näytti hetkellisesti epätoivoisen mahdottomalta. Niinpä PoPa:a vastaan hyvin torjunut Nielsen Laitinen pelasikin ottelun toisen erän kentällä Temppeli Holopaisen hääriessä tolppien välissä.

Alussa Tervarit näytti menevän menojaan, mutta toisella jaksolla Dynamon ketjujen sekoittaminen ja entistä aktiivisempi puolustaminen toi kotijoukkueen takaisin peliin. Pallon hallinta siirtyi selkeästi KaDy:lle. Kun ryhtiliikkeeseen vielä lisättiin oululaisten maalivahdin puolikuntoisuus, ei voittajasta lopulta ollut epäselvyyttä.Oulun seudulla on varmasti tänä iltana Buranalle kysyntää.

Kelhälä tyytyväinen turnausantiin

Dynamon valmentaja Tero Kelhälä oli tyytyväinen turnaukseen antiin, muttei antanut tuloksille turhan suurta painoarvoa:
-Turnauksen tärkein tehtävä Dynamon kannalta oli liigailmapiirin haistelun lisäksi antaa näytönpaikka uusille pelaajille, jotka eivät olleet mukana viime vuoden rosterissa. Yhdenkään joukkueen esitys turnauksessa ei ollut kokonaisuudessaan täysin kypsää, ja kunkin joukkueen valmentaja tietää, minkä verran heidän pelinsä tulee vielä parantumaan ennen kauden alkua. Ottelun tuloksilla ei ole suurtakaan merkitystä, sillä kaikki joukkueet olivat varsin try-out -pitoisilla ringeillä matkassa.
- Joka tapauksessa tällaiset pelit ennen sarjakauden alkua ovat tärkeitä erilaisten kokeilujen kannalta. Haluankin kiittää PoPa:n A. Rantalaa ja Tervareiden J. Paanasta turnauksen mahdollistamisesta. Tästähän voisi tehdä perinteen!

Kelhälän arviot uusien pelaajien esityksistä olivat varsin positiiviset:
- Uusista kasvoista varsinkin Teme Pulkkisen vahva panos 1,5 vuoden tauon jälkeen oli kiitettävä. Lisäksi ensimmäisen futsal-pelinsä pelannut Arash Muridiyazd todisti, että hänessä on valtavasti potentiaalia kehittyä huippupelaajaksi, kunhan Ara saa paljon pelejä ja taktiikkapitoista treeniä alle. Vahvan liigakokemustaustan omaava Supi Järvenpää osoitti myös edelleen olevansa liigatason pelaaja.
- Markus Vannisen vahva paluu loukkaantumisvuoden jälkeen oli niin ikään varsin ilahduttavaa. Mare näyttäisi olevan takaisin huipulla. Lisäksi nuoren Petteri Eskonniemen esitys Tervareita vastaan oli erityisen pirteä, mistä todisteena tärkeä kavennusmaali.

Valmentajakaksikko näyttäisi olevan sen kuuluisan positiivisen ongelman edessä: hyviä pelaajia riittää.
- Liigakelpoinen rinkimme näyttäisi olevankin kohtuullisen laaja. Ennen turnausta emme olleet ehtineet keskittyä juuri lainkaan erikoistilannepelaamiseen, joten työsarkaa on vielä paljon edessä ennen kuin olemme valmiit kaudenavaukseen, Kelhälä toppuuttelee lopuksi.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 101:38Figho Charles Halmet Heikki
0 - 202:16Kangas Aleksi Korhonen Jukka
1 - 203:44Huhtanen KerkkoVanninen Markus
2 - 206:25Kytölä MikkoHuhtanen Kerkko
2 - 308:30Auvinen JarnoEi syöttäjää
2 - 413:26Auvinen JarnoPaananen Jani (mv)
2 - 522:13Figho CharlesSimppula Jaakko
3 - 524:08Eskonniemi PetteriMuridiyazd Arash
4 - 524:34Kelhälä TeroKytölä Samu
5 - 532:33Eskonniemi SamiEi syöttäjää
6 - 533:20Kelhälä TeroEi syöttäjää
7 - 537:10Kytölä MikkoLaitinen Niila-Ville
8 - 538:45Eskonniemi SamiEi syöttäjää
9 - 539:55Kytölä MikkoHuhtanen Kerkko
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Huhtanen KerkkoKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahti
2Kytölä Samu
Pelaaja-valmentaja
3Huhtanen Kerkko
Kenttäpelaaja
9Eskonniemi Sami
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaaja
16Eskonniemi Petteri
Kenttäpelaaja
22Vanninen Markus
Kenttäpelaaja
73Kelhälä Tero
Päävalmentaja
99Haapamäki Jussi
Kenttäpelaaja