KaDy - Mad Max (2 - 0)

Aika: 9.10.2010 13.00

Dynamo otti ensimmäisen voittonsa Mad Maxistä

KaDy ei ennen lauantaita ollut voittanut kertaakaan Mad Maxiä. Uudella kotikentällä ja ennätysyleisönsä edessä Dynamo korjasi tämän tilastokummajaisen 2-0 -voitolla. Ainoastaan vastustajan maalivahdin loistopeli piti lukemat näinkin vaatimattomina.

Ensimmäistä maalia saatiin odottaa kaksitoista minuuttia. Mad Max -maalivahti Juha Ojanperä ei ollut ohitettavissa suorilla laukauksilla, joten Kytölän veljekset Mikko ja Jukka pelasivat veräjänvartijan ulos tilanteesta hienolla sommitelmalla, jonka lopuksi Mikko siirsi pallon tyhjään maaliin.

-Tarkka peli molemmin puolin. Selvästi näki, että kumpikaan ei halunnut tehdä virheitä. Ja täytyy sanoa, että Ojanperä pelasi maalilla erittäin hyvin. Meillä oli pelissä neljä läpiajoa, mutta yhdestäkään ei saatu maalia, toteaa KaDy-valmentaja Tero Kelhälä.

KaDy ei vierastanut uutta kotiareenaansa

Ottelua saapui katsomaan 145 silmäparia, mikä on samalla seuran uusi katsojaennätys. Liukas lattia ja vähäinen harjoitustuntuma siihen eivät Kelhälän mukaan näkyneet pelaajien otteissa.

-Harmi, että emme saa Monnarilta harjoitusvuoroja järkeviin aikoihin. Lattia on liukas, mutta niin oli myös Huhtaharjun koulun lattia, jolla pelasimme viime kaudella. Hyvin pojat tottuivat uuteen ympäristöön. Ja yleisökin löysi paikalle kiitettävästi, Kelhälä sanoo.

Itse ottelussa yleisö joutui jännittämään tulosta pitkään toiselle puoliajalle, kun Dynamon viimeistely ontui. Helpottavan 2-0 -maalin viimeisteli lopulta Mikko Kytölä kaksitoista minuuttia ennen ottelun loppua. Syöttäjänä toimi jälleen velipoika Jukka Kytölä.

-Nolla pysyi omissa, joten puolustuspeliin voidaan olla tyytyväisiä. Hyökkäyksessä voidaan parantaa vielä selvästi. Kaikki kunnia Ojanperälle, joka kannatteli joukkuettaan torjunnoillaan, Kelhälä toteaa.

Seuraava koitos heti huomenna

Hyvin nukutun yön jälkeen KaDy saa sunnuntaina vastaansa FTK:n kaukaa pohjoisesta. Kelhälä varoittaa vastustajan vaarallisuudesta.

-Hyvä joukkue tulee vastaan. Aivan tarkkaa tietoa ei ole siitä, millaisella kokoonpanolla FTK on liikkeellä. Varmaa on kuitenkin se, että joukkue puolustaa kurinalaisesti, Kelhälä sanoo.

Viikonlopun tuloksellisesta tavoitteesta on lauantain jälkeen saavutettu tasan puolet. Yleisötavoite täyttyi myös.

FTK-pelistä Dynamo hamuaa täyttä pistepottia ja katsomon puolella on tarkoitus tehdä jälleen uusi ennätys. Jos yleisö täyttää oman osansa katsomossa, KaDy-hirviö lupaa tyrmätä vastustajan pelikentällä!