KaDy - Sievi Futsal (5 - 3)

Aika: 13.2.2011 13.00

Dynamo sinetöi pudotuspelipaikkansa voittamalla toisenkin viikonlopun kotiotteluistaan. Eilen kaatui TP-Kaarle maali-iloittelussa lukemin 12-7, kun taas tänään tuta KaDy:n kevätkunnon sai Sievi Futsal. Loppunumerot taululla osoittivat 5-3 (3-1).

Ottelun hahmona hääri parketeille paluun tehnyt Jukka Kytölä, joka kuittasi tililleen hulppeat neljä syöttöpistettä. Kaikkiaan nuorin Kytölä teki viikonlopun kahdessa pelissä tehot 2+8.

- Polvi on kunnossa ja intoa riittää. Vielä on omassa pelissä parannettavaa, mutta eiköhän kaikki ole valmista ennen kun ne "tosipelit" alkaa, syöttöahmatti J.Kytölä arvioi omaa suoritettaan.

KaDy:n maalinteosta vastasivat ykkösketjun muut jäsenet: elämäntapataiteilija Matias Juvonen iski poikittaissyötöstä KaDy:n 1-0 -johtoon, jota KaDy:n maaliahne kapteeni Mikko Kytölä täydensi kahdella osumallaan. Ensin paukahti etuyläkulma Sievin nukahdettua sivurajatilanteessa; sitten oivallisen iltapuhteen hillunut Tomi Lahtinen vapautti M.Kytölän läpiajoon, joka päättyi suoraviivaiseen kärkkäriviimeistelyyn.

Sievi Futsal kavensi 3-1:een Radik Akhmetkhanovin päästyä hetkeksi J.Kytölän pihdeistä ja tarjoiltua pallon takatolpalle, josta Juho Alasuutari kuurasi pallon sisään. Kaikkiaan KaDy onnistui kuitenkin Sievin venäläisvahvistuksen ja pistepörssin kärkinimen nollaamisessa suhteellisen hyvin. Tauolle marssittiin 3-1 -lukemissa. Sievillä oli tosin mahdollisuutensa pistää lukemat tiukemmallekin, sillä Dynamon liian aggressiivisen pelitavan seurauksena pallo vietiin jakson lopussa "kymppimetriselle" peräti kahdesti. Molemmat yritelmät suhahtivat kuitenkin ohi maalin.

Toisen jakson alkupuoliskolla Tomi Lahtinen innostui laukomaan kulmakuviosta pallon komeasti alakulmaan lisäten näin kotijoukkueen johdon jo turvalliseen tuntuiseksi. Sievi kuitenkin herätteli kiriään muutamaa minuuttia myöhemmin, kun maalineduskapina päättyi Dragan Pejicin onnekkaaseen 4-2 -kavennukseen.

KaDy:n pitkästä aikaa koossa ollut ykkösketju kuittasi Sievin pyristelyt melko pian. Juvonen tulitti illan toisensa edettyään ensin oikeaa laitaa riittäväksi katsomansa matkan. Pelätty Akhmetkhanov kavensi vielä 5-3:een kulmatilanteesta maskin takaa, mutta vieraiden eväät oli tässä vaiheessa syöty.

KaDy varmisti voitolla paikkansa pudotuspeleihin, joissa ensimmäisenä vastassa lienee juuri Sievi Futsal.

KaDy:n tehoilijat: