KaDy - LPK (9 - 3)

Aika: 28.11.2009 15.30
Paikka: Huhtaharju
Sarja: Harjoitusottelut


Mikko Kytölä liekeissä - Dynamo harjoitteli vastustajansa kumoon


Sarja on tauolla, ja KaDy käytti tilaisuuden harjoitteluun. Vastustajaksi saatiin LPK, jota nykyinen KaDy-luotsi Tero Kelhälä on aikoinaan valmentanut. Ottelu palveli Dynamoa nimenomaan harjoituksena, jossa valmentajat sekä pelaajat pystyivät hiomaan kuvioitaan tulevia koitoksia varten. Samalla joukkue sai tärkeän palasen takaisin kokoonpanoon, kun joukkueen kapteeni ja hengellinen johtaja Mikko Kytölä palasi rosteriin.

Peli ehti vanheta hiukan yli kaksikymmentä sekuntia, kun Kytölä maalasi ensimmäisen kerran Tomi "Loiske" Lahtisen syötöstä. Kymmenen minuuttia ensimmäisestä maalista ja ykkösketju leipoi toisen osuman: Lahtinen kuurasi pelivälineen nyt itse sisään hyviä syöttöjä läpi ottelun jaelleen Kalle Lindgrenin tarjoilusta. Hiukan ennen erän loppua Dynamo osui vielä kahdesti, ja tauolle siirryttiin sen 4-0 -johdossa. Kokonaisuudessaan peli oli hyvin KaDy:n hallussa, eikä vastustajalle suotu kuin muutama puolittainen maalintekopaikka.

Puoliajalla valmennusjohto muutti hiukan kokoonpanoa, ja komennuksen kenttäpelaajaksi sai esimerkiksi Niila-Ville "Nielsen" Laitinen(!), joka yleensä hoitaa joukkueessa maalivahdin virkaa. Nuori pelimies ei ujostellut uutta pelipaikkaansa, vaan esitti jopa muutaman komean Zidane-tyylisen harhautuksen keskialueella.

Toisella puoliajalla KaDy tehtaili vielä viisi maalia, joista Mikko Kytölä viimeisteli kolme kappaletta. Ottelun viimeiset minuutit Dynamo pelasi poikkeuksellisesti reikäpaidalla, hankkien näin arvokasta kokemusta sarjaa ajatellen. Tosin kerran LPK pääsi pallonmenetyksen jälkeen iskemään pallon tyhjään maaliin. Erityisesti LPK:sta erottui hyvällä oikealla jalalla varustettu Lauri Berlin, joka vastasi kaikista joukkeensa maaleista.Komik_leijuu


(Onnistuneen paluun parketille tehneellä Mikko Kytölällä (ilmassa) oli syytäkin leijua - Kuva: Jyväskylän yliopisto/Petteri Kivimäki)

Viimeisen puolen minuutin aikana KaDy teki kaksi maalia - ensimmäisen sijoitti varmasti keskelle maalia rangaistuspotkusta Tomi Lahtinen, ja toisen viimeisteli kukapas muu kuin Mikko Kytölä pelin viimeisellä sekunnilla!
- Peli toimi meille hyvänä harjoituksena, varsinkin kun tiedän kokemuksesta että LPK on hyvä joukkue, joka voisi kyllä pelata korkeammallakin sarjatasolla, valmentaja Tero Kelhälä kommentoi pelin jälkeen. - Positiivista oli koko joukkueen kypsä esitys, sekä se että pystyimme harjoittelemaan erikoistilannepelaamista ottelutilanteessa. Lisäksi joukkueen kapteeni otti vastuuta arvollensa sopivalla tavalla tehden viisi maalia. Mikko on meille varmasti erittäin tärkeä pelaaja, kunhan saamme hänet mukaan myös virallisiin peleihin, Kelhälä kehui kapteeniaan.

KaDy:n tehomiehet:


Mikko Kytölä 5+0
Lahtinen Tomi 2+1
Lindgren Kalle 0+3
Miettinen Aki 1+1
Eskonniemi Petteri 1+0
Maltsin Antti 0+1
Laitinen Niila-Ville 0+1

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:23Kytölä MikkoLahtinen Tomi
2 - 010:34Lahtinen TomiLindgren Kalle
3 - 019:20Kytölä MikkoKelhälä Tero
4 - 019:40Miettinen AkiMaltsin Antti
5 - 023:07Kytölä MikkoLindgren Kalle
6 - 027:27Eskonniemi PetteriMiettinen Aki
6 - 128:51VastustajaVastustaja
7 - 129:05Kytölä MikkoLindgren Kalle
7 - 230:58VastustajaEi syöttäjää
7 - 337:32VastustajaVastustaja
8 - 339:30Lahtinen TomiEi syöttäjää
9 - 339:59Kytölä MikkoLaitinen Niila-Ville
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
32:10VastustajaKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahti
4Kinnunen Jaakko
Kenttäpelaaja
4Maltsin Antti
Kenttäpelaaja
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaaja
10Lindgren Kalle
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaaja
14Miettinen Aki
Kenttäpelaaja
16Eskonniemi Petteri
Kenttäpelaaja
30Peltomäki Antti
Maalivahti
73Kelhälä Tero
Päävalmentaja